|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | | |
vlkisekk
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
cored
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:31 pm Předmět: |
|
|
Dotaz od kámaráda:
Syntha 6 nějaká recenze na chut ?
|
|
nahoru |
|
|
Ronnie
Administrátor
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
cored
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
Paráda díky Ronnie a omluváms e za neinformovanost o těch recenzích.
|
|
nahoru |
|
|
vaclav.p
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
***
pořád aktuální, zajímavé počty
--
edit, viz pravidla fóra
|
|
nahoru |
|
|
vaclav.p
|
|
nahoru |
|
|
Ronnie
Administrátor
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 7:17 pm Předmět: |
|
|
Václave ten odkaz tady být nesmí, ale použiju z něho jednu citaci:
citace: | ...v aminokyselinovém spektru kolagenu chybí tryptophan a cystein... |
Najdi si jejich zastoupení v Isobeef:
https://obchod.ronnie.cz/s-5175-isobeef.html
|
|
nahoru |
|
|
vaclav.p
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 7:20 pm Předmět: |
|
|
nevím, jestli je to dostatečné vodítko, ale dle těch aminogramů to vypadá jako takový kočkopes, kolagenu tam bude ale minimálně půlka ne-li víc (což je tedy aspoň mírný posun )
|
|
nahoru |
|
|
Ronnie
Administrátor
|
Zaslal: pá listopad 22, 2013 7:23 pm Předmět: |
|
|
Ono v tom původním článku nezaznělo (a zaznít by mělo; pokud to tam je a přehlédl jsem, omlouvám se, ale z téhle tabulky to nevyplývá), že je extrémní rozdíl, jaké spektrum má jaký kus hovězího. Byť to není relevantní k tomuto proteinu, ale to vyplyne až ze souvislostí (viz zmiňovaný článek). Každopádně hlavní otázka zní, vezmeš-li kus reálného hovězího masa, které máš na talíři, má v sobě pojivové tkáně? Určitě mimo jiné také ano a není to kočkopes, je to stále kus hovězího masa. Kompletní text k tomu bude a bude dostatečně vysvětlující. Dost možná ještě dnes. v průběhu tohoto víkendu nebo na úplném kraji týdne dalšího.
|
|
nahoru |
|
|
madball
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Já bych si přál, aby PTNko chutnalo jako steak a vy tady děláte ze steaku přeslazenou brču.
Navíc ani moc nechápu, proč vyrábět protein zrovna z hovězího masa, kromě toho, že se na to asi najde poptávka. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
nahoru |
|
|
vaclav.p
|
Zaslal: so listopad 23, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: rád si počkám, ale zatím to vypadá že to má skutečně blíže ke kolagenu (resp. že to bude řízlý, a to dost)
|
|
nahoru |
|
|
nocomply
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 8:00 pm Předmět: srtwer |
|
|
Syrovátková bílkoviny byla, je a bude vždycky TOP.
|
|
nahoru |
|
|
Rostislaw
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 8:33 pm Předmět: Re: srtwer |
|
|
nocomply napsal: | Syrovátková bílkoviny byla, je a bude vždycky TOP. |
Samotnou syrovátku jen po cvičení.
|
|
nahoru |
|
|
Hyppo
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 11:19 pm Předmět: Hydro |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Spam
|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 11:47 pm Předmět: |
|
|
Jestli ti jde o kvalitu, tak určitě ten s tou nejvyšší hydrolízou. Na druhou stranu ani superubermegačlověk nepozná jestli vypil Hydro se stupněm hydrolízy 12 nebo 32
Chceš Hydro, tak kup Hydro moc s tím vědu nedělej. Maximálně koukej na cenu a chuť s kterou má hodně lidí problém. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
nahoru |
|
|
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|