|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: st září 18, 2013 8:18 am Předmět: |
|
|
Promiň nEcro,ale nedivím se,že si z tebe kluci utahují,protože to co píšeš jsou naivní představy.Tohle může tvrdit každý výrobce a je i docela předpoklad,že se to děje.Základem marketingu je oblbnout klienta čímkoliv a prodat produkt jako zázrak.Ty ses očividně oblbnout nechal a neexistuje jediný důkaz pro tvá smělá tvrzení.Nevím kdo jsi ani jak vypadáš,ale pokud bych to měl brát na nějakou váhu,musel bych mít kompletní rozbory,testy na skupině sportovců i amatérských (skutečných a ne v jejich grafech) a hlavně jak píše kolega nademnou taky rozdíl ve výsledku a ten patrně nebude.Pokud by i byl,pak nepatrný,absolutně neúměrný vyšší ceně.Potom mi zůstává jen několik důvodů proč brát Reflex:Snobizmus ala já na to mám,chuť je návyková,kámoši mě mají za machra....nebo mají hezký obaly...ale ostatní je fakt mimo,protože Reflex z tebe mistra neudělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st září 18, 2013 12:23 pm Předmět: |
|
|
2: Bajkonur
Tak jo...
Rekneme ze vite co je proces iontove vymeny (proces filtrace za vysokych teplot a chemie) - obrovske znehodnoceniy samotne bilkoviny
* pro trolly - kdyz hodis hovezi steak do ohne, vytahnes ho a je cely cerny furt obsahuje bilkoviny ale telo uz si z toho nic nevezmu ale to uz jsem tu parkrat psal
pak máme klasicke mikrofiltrovane a ultrafiltrovane WPC/WPI
pri vyrobe je tam furt nejake tepelne ale chemicke znehodnoceni ale ani zdaleka ne takove jako pri iontove vymene
pak mame native whey - ano myslim ze uz nekde psaly ze neni nijak podlozene ale selskym rozumem co neni nijak vyrobnim procesem znehodnocene musi byt zakonite lepe vyuzitelne
Vse je zkratk o vyuzitelnosti, at uz se jedna o bilkoviny, gainery plne nestravitelne laktozy, tablety vyrabene pod velkym tlakem a teploto a taktez znehodnocene az po mineraly ve forme oxidu s vyuzitelnosti se blizi 0.
2 Bara : stale si mi neuvedl ani jeden produkt ktery by mnou zminene nejak predcily.
Bohuzel pro tebe co se tyce suplementu vim toho velmi hodne, na jinych forech dokonce porovnavam produkty, psal jsem mytus o "hovezim izolatu"
ja si pred svymy kamarady na snoba hrat nemusim protoze ani nejsem ale kdyz uz chcu doplnky chcu neco co je kvalitny a nesizeny a zkratka reflex jako jedna z mala firem z toho vychazi vitezne (jsou i dalsi)
Smula protobe ze nevis jak vypadam, nekteri z fora to vi...
Pro predstavu ktery dalsi vyrobce uvadi na kazdem produktu % laktozy ktere je velmi dulezite pri rozhodovani zejmena u gainru ktere jsou vetsinou laktozove bomby ?
_________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: st září 18, 2013 12:41 pm Předmět: |
|
|
Musím ještě jednou pochválit hydro od smartlabs. Po čase mi dokonce i velmi zachutnal a proto ho řadím mezi špičku i v tomto ohledu.. Naopak wpc 80 extrifit čokoláda mi už tak po 300g docela vadí..
necro: Prosímtě ve kterých proteinech krom reflexu není moc laktózy? Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st září 18, 2013 12:46 pm Předmět: |
|
|
Necro: Mléko je plné laktózy, takže z něho nepřiberu? Je znehodnocené? A většina proteinů je vlastně odpad, který do sebe všichni lijou naprosto zbytečně? Není to trochu přehnané? Opravdu tomu věříš? Podle toho jak to popisuješ je pro tělo využitelná bílkovina něco, co se musí natrhat o filipojakubské noci v hlubokém lese:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st září 18, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
neis: treba IsoGrow od PHP (pod 1%), nebo i Whey od Cellucor s 2,5% _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
Necro, když hodíš steak na pánev a uděláš ho normálně (nikoliv na uhel), tak je lépe stravitelný, než syrový kus. To už je stará známá pravda. Podobná věc nastává při výrobě proteinu CFM metodou. Nativní protein se dá přirovnat právě spíše k syrovému masu. Každopádně na podporu tvého tvrzení musím uznat, že sice oba příklady jsou si podobné, ale s využitelností to bude možná jinak, než u toho hovězího masa. Nicméně jsem ještě nenarazil na relevantní odborné studie pracující s nativním proteinem. A pokud se nemýlím, něco s "nativní věcí" už tu byl kdysi dávno Syntrax a jeho Matrix.
