|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Rostislaw

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 3:30 pm Předmět: Re: Royal Whey |
|
|
| Milda18 napsal: | | Kde se dá sehnat? Chtěl sem se na něj podívat ale na žádným českým fitness e-shopu sem ho nenašel.. |
Asi ještě nikde, co jsem pochopil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: so červenec 27, 2013 3:38 pm Předmět: Re: Royal Whey |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Milda18 napsal: | | Kde se dá sehnat? Chtěl sem se na něj podívat ale na žádným českým fitness e-shopu sem ho nenašel.. |
Asi ještě nikde, co jsem pochopil. |
A v brněnské prodejně ronnie ho tedy mají? :) a popřípadě cena..Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so červenec 27, 2013 3:43 pm Předmět: Re: Royal Whey |
|
|
| Milda18 napsal: | | Rostislaw napsal: | | Milda18 napsal: | | Kde se dá sehnat? Chtěl sem se na něj podívat ale na žádným českým fitness e-shopu sem ho nenašel.. |
A v brněnské prodejně ronnie ho tedy mají? :) a popřípadě cena..Díky |
Nevím, zkus se zeptat, ale myslím, že to nebude dlouho trvat, kluci toto vlákno určitě sledují, tak ti budou schopni odpovědět.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 2:36 am Předmět: Re: Royal Whey |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Milda18 napsal: | | Kde se dá sehnat? Chtěl sem se na něj podívat ale na žádným českým fitness e-shopu sem ho nenašel.. |
Nenašel jsem ho ale nikde ani v zahraničí, dokonce ani na stránkách výrobce.... to jsi asi měl nějak "protekčně" co? A nevíš kdy se to na trh dostane?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 6:35 am Předmět: |
|
|
Já jsem v zahraničí našel Royal Whey, ale výrobce není Myotec ale Royal Sports...
Je to on ?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 9:21 am Předmět: |
|
|
Neni, jeste to bude nejakou chvili trvat nez se dostane na pulty, jinak je to vyrobce Myotec ktery v dnesni dobe vyrabi asi nejcistejsi sacharidak vubec. Takze to bude jen dalsi bezkonkurencni produkt _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:46 am Předmět: |
|
|
Zni to jako pohadka, bez umelych sladidel, bez balastu apod.
Predpokladam, ze na *** by se clovek neco o tom zazracnem proteinu mel dozvedet.
Je mi ale divne, ze ten jejich skvely gainer Myotec - Royal Mass - 6 kg na eshopu Ronnie take nemaji.
--
edit, viz pravidla fóra _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
co je na tom tak divny? kdyt tady chybi celkem dost zajimavejch znacek..
edit: ten myotec protein vypada podle popisu fakt hodne slusne, skoda ze se neda nikde nic dohledat, co je teda trochu zvlastni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
Jj, však aktuálních 164 značek v shopu vlastně tak moc není... <ješitný smejlík>  </ješitný smejlík> ...aneb fakt nelze a ani nemá význam mít všechno.
Jinak ale možnou dostupnost těch zmíněných produktů po víkendu zjistím a reálnost zařazení k nám do nabídky proberu s kolegy a promyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:10 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: dekujeme za ochotu. I kdyz si nemyslim, ze to bude takove echt jak vychvaluji. Kazdopadne jejich protein chci vyzkouset. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Tak, posledni vzorek proteinu od Ronnieho dnes padl a pridam sem moje postrehy a hodnoceni. Hodnotit budu jen veci ktere muzu sam poznat, hodnoceni slozeni apod. necham na jinych :)
Vse michano sejkrem s cca 150-170ml vody
Essential Pure CFM 80
https://obchod.ronnie.cz/s-5016-essential-pure-cfm-80.html
Rozpustnost OK, pena minimalni, neprasi, vsechny prichute jsou sladsi, ale to by se dalo vyresit pridanim vody.
Mel jsem moznost vyzkouset brusinku, jahodu, banan, vanilku a cokoladu. Tento protein me moc nenadchl, chut byla takova umela, chemicka, hlavne u brusinky.. nejvic mi chutnal banan a jahoda. Naopak mi vubec nechutnala jejich cokolada.
Professional WPC 80
https://obchod.ronnie.cz/s-3693-professional-wpc-80.html
Rozpusnot super, pena vicemene zadna, neprasi... takova klasika ktera neurazi, mel jsem prichute banan,jahoda a vanilka a vsechny mi chutnaly. Nejlepsi byl asi banan.
Whey Core 100
https://obchod.ronnie.cz/s-3768-whey-core-100.html
Rozpustnost OK, pena minimalni, trochu prasi ale nic hrozneho.
Prichute pistacie, susenky a coko-visen.
Od firmy nutrend jsem dosud nemel zadnej doplnek a musim rict ze chuti jsem byl velice mile prekvapen. Pistacie byla naprosto paradni, susenky mi taky hodne chutnaly, tedka mam dilema kterou z tehlech dvou prichuti si koupit  u prichute coko-visen jsem citil jen visen a moc mi to nechutnalo.
Po zadnem ze vzorku jsem nemel zadne zazivaci potize ani nijake dalsi problemy.
Jeste jednou bych chtel Martinovi (Ronniemu) podekovat za vzorky + ochotu a fer jednani co se objednavek tyce, na zadnem jinem e-shopu jsem nic takoveho nezazil _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
ježiš, načo sem spamujete milióntou recenziou jedného primerného proteínu, trošku súdnosti už, každému je už jasné, že daný proťák je v pohode, tak ako čo čakáte, že prídete s objavom jak Kolumbus...? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne červenec 28, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
Klidek, jen zpetna vazba _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|