|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bara

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Taktéž Quad Core od Smartlabsu je chuťove super. Slazený je sukralózou. |
Tak ten mi tedy rozhodně chuťově super nepřijde. To asi oba vnímáme chuť jinak . Většinou když byl protein super chuti a působil až gainerově, tak navzdory blábolům výrobce na obalu v něm našli při rozboru cukr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 4:02 pm Předmět: |
|
|
Quad Core je chuťově řekněme OK, ale super rozhodně ne. Ale celkově bych řekl že kvalitní produkt ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 4:11 pm Předmět: |
|
|
Tak třeba čokoláda fakt chutná dobře, žádná přeslazená umělá chuť. Ale tak sto lidí, sto chutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:18 pm Předmět: Hydro |
|
|
Zdarec lidi,
Postupně přecházím na Hydro (ostatní suplementy omezuju), tak by mne zajímalo, s jakým máte zkušenosti.
Já měl zatím Beef od Vitalmax, tu už si znovu nekoupím a Super Hydro 80 DH32, což jsem si chuťově zamiloval.
Jelikož je ale Hydro dražší, rád vyzkouším i jiné, doporučené :-) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
Já kupuju hydro od Smarlabsu nebo 4fitness.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Já kupuju hydro od Smarlabsu nebo 4fitness. |
Smartlabs už jsem viděl, teď koukám na to 4fitness a nevypadá to špatně, tam mají dost surovin... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Osobně bych zůstal u Super Hydro 80 DH32, chuťově mi sedí nejvíc ze všech ve Tvém a následném topicu uvedených.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
Mi to Super Hydro chutná hodně (což je i problém, piju to i pro chuť :-D), jenže minule jsem akci nechytil včas a tak doufám v další. S mou nízkou spotřebou (1,5 kg měsíčně) si ani nedělám větší zásoby, koupím 2 pixly a je hotovo.
Nechystáš zase akci? :-)
(nezamýšlí Extrifit to instant Hydro dělat v normální pixle?) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Koukni do soukromých zpráv.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Koukni do soukromých zpráv. |
Nakoupeno :-D
Tomu se říká obchodník.
Za odměnu si jdu dát Hydro (nevím jak ostatní, ale asi mám ujeté chuťové buňky, mi prostě chutná) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
| TheCory napsal: |
Za odměnu si jdu dát Hydro (nevím jak ostatní, ale asi mám ujeté chuťové buňky, mi prostě chutná) |
Nevím jak chutná to od Extrifitu, ale na tom hořkém od SmartLabs taky ujíždím
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Taktéž Quad Core od Smartlabsu je chuťove super. Slazený je sukralózou. |
Nedavno jsem tu psal, ze jsem si poridil quad core a chow od smarlabs a ze je chut nemastna neslana, ale s odstupem casu musim rict, ze jsem zmenil nazor a proteiny mi vylozene sedly.Nejsou tak sladke a proto se tak neprepijou jako ameriky.Kdyz to srovnam s Extrifitem, tak za me urcite Smarlabs, porovnano s Longem a whey.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 11:37 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem od Ronnieho vzorky (Díky:) a hnedle jsem vyzkoušel...
Ultra Speed 80 Fair Power čokoláda-rozmíchá se to během vteřiny,chutná to dobře-víc mě bere hořká čokoláda hydro os Smartlabsu ale tohle je skoro hned za tím:)
Uvidíme co vanilka _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne únor 16, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Borci. Ve čtvrtek valím na lyžovačku do Alp.
Jak už to tak chodí tak s jídlem to nebude nic moc. Snídaně i večeře nejspíš OK. Obědy budou slabota.
Napadlo mě že bych si mohl koupit pár proteinovejch tyčinek ať něco zbodnu přes den i na svahu, přece jen té energie se tam vymlátí dost.
Kdysi jsem měl pár Excelentek od Nutrendu a poměrně mi chutnaly.
Máte případnej jinej tip v dobrém poměru cena výkon?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|