|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vejdy

|
Zaslal: st únor 05, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
Martine já na oplátku děkuji za skvělý a velmi ochotný personál centrálního skladu v Kunraticích,je radost tam nakupovat,díky ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st únor 05, 2014 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 08, 2014 6:59 pm Předmět: |
|
|
proteiny od cellucor patrej k tem nejchutnejsim, co sou na trhu (mozna fakt i n.1), takze se rozhodne neni ceho bat, perfektni stravitelnost diky enzymum a diky tomu, ze sou prakticky bez laktozy.. vybornej protein, ke kterymu se rad vracim a uz ani nevim, kolik sem jich mel:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so únor 08, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
Je velmi dobrá, ale na skořici asi nemá. Tak jedině pokud nemáš rád skořici nebo pokud ses jí už přepil.  Nicméně pokud jdeš přímo po téhle příchuti, tak COMBAT peanut butter je za mě chutově naprosto top.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so únor 08, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | proteiny od cellucor patrej k tem nejchutnejsim, co sou na trhu (mozna fakt i n.1), takze se rozhodne neni ceho bat, perfektni stravitelnost diky enzymum a diky tomu, ze sou prakticky bez laktozy.. vybornej protein, ke kterymu se rad vracim a uz ani nevim, kolik sem jich mel:) |
Pod to se můžu podepsat, Cellucor má opravdu kvalitní proteiny (nejen) po všech stránkách, ke kterým se rád vracím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so únor 08, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem ten peanutt ale docela se toho bojím no  Příště zkusím vanilku.
Nevím proč ale přijde mi že ti čeští výrobci to neumí dobře ochutit. Př. extrifit HC 21 vanila celkem hnus to same go pro
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
matesas
|
Zaslal: so únor 08, 2014 11:47 pm Předmět: |
|
|
Mohli byste mi doporučit nějaký protein, který neobsahuje mléko? Jakože není syrovátkový? To zbývají už jenom ty Beef proteiny, že? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 3:45 am Předmět: |
|
|
Jestli narážíš na laktózu, tak je spousta proteinů, kterých laktózu neobsahuje
Mám třeba jeden protein od PHP bez laktózy a jsem spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
| matesas napsal: | | Mohli byste mi doporučit nějaký protein, který neobsahuje mléko? Jakože není syrovátkový? To zbývají už jenom ty Beef proteiny, že? Díky |
Existují veganské protejny, ty nejsou z mléka. Znám jen Reflex Nutrition nebo Sun Warrior nebo tak nějak.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
Cellucor - peanut butter, marshmalow
-Naprosto bomba  , po všech stránkách luxus a hlavně zajímavá chut
- 10/10
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
| matesas napsal: | | Mohli byste mi doporučit nějaký protein, který neobsahuje mléko? Jakože není syrovátkový? To zbývají už jenom ty Beef proteiny, že? Díky |
Můžeš sáhnout po konopném:
https://obchod.ronnie.cz/s-5068-good-hemp-protein-natural.html
Nebo po hovězím:
https://obchod.ronnie.cz/s-5175-isobeef.html
Nebo po hrachovém:
https://obchod.ronnie.cz/s-4768-vegan-protein.html
Jsi-li dostatečný vůči chuti imunní, můžeš zkusit také vaječný:
https://obchod.ronnie.cz/s-4745-egg-100-suseny-vajecny-bilek.html
Ono na omezení některých vlastností (chuť, rozpustnost, pěnivost) narazíš u více z těch výše uvedených. Víceméně ideálních vlastností, co má syrovátkový protein, u jiných těžko dosáhnout.
Btw. s ohledem na to, co Ti nevyhovuje na syrovátkovém, po nějakém, který sice syrovátkový je, ale který ten zápor, co Ti v něm vadí, co nejvíc eliminuje, sáhnout můžeš (tzn. je-li to třeba laktóza, tak po nějakém s jejím minimálním obsahem apod. + třeba s enzymy, co jejímu trávení pomáhají). Ale to bys musel upřesnit zadání Ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
matesas
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 12:00 pm Předmět: |
|
|
Díky za tipy. Já s laktozou žádný problém nemám, ale už delší dobu mám potíže se zánětem a dostal jsem radu, abych zkusil vynechat všechny mléčné výrobky, tak nevim, jestli tam jde o tu laktózu hlavně?
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:25 pm Předmět: myprotein |
|
|
Teď se docela začíná rozmáhat britskej MYPROTEIN, co na to říkate? Díval na jejich eshop a ceny mají slušný, ale o samotných výrobcích se tam toho moc nedočtete.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|