|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
P4hill
|
Zaslal: út červenec 23, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Super Protein 70 (v původním balení) je skoro legenda, jak dlouho byl na trhu. V současnosti se už nevyrábí. Nový protein stejného výrobce Essential Pure CFM 80 je složením i vlastnostmi úplně někde jinde. Každopádně je to ryzí syrovátkový CFM koncentrát, tzn. v průběhu dne bych ho klidně dával, ale jako poslední denní "jídlo" před spaním by bylo lepší dát něco i s dalšími složkami. Osobně bych doporučil třeba Long 80, Matrix nebo Pharma Blend 6HR. Pokud trváš na tom "bez acessulfamu a aspartamu", tak ten poslední jmenovaný. Každopádně ten Tebou dosud používaný Super Protein 70 také acesulfam obsahoval. A za sebe v tom nevidím vůbec žádný problém. |
Essential je chutove fajn, vsechny prichute, plus slozeni misto jidla taky jde. Penivost a rozpustnost taky na dobre urovni. Pharma blend jsem mel bilou coko s lnenym seminkem. A taky vyborna pokud ti nevadí miniaturni kousky v proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: út červenec 23, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
člověk: pardon, mas pravdu s tim obsahem sacharidu. Koukal jsem na podobne cenove kategorie jako byl kdysi Super Protein 70 a tam nekde zahledl tuto hodnotu. Uz je to delsi dobu.
Ronnie: Super protein 70 obsahoval oba dva druhy sladidel. Dnes jsem se koukal na stitek.
Proste jsem chtel zkusit najit protein bez techto sladidel, ale predpokladam, kdy v nem nebudou tyto dve, tak tam budou jine umele. V tom neprebernem mnozstvi jsem se nechtel hrabat.
Jeste mozna k tomu mnozstvi bilkovin. Jelikoz ted jeste necvicim, ale potrebuju "nabrat hmotu", tak predpokladam, ze by me stacil nejaky nizkopropcetni protein (50-70). Poradil bys nejaky?
S jidlem se mi nabrat moc nedari a priznam se, ze neni ani cas hlidat b/s/t.
Diky za rady. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: út červenec 23, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út červenec 23, 2013 4:47 pm Předmět: |
|
|
Jsem tu předtím k té Synthě odpověděl trochu mimo (resp. k tomu původnímu zadání, tzn. méně sacharidů; smáznul jsem to), nějak jsem nedovnímal celý Tvůj dotaz do konce... Tak znovu a lépe.
Pokud necvičíš, nemá (zpravidla) smysl dávat suplementy. Budeš-li, pak proteinové suplementy obecně smysl ve velké většině případů mají, ale jaké, to už je dost individuální a měl bys vycházet ze stavu svého jídelníčku. Tam bude pravděpodobně bílkovin ne úplný dostatek, sacharidů ale - toť otázka. Pokud jich tam dost nemáš či pokud se Ti obecně těžko nabírá (=jsi ektomorf), pak dost možná nějaký protein s vyšším podílem sacharidů bude dobrou volbou. Obecně tomu tak je u velké skupiny začínajících kluků. Pak klidně po nějaké "šedesátce" (plus mínus) sáhnout můžeš. Může to být klidně ta Syntha (tam je podíl bílkovin 50 %), nebo třeba hodně oblíbený je WPC 60. Cca 63 % bílkovin má třeba i Protein Delite, který moc dobře chutná. Ale to u těhlech zmíněných platí asi o všech.
Každopádně to jsme se od původně zamýšleného "proteinu bez zbytečných sacharidů" dostali dost jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út červenec 23, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem teď možnost vyzkoušt tři příchutě Nutrend Whey Core 100, takže zde je má recenze:
Obecně:
Musim říct, že se Nutrend "spravil". Měl jsem Whey Core někdy na podzim a byl to doslova "jiný prášek". Tehdy to byl opravdu "prášek" - teda spíš prach, jehož půlka skončila při odsypávání někde na oblečení, podlaze atd. To co se pak povedlo rozmíchat, to jsem pak v podobě pěny, která ani po půl hodině neslehla vysrkal...