Pokud si ale někdy byl v laborce, kde přímo WPC/WPI/nativní protein vyrábějí, tak máš jistě více zkušeností a rád se něčemu přiučím. Mimochodem, ten článek "Kolagen vs. plnohodnotná bílkovina" na foractivu jsi psal ty? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:25 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Necro, když hodíš steak na pánev a uděláš ho normálně (nikoliv na uhel), tak je lépe stravitelný, než syrový kus. To už je stará známá pravda. Podobná věc nastává při výrobě proteinu CFM metodou. Nativní protein se dá přirovnat právě spíše k syrovému masu. Každopádně na podporu tvého tvrzení musím uznat, že sice oba příklady jsou si podobné, ale s využitelností to bude možná jinak, než u toho hovězího masa. Nicméně jsem ještě nenarazil na relevantní odborné studie pracující s nativním proteinem. A pokud se nemýlím, něco s "nativní věcí" už tu byl kdysi dávno Syntrax a jeho Matrix.
Pokud si ale někdy byl v laborce, kde přímo WPC/WPI/nativní protein vyrábějí, tak máš jistě více zkušeností a rád se něčemu přiučím. Mimochodem, ten článek "Kolagen vs. plnohodnotná bílkovina" na foractivu jsi psal ty? |
Jenže nEcro já právě jen teoretik sám sebe pasující na znalce.Já nemusím a nechci házet proteiny,které předčí Reflex.Já jen tvrdím,že jen naivka věří všemu co výrobce píše a zvlášť pokud je výrobce mimo EU kde se to bere o dost volněji.Zbytek jak píše Esko,ale to už je fuk.Takových teoretiků jako nEcro jsme tu měli za ta léta moc.Někteří byli i praktici a časem změnili některé názory..někteří ne.nEcro je zatím s těch co sami sebe považují už za odborníky,ale aspoň někdo.Podle hesla POCHVAL SE,NIKDO JINEJ TO ZA TEBE NEUDĚLÁ.Připomíná mi to lidi,kteří věří,že Mercedes je nejkvalitnější auto na světě a hotovo .Musím říct Burákovi aby přešel na Reflex,protože bez něj prostě nemůže být špička *a19*Ještě si pamatuju jednoho odborníka co zde prosazoval určité věci a když se pak provalilo,že výrobce lhal,tak zmizel a už se neobjevil...pak pod jiným nickem
Naposledy upravil Bara dne st září 18, 2013 1:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | | Necro: Mléko je plné laktózy, takže z něho nepřiberu? Je znehodnocené? A většina proteinů je vlastně odpad, který do sebe všichni lijou naprosto zbytečně? Není to trochu přehnané? Opravdu tomu věříš? Podle toho jak to popisuješ je pro tělo využitelná bílkovina něco, co se musí natrhat o filipojakubské noci v hlubokém lese:-) |
pokud se podivas na nutricni hodnoty mleka tak ve 100ml je cca 5g sacharidu coz bude prevazne laktoza ale to je jedno.
plantas 5 pres 9te. co se tyce mleka tak jeho nutricni hodnoty jsou temer zanedbatelne. Mleko samotne znehodnocene neni ale pri vyrobe proteinu pokud vyrobce chce co nejvice "vyvarit" tak sahne po levne metode filtrace a tim ho znehodnoti. Bohuzel pro me do toho videm vice nez ostatni kteri jsou "ovce" a kupuji nejvice prodavane proteiny jako maxi pro 90.
Hlavni myslenkou bylo to ze laktoza nepatri do sportovni vyzivy kvuli tomu ze je temer nestravitelna pokud nejsi dite ktere ma dostatek enzymu laktazy a dokonce nemala cast populace na ni ma intoleranci.
2 eSko : Ano tepelne opracovany steak je lepe stravilteny nez syrovy ale obavam se ze u preotinu to bude jinak.
Ja ty studie nehledal takze netusim jestli jsou nebo ne ale ridim se selskym rozumem takze mi nedela problem si priplatit par kc za overenou kvalitu nez vyhodit pulku za neco co je uplne k nicemu.
V syntraxu uvadi nedenaturovany takze tezko rict co to bude ale nativni urcite ne, spise bych rekl CFM
ee na jinem diskuznim foru jsem o tom psal topic vsetne aminogramu ktere porovnavji produkty, hovezi masi a cisty kolagen vc. odkazu a podrobnejsiho vysvetleni.
*EDIT : 2 bara - pokud vem reflex je anglie a ta je soucast EU nebo se pletu ?
Neplet sem profi kulturistiku, ta neni vubec o doplncich stravy a pokud si to nekdo myslel tak sem mu predem omlouvam. _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
Naposledy upravil nEcro dne st září 18, 2013 1:37 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st září 18, 2013 1:33 pm Předmět: |
|
|
Pokud nemáš laktózovou intoleranci, potom ti laktóza nepůsobí žádné problémy a to snad sám o sobě každý ví, jestli ji má. Ovšem, nemyslím si, že by krom obzvlášť závažných případů, měl někdo problém s laktózou v proteinech. Tuším, že i člověk s laktózovou intolerancí je schopen strávit 0,5l mléka. A tuším, že osob s laktózovou intolerancí je nějakých 5% bílé, evropské populace?
