|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
vlkisekk
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 3:53 pm Předmět: |
|
|
hydro tradicional od sm , to je piti opravdu pro otrle, jsem zvedavy, jestli vubec to male baleni do sebe nasoukam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | hydro tradicional od sm , to je piti opravdu pro otrle, jsem zvedavy, jestli vubec to male baleni do sebe nasoukam. |
Za mě nejchutnější protein co jsem kdy měl
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
10 hodin, to je takové haus numero, jako když si tam někdo napíše osum, sedum, šest. Je tam normální micelární a vapenaty kasein, takže není žádný důvod aby se to vstřebávalo (nikoliv trávilo) déle. Prostě marketingový tah. Btw je tady mrtě bijců syrovátky, když není u zdroje uvedeno cfm, ale kaseinát vapenatý nevadí. Proti tomu jsou všechny filtráty vyloženě bioaktivní proteinové zdroje. Evidentně jsou tu někteří znalci orientovaní taky marketingově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | vlkisekk napsal: | | hydro tradicional od sm , to je piti opravdu pro otrle, jsem zvedavy, jestli vubec to male baleni do sebe nasoukam. |
Za mě nejchutnější protein co jsem kdy měl |
Je to o zvyku, ze začátku to byla fakt síla, ale pak mně taky začal chutnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | Johnbear napsal: | | vlkisekk napsal: | | hydro tradicional od sm , to je piti opravdu pro otrle, jsem zvedavy, jestli vubec to male baleni do sebe nasoukam. |
Za mě nejchutnější protein co jsem kdy měl |
Je to o zvyku, ze začátku to byla fakt síla, ale pak mně taky začal chutnat. |
Mě to taky strašně chutná ani jsem si na to nemusel zvykat, protože mám strašně rád holandsé kakao...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | hydro tradicional od sm , to je piti opravdu pro otrle, jsem zvedavy, jestli vubec to male baleni do sebe nasoukam. | mě to sedí...můj chuťově nejoblíbenější protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
tradicni hydro od sm je pro me naprosto paradni, neskutecne mi chutna (spis se mi uz ted zveda kybl ze vsech tech sladouckych protejnicku  ) ... navic ta nejnovejsi verze je pry pohodicka proti tem nejrannejsim verzim, ktere pry byly skutecne hardcore - horkost sla pry az do kysela atp. ...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
Bude v nabídce e-shopu Ronnie.cz od Prom-in Essential Hydro Optimal Whey ?
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
Stejně by mě zajímala jedna věc... mám třeba 2 proteiny, oba dejme tomu 80 nebo i víc %. A přitom mají třeba naprosto odlišnou konzistenci (prašnost, poměr ředění atd.) Přitom teoreticky, třeba i když jsou oba připravované stejnou metodou a jsou oba stejného typu... (např. oba syrovátkové apod.). Říkám si jak je to možné. Chuť chápu, to je otázka pár chemikálií v minimálním množství, jak ale můžou mít ty dva, kde by teoreticky třeba 90% složky mělo být plus minus stejné, respektive se stejnýma fyzikálníma vlasntostma, a přesto jsou třeba jeden jak prášek, druhý spíš jak taková "kaše".... to těch 10% "něčeho" tolik udělá? Stalo se mi třeba, že některé ředím mnohem míň než se doporučuje a chutnají pak tak jako nějaký jiný, který třeba zředím 2x tolik. A nebo třeba jsem zkoušel, některé se (v nouzi...) dají "jíst jen tak" a chutnají celkem fajn, trochu se to lepí na zuby, ale je to ok. A pak jiné, jako například Whey Core 100 (i v nové šarži) jsou sice taky ok, ale na sucho je sníst by byla sebevražda udušením.
|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: po březen 03, 2014 6:01 pm Předmět: USN |
|
|
Zdravím, máte někdo zkušenost s proteiny USN? Můžu teď několik dostat za docela výhodnou cenu, tak nad tím váhám. Normálně jsou docela drahý, tak se ptám, jestli je to opravdu kvalita nebo jsou jen předražený...
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
Whey Core 100; Nechapem ako moze byt tento hnus najpredavanejsim proteinom v CR  ,bud ti co ho kupuju nemaju chutove pohariky alebo su ovplyvneni margetingovymi "masazami" predavajucich,ta druha moznost je najpravdepodobnejsia.
Kamarat mi dal 3 sacky (cokolada) toho "uzasneho" proteinu,chut cokolady tam je len ked si ju nasilu pripomeniem,vodova (pa)chut je bezkonkurencna a ta prasnost je tiez nezabudnutelna  .Hlavne ze sa tu naivnym zakaznikom gumuju gebule akou specialnou technologiou sa tento hnoj vyraba a ako boli vsetci uneseni s exkurzie v Nutrende.
Skusil som jeden sacok a dva som rovno hodil do kosa,ani tomu super zlozeniu sa mi po tejto skusenosti nechce verit.
Jedno viem isto,tuto sracku by som uz viac do huby nedal ani keby to rozdavali zadarmo ako letaky
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
Trochu trapnej dotaz, ale koukal jsem na jeden seminář a tam bylo řečeno, že po ránu a po tréninku dát protein (nejlépe) hydro a až tak za 25-30 minut dávat nějaké sachry. Dělá to zvás někdo? Já doteď ráno vstal a za 20-30 minut jedl 2 vejce + 2 bílky a vločky. Když budu dávat hned po probuzení hydro, mám dávat pak i ty vejce?
Bude stačit půl odměrky? Už takhle dávám půl odměrky před tréninkem a jednu po, tak bych byl rád, kdyby mě to vyšlo na max 2 odměrky za den.
Opět se mi jedná o dietu, ale uplatnil bych to později i v objemu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
fotter: s tim se nedá jinak než souhlasit.
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
Su dluzny, jako podekovani za vzorky zdarma, nejakou spetnou vazbu na Survival Ultra Speed, kdo to tu nechce cist, at to necte...
Vanilka: chutove bomba, lepsi jsem snad nikdy nemel, mozna prave diky nahorklemu hydru to ma takovy, pro me naprosto delikatni chutovy konakovy ocas, nevim jak jinak to nazvat, ale byl jsem nadseny. Chtel jsem dat jeden vzorek ve vode, druhy v mliku, ale nakonec jsem dal oba ve vode, tak mi to chutnalo.
Cekundulada: ok, pod vlivem vanilky uz jsem tak nadseny nebyl, ale porad churove spica, nemam problem. V mliku lepsi.
Priprava i starvitelnost v pohode, ale s tim problem moc nemivam.
Kdyby to bylo v mensim baleni, tak bych asi koupil, dve kila sou na me moc a preci jen je to trochu specificke, abych se nebal, ze se toho neprepiju. Kilovka by byla idealni.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|