Nový Whey Core už bych přirovnal stran pěnivosti a prášivosti k jakémukoliv jinému kvalitnímu proteinu. Sice jsem tady už psal, že si to "vyžádalo" určitou změnu složení v podobě "odpěňovače", který obsahuje mj. palmový olej atd. ale na druhou stranu, kolik ho tam asi je... takže to tak neřešim. Po chuťové stránce byl dobrý i ten starý Whey Core, proto jsem se celkem těšil na nové příchutě.
Pistácie:
Určitě doporučuju. Chutná opravdu dobře, měl jsem víc pistácií a tahle mi chutnala asi nejvíc spolu s Weider 80 ve stejné příchuti. Přirovnal bych to k pistáciovýmu polárkáči, který ste nechali na slunku roztát - ale to je myšleno pozitivně :D Pro někoho by to možná mohlo být trochu sladší,ale tady musim říct, že i po většim zředění není Whey Core nijak extra "vodový", takže bych to řešil potom tak. Jinak já to vše zkoušel ve vodě.
Čoko/třešeň
Stejnou příchuť už jsem měl u jednoho gaineru. Musim říct, že mi nechutnala tolik jako pistáciová, ale to je dáno hlavně tím, že já obecně nemám čokoládové příchutě rád... prostě mi ta chuť nějak nesedne (ačkoliv čokoládu jako takovou bych mohl pořád :D). Ta třešeň v tom po pravdě moc cítit není, respektive cítíte, že to není klasická čoko, ale kdybych to nevěděl, asi bych jen řekl, že v tom je "cosi ovocného". I tak si ale myslím, že by jinému chutnala, protože když to porovnám s jinýma čokoládovýma, které jsem taky měl, není vůbec špatná. Můžu srovnat například s novým Prom-In Essential Pure. Ten bych ale řekl je v příchuti čoko možná o kousínek lepší, chutná víc jako kakao. Tady je ta chut malinko "umělejší" ale je dost možné že to je právě tou třešní v tom.
Cookies
Na tuhle příchuť jsem byl zvědavý asi nejvíc, protože ačkoliv už je dneska relativně častá, nikdy jsem ji ještě neměl. Byla... no řekl bych prostě zajímavá, bylo to něco co neznám a nemůžu říct, že by mi to nechutnalo, to určitě ne, ale asi bych řekl ani nijak nenadchlo. Určitě je to ale zajímavá "změna" od klasických vanilek, banánů atd. Koupit si 2kg balení bych se asi bál, ale když jsem měl vzorek byl to ideál a dneska můžu říct, že pokud bych chtěl změnu příchuti tak bych do téhle klidně šel, protože je určitě fajn.
Takže celkově určitě spokojenost, chuťově byl Nutrend vždycky dobrý, zlepšení v rámci prášivosti a pěnivosti obrovské, změna složení sice trochu nežádoucí, ale to bych neřešil. Z výše uvedených 3 vzorků bych s klidným svědomím doporučil všechny a ještě jednou děkuju Ronniemu .
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 8:54 am Předmět: |
|
|
Poridil jsem Cellucor Cor-Performance Whey Strawberry Milkshake a teda nikdy jsem nepil lepsi protein. Chut vyborna, stravitelnost skvela. Trochu jsem se toho bal, protoze me z proteinu vetsinou chytal zlucnik, ale tady nic. Takze to je dalsi plus. Za me 10/10. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: st červenec 24, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | smetak napsal: | | Poridil jsem Cellucor Cor-Performance Whey Strawberry Milkshake a teda nikdy jsem nepil lepsi protein. Chut vyborna, stravitelnost skvela. Trochu jsem se toho bal, protoze me z proteinu vetsinou chytal zlucnik, ale tady nic. Takze to je dalsi plus. Za me 10/10. |
konecne tu nekdo odbocil od tech unavnejch recenzi prominmu a spol. za me taky velka spokojenost, zatim sem mel PB marsmelou, skorici a i ten co zminujes ty, vsechny prichute naprosto perfektni |
Snad se dočkám čokolády... jinak s vanilkou má někdo zkušenost? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Kuchis
|
Zaslal: st červenec 24, 2013 1:24 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem na vyzkoušení různé příchuťě proteinu Whey core od Nutrendu,pak WPC 80 od Extrifitu a nakonec Essential pure CFM .
