PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 533, 534, 535 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
vejdy

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martine já na oplátku děkuji za skvělý a velmi ochotný personál centrálního skladu v Kunraticích,je radost tam nakupovat,díky ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyřídím:). A děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cored

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cellucor peatnut butter? Nějaká recenze?
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

proteiny od cellucor patrej k tem nejchutnejsim, co sou na trhu (mozna fakt i n.1), takze se rozhodne neni ceho bat, perfektni stravitelnost diky enzymum a diky tomu, ze sou prakticky bez laktozy.. vybornej protein, ke kterymu se rad vracim a uz ani nevim, kolik sem jich mel:)
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je velmi dobrá, ale na skořici asi nemá. Tak jedině pokud nemáš rád skořici nebo pokud ses jí už přepil. Nicméně pokud jdeš přímo po téhle příchuti, tak COMBAT peanut butter je za mě chutově naprosto top.
Frozz.

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
proteiny od cellucor patrej k tem nejchutnejsim, co sou na trhu (mozna fakt i n.1), takze se rozhodne neni ceho bat, perfektni stravitelnost diky enzymum a diky tomu, ze sou prakticky bez laktozy.. vybornej protein, ke kterymu se rad vracim a uz ani nevim, kolik sem jich mel:)

Pod to se můžu podepsat, Cellucor má opravdu kvalitní proteiny
(nejen) po všech stránkách, ke kterým se rád vracím.
cored

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koupil jsem ten peanutt ale docela se toho bojím no Příště zkusím vanilku.
Nevím proč ale přijde mi že ti čeští výrobci to neumí dobře ochutit. Př. extrifit HC 21 vanila celkem hnus to same go pro
madball

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vaclav.p napsal:
Je velmi dobrá, ale na skořici asi nemá. Tak jedině pokud nemáš rád skořici nebo pokud ses jí už přepil. Nicméně pokud jdeš přímo po téhle příchuti, tak COMBAT peanut butter je za mě chutově naprosto top.

To bude asi o chutích. Mám skočici doma, ale ta mi moc nejede. Stejně tak nemám rád vanilkový proteiny
. Jinak s tímhle proteinem žádnej problém nemám, ale prostě tahle příchuť pro mě není.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
matesas

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 11:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohli byste mi doporučit nějaký protein, který neobsahuje mléko? Jakože není syrovátkový? To zbývají už jenom ty Beef proteiny, že? Díky
Loudy

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 3:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli narážíš na laktózu, tak je spousta proteinů, kterých laktózu neobsahuje

Mám třeba jeden protein od PHP bez laktózy a jsem spokojenej
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matesas napsal:
Mohli byste mi doporučit nějaký protein, který neobsahuje mléko? Jakože není syrovátkový? To zbývají už jenom ty Beef proteiny, že? Díky

Existují veganské protejny, ty nejsou z mléka. Znám jen Reflex Nutrition nebo Sun Warrior nebo tak nějak.
cored

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cellucor - peanut butter, marshmalow

-Naprosto bomba , po všech stránkách luxus a hlavně zajímavá chut
- 10/10
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

matesas napsal:

Můžeš sáhnout po konopném:
https://obchod.ronnie.cz/s-5068-good-hemp-protein-natural.html

Nebo po hovězím:
https://obchod.ronnie.cz/s-5175-isobeef.html

Nebo po hrachovém:
https://obchod.ronnie.cz/s-4768-vegan-protein.html

Jsi-li dostatečný vůči chuti imunní, můžeš zkusit také vaječný:
https://obchod.ronnie.cz/s-4745-egg-100-suseny-vajecny-bilek.html

Ono na omezení některých vlastností (chuť, rozpustnost, pěnivost) narazíš u více z těch výše uvedených. Víceméně ideálních vlastností, co má syrovátkový protein, u jiných těžko dosáhnout.

Btw. s ohledem na to, co Ti nevyhovuje na syrovátkovém, po nějakém, který sice syrovátkový je, ale který ten zápor, co Ti v něm vadí, co nejvíc eliminuje, sáhnout můžeš (tzn. je-li to třeba laktóza, tak po nějakém s jejím minimálním obsahem apod. + třeba s enzymy, co jejímu trávení pomáhají). Ale to bys musel upřesnit zadání Ty.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
matesas

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za tipy. Já s laktozou žádný problém nemám, ale už delší dobu mám potíže se zánětem a dostal jsem radu, abych zkusil vynechat všechny mléčné výrobky, tak nevim, jestli tam jde o tu laktózu hlavně?
auiK

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:25 pm    Předmět: myprotein Odpovědět s citátem

Teď se docela začíná rozmáhat britskej MYPROTEIN, co na to říkate? Díval na jejich eshop a ceny mají slušný, ale o samotných výrobcích se tam toho moc nedočtete.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 533, 534, 535 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: