|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Tabulky netabulky, u téhle věci vím o výrobním postupu vše, co jsem potřeboval a chtěl vědět a věřím ji. Že se budou objevovat lidé, kteří na ní budou hledat mouchy, ale nepochybuji. Ono na tuhle konkrétní surovinu dosáhne tak málo výrobců, že budou přímo či zprostředkovaně ukazovat o to více. Navíc Extrifit se teď přestal (z našeho rozhodnutí) na řadě míst prodávat a to je zase důvod k pomluvám. Ale tak každý se snaží, jak umí.  A z pohledu zákazníků, každý může kupovat a používat, co sám chce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
A jak je to v případě aminokyselin od Extrifitu Beef Amino Hydro? Tam hydroxylysin přítomen je a dokonce chybí tryptofan
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:13 am Předmět: |
|
|
Mám dotaz- Jak poznáte zkažený protein? Podle chuti, hrudek nebo trpaslíků v něm ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mino830
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 1:14 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat jestli je Pharma blend 6hr vhodný i k užívání ráno s normální stravou (vločky, ovoce, oříšky) nebo jestli by se měl dávat pouze samostnatně.
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
Není škoda do vloček dávat Pharmu,nestačil by nějaký lacinější protein např. FA ... ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
Proč by to měla být škoda? Degraduje se snad nějak? Mně osobně chutnal Pharma blend ve vločkách ze všech proteinů nejvíc.
|
|
| nahoru |
|
 |
P4hill
|
Zaslal: so prosinec 28, 2013 5:53 pm Předmět: |
|
|
Myšleno cenou, dle mého. Jinak já ho dával taky do tvarohu i do vloček a bílá čoko s lněným semínkem, fakt dobrá v kombinaci s těmito produkty. Ale dnes už všechny chutnají obstojně.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 9:33 am Předmět: Výroba |
|
|
Potřebuju si jenom něco ujasnit. Pročetl jsem si články v úvodu topiku ale odpověď jsem nenašel.
Ultrafiltráty WPC se vyrábí Iontovou výměnou nebo CFM ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:18 am Předmět: |
|
|
Optimum 100% Whey Gold Standard
Včera jsem měl možnost ochutnat ve fitku tenhle protein, ochutnal jsem klasiku vanilku a čokoládu. Chutě jsou víc než příjemný, žádná slaďárna, žádná pachuť prostě dobrý chutnalo mě to. Vanilka byla o něco lepší jak čokoláda. Tohle bych řekl že je přesně ten protein, kterýho si člověk může koupit pytel (4,5kg) a nemusí mít strach, že po týdnu mu poleze krkem.
Stravitelnost v pohodě, jako vždy, takže těžko hodnotit. To stejné rozpustnost.
Co je podle mě mínus je cena, která je docela oproti konkurenci vysoko na to že je to převážně koncentrát. Ale na druhou stranu, nejpopulárnější protein v USA to asi nebude nadarmo.
A co se mi líbí, tak ta rozmanitost chutí v nabídce, to jen tak není. A když na to koukám, tak ani nevím jaká čokoláda a vanilka to byla, kterou jsem pil. Prostě na výběr byla čokoláda a vanilka a nic víc se mě nikdo neptal _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 10:42 am Předmět: Re: Výroba |
|
|
| RoPaK napsal: | Potřebuju si jenom něco ujasnit. Pročetl jsem si články v úvodu topiku ale odpověď jsem nenašel.
Ultrafiltráty WPC se vyrábí Iontovou výměnou nebo CFM ? |
Iontová výměna je v současnosti málo používaná a zastaralá metoda výroby proteinových surovin.
Ultrafiltrace je na tom lépe, ale podobně, je to zastaralý způsob, který nevede ke kvalitnímu výstupu.
Pak je dlouháááá mezera.
A pak je teprve metoda výroby CFM na keramických filtrech, za studena, nechemicky, vzniká nedenaturovaný nejlépe využitelný protein, s neporovnatelně lepší konzistencí a chutí - ale (a jen to zopakuji) hlavně s lepší využitelností, kdy tělo z něho využije v porovnání s předchozími uvedenými skutečně maximum. Označení výroby surovin metodou CFM je to, co by měl člověk na etiketě proteinových suplementů jednoznačně vyhledávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 11:11 am Předmět: Re: Výroba |
|
|
| Ronnie napsal: |
Iontová výměna je v současnosti málo používaná a zastaralá metoda výroby proteinových surovin.
Ultrafiltrace je na tom lépe, ale podobně, je to zastaralý způsob, který nevede ke kvalitnímu výstupu.
Pak je dlouháááá mezera.
A pak je teprve metoda výroby CFM na keramických filtrech, za studena, nechemicky, vzniká nedenaturovaný nejlépe využitelný protein, s neporovnatelně lepší konzistencí a chutí - ale (a jen to zopakuji) hlavně s lepší využitelností, kdy tělo z něho využije v porovnání s předchozími uvedenými skutečně maximum. Označení výroby surovin metodou CFM je to, co by měl člověk na etiketě proteinových suplementů jednoznačně vyhledávat. |
Super. Děkuji za odpověď. V článku http://kulturistika.ronnie.cz/c-8385-suplementy-proteiny-ii.html tohle uvedeno není.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 29, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
Martine, díky za vyjasnění, já to taky nevěděl, sice ne že bych na tom visel, ale je to zajímavé.
Spíš mi, prosím, vysvětli další věc. Hodně často v potravinářském průmyslu jsou používány metody "za studena", protože zachovávají minerály, vitamíny, makroživiny, mikroživiny v co největším množství a co nejhodnotnější. Například tebou zmiňovaný způsob filtrace bílkoviny ze syrovátky metodou CFM. Myslím, že tam je to "za studena" hodně klíčové. A teď na druhé straně stojí IsoBeef, což je, dle výrobce a produktových videí na obchod.ronnie.cz, produkt, vyrobený z vývaru, tedy z denaturované bílkoviny a protože vařím, vím, jak se chova vařící se bílkovina a jak vypadá. Proč je tady také tak kladně tento IsoBeef hodnocen, když používá vlastně metodu, která vede k ztrátě kvality bílkoviny? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|