Essential pure CFM.
Měl jsem čokoládu,jahodu,banán,vanilku,brusinku.
Pěnivost OK
Rozpustnost OK
Stravitelnost OK.
Nepráší.
Co se týče chuti ,tam to bylo horší,vznikla taková oslazená břečka.Vypít se to dalo (u brusinky jsem měl celkem problém).
Jako nejhorší příchuť bych vybral asi brusinku,nejlepší byla čokoláda.
WPC 80
Měl jsem vanilku,banán,jahodu.
Nejlepší byla vanilka,daly se vypít v pohodě všechny.
Čekal jsem od toho něco víc co se týče chuti ale i tak nezklamal.
Pěnivost OK
Rozpustnost OK
Stravitelnost OK
Nepráší
Whey core
Měl jsem pistácii,cookies a čokoláda-višeň.
Tenhle protein mi vyhovoval nejvíce.Vůbec neprášil a i když mi Ronnie napsal že není instantní,rozpustil se mi ve shakeru nelíp ze všech testovaných.
Chuť super,nejlepší byla rozhodně pistácie,příchuť cookies mi přišla dost zvláštní ale taky v pohodě.
Pěnivost OK
Rozpustnost OK
Stravitelnost OK
Nepráší
Všechny proteiny byly rozmíchávány ve shakeru,ve 150ml vodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: st červenec 24, 2013 3:15 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: Priznavam, ze jsem napsal zmateny dotaz. Ano opravdu spatne pribiram.A z jistych duvodu zatim nemohu cvicit. Proto mi jde v tuto chvili o nejaky lehky protein pro nabirani "hmoty", kterym bych zaplacnul muj deficit. Moje pohybove aktivity budou kolo, plavani a v praci take zapojim dost svalu. Navic me ceka dovolena, kde to bude s jidlem spatne. Proto bych rad zaplacnul mezeru 2x denne nejakym proteinovym napojem.
Driv byla takova nahrazka treba Malcao. Predpokladam, ze nyni by se nasel vhodnejsi napoj.
Ty sladila jsem resil z duvodu jineho. Mam nazor ( mozna spatny), ze mi proste nesedi (podrazdenost, atd).
Diky _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:09 am Předmět: xbvxb |
|
|
Nemohu se rozhodnou mezi MusclePharm - Combat Powder a nebo mezi Syntrax - Matrix 5.0 ani jeden z techto dvou proteinu jsem nemel...slozenim se mi libi oba jen nevim ktery tak prosim poradne vase zkusenosti a tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:25 am Předmět: Re: xbvxb |
|
|
| nocomply napsal: | | Nemohu se rozhodnou mezi MusclePharm - Combat Powder a nebo mezi Syntrax - Matrix 5.0 ani jeden z techto dvou proteinu jsem nemel...slozenim se mi libi oba jen nevim ktery tak prosim poradne vase zkusenosti a tak. |
tak si to tady poradne cely procti a budes mit zkusenosti dost a dost.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 11:12 am Předmět: Re: xbvxb |
|
|
| Luster napsal: | | nocomply napsal: | | Nemohu se rozhodnou mezi MusclePharm - Combat Powder a nebo mezi Syntrax - Matrix 5.0 ani jeden z techto dvou proteinu jsem nemel...slozenim se mi libi oba jen nevim ktery tak prosim poradne vase zkusenosti a tak. |
tak si to tady poradne cely procti a budes mit zkusenosti dost a dost.. |
a ty bys volil jak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 25, 2013 11:33 am Předmět: |
|
|
ja bych volil Combat a nebo Cellucor _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|