Nicméně dostalo se mi info, že tě prodejci Reflexu zásobují (=sponzorují) a je zjevné, čím
jsi jim za to povinován
Tuším lakt. intoleranci mají 2,5% bílé populace
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Bajkonur napsal: | Pokud nemáš laktózovou intoleranci, potom ti laktóza nepůsobí žádné problémy a to snad sám o sobě každý ví, jestli ji má. Ovšem, nemyslím si, že by krom obzvlášť závažných případů, měl někdo problém s laktózou v proteinech. Tuším, že i člověk s laktózovou intolerancí je schopen strávit 0,5l mléka. A tuším, že osob s laktózovou intolerancí je nějakých 5% bílé, evropské populace?
Nicméně dostalo se mi info, že tě prodejci Reflexu zásobují (=sponzorují) a je zjevné, čím
jsi jim za to povinován |
Taky si myslím,že tam bude nějaká vazba,ale vůbec mu to nevytýkám a ani netvrdím,že mám zlý názor.Jen je mladej a ještě hloupej,protože věří všemu co mu někdo řekne.Ovce jsi vlastně sám,jen egojičtištejší.Jednou se tomu zasměješ.Nicméně abych to shrnul...Reflex je výborná značka,ale naprosto předražená,protože jsou jiné minimálně srovnatelné produkty a levnější.Pokud bude vše zdarma,určitě hodně lidí rádo zkusí Reflex.Jinak asi nikdy ne,protože rozdíl by možná poznali jen v klinických podmínkách
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:40 pm Předmět: |
|
|
Bohuzel lidi kteri ma laktozovu intoleranci je podstatne vice nez 5% populace (dle wiki cca 1/5 obyvatel ČR)
Laktoze neni problem proteinu ale zejmana gaineru ktere se plne nizkoprocentniho WPC, susene syrovatky, suseneho mleka dalsich veci.
Sponzoring zadny nedostavam a pokud vim vse to zacalo tim ze jsem pochvalil royal whey ktery s reflexem nema nic spolecneho
2 bara : bohuzel pro tebe nejsem jen teoretik a vim ze pravda spostu lidi boli. Taky ne vsude je stejna cena
Bohuzel nekteri lidi na zdejsim foru neni otevrena diskuzi a kdyz jsou argumenty zahnani do koutu zacnou osobni urazky takze si dal pokracujte v diskuzi a hodnotne kvalitu produktu podle chuti, prasnosti a toho jak dobre je lze orzmichat i lzici v hrnku _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:45 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | Bohuzel lidi kteri ma laktozovu intoleranci je podstatne vice nez 5% populace (dle wiki cca 1/5 obyvatel ČR)
Laktoze neni problem proteinu ale zejmana gaineru ktere se plne nizkoprocentniho WPC, susene syrovatky, suseneho mleka dalsich veci.
Sponzoring zadny nedostavam a pokud vim vse to zacalo tim ze jsem pochvalil royal whey ktery s reflexem nema nic spolecneho |
A s češtinou taky bojuješ viď ty Wiki Moc čteš na netu blbiny a blbneš z nich.Asi jako lidi,kteří staví obchodní centra a dají tam procentuálně místa pro vozíčkáře a ta jsou furt prázdná...Ale určitě si to našli na Wiki, že tady je 1/5 republiky na vozíku Sundej si americký kšandy a trochu přemýšlej,protože zatím s tím selským rozumem nějak bloudíš po statku
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st září 18, 2013 1:48 pm Předmět: |
|
|
myslim ze wiki je mnohem lepsi zdroj nez Bajkonur ovych 100 kamradu ze kterych ma intoleranci poze 2,5 z nich.
Cestinu tu neplet, pisu bez diakritky protoze je zbytecna a navic mi mrznou ruce _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st září 18, 2013 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ale ten Reflex není vůbec drahej, to se jenom v česku draze prodává... stačí se podívat na UK stránky a srovnat s našimi, kde je to min. o 30-40% více...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bajkonur
|
Zaslal: st září 18, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | myslim ze wiki je mnohem lepsi zdroj nez Bajkonur ovych 100 kamradu ze kterych ma intoleranci poze 2,5 z nich.
Cestinu tu neplet, pisu bez diakritky protoze je zbytecna a navic mi mrznou ruce |
ano, máš pravdu, je to víc, než 5 procent, ale je mi to zprdele jedno, já tím netrpím,
ale kdybych trpěl, asi bych to sledoval a takový protein bych si nekoupil. Ale spíš, bych
jak se znám, pořídil laktázu a konzumoval bych mléčné výrobky ve velkém jako doteď,
protože mi chutnají.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|