|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 10:30 am Předmět: |
|
|
skus sa zamysliet preco tu nie su linky na ine eshopy, aspon 2x, mozno na to fakt prides _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 10:59 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Ronnie napsal: | | Martin.L napsal: | je to normalni syrovatkovy protein , cumite na neco jinyho. hodil bych odkaz, ale je to tady jak u komousu. hned by to smazli.
je to jiny jen v tom ze to splnuje nemecky certifikace pro bio produkt a neni v tom proste navic zadna chemie, dochucovadla a bla bla. |
Zkus, prosím, mírnit svoje vyjadřování. |
Obdivuju tvoji trpelivost
Byt to moje fprum,uz ma dozivotni zakaz |
Ronnie (jako projekt) se kasa jak je nejlepsi, nejvetsi, nejvyhodnejsi , ale z linku na jine weby ma koprivku. Je to smesne. Jinymy slovy, az na ten expresivni slovnik, ktery je btw jinde tady tolerovany bez jakekoliv reakce, ma pravdu. |
A není to spíš jen nějaký Tvůj pocit, který se nám snažíš podsunout? Zatím jsem si toho totiž nikde nevšiml. Klidně mě vyveď z mého špatného pohledu. :)
Jinak pokud by Ti někdo přišel do obchodu (kde bys prodával a byl dokonce majitel) a říkal ostatním zákazníkům tohle (např.) oblečení nekupujte, lepší je tato značka, prodává se támhle naproti, toleroval bys to? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 11:45 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
...
A není to spíš jen nějaký Tvůj pocit, který se nám snažíš podsunout? Zatím jsem si toho totiž nikde nevšiml. Klidně mě vyveď z mého špatného pohledu. :)
Jinak pokud by Ti někdo přišel do obchodu (kde bys prodával a byl dokonce majitel) a říkal ostatním zákazníkům tohle (např.) oblečení nekupujte, lepší je tato značka, prodává se támhle naproti, toleroval bys to? |
Ty ses divny advokat. :-D
K tem parametrum: maji to napsano tady: https://obchod.ronnie.cz/pm-1-profil-spolecnosti (nejvetsi, nejlepsi sluzby) a ty nejvyhodnejsi odvozuju od kontextove reklamy, ktera se mi obcas nekde objevi a tvrdi, ze protein xz za nejlepsi cenu, nebo neco podobneho, plus nejlepsi podminky postovneho, atp. BTW ja, na rozdil zrejme od tebe, si opravdu myslim, ze ronnie.cz jsou nejvetsi a v mnoha ohledech nejlepsi a nejvyhodnejsi. A ano, kdyby byl muj obchod takovy slagr, tak bych se nebal nejakych blbych linku, protoze ja jsem ten kdo ma proteiny za nejlepsi cenu, nejlepsi sluzby atd.
Chodim i na osvalech, coz je forum smartlabs a na body-test coz je v podstate nutri-exact a tam problem s linkama nemaji, pokud to neni vylozene reklama, ale rekneme dotaz, ci informace (je tento protein lepsi nez tento?).
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 12:45 pm Předmět: |
|
|
Velká návštěvnost = velká reklama. Tady se asi není čemu divit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Jak má něco nálepku bio, tak od toho mažu pryč.
Leda bych si chtěl dát na čelo nálepku debil. A to nechci.
Bio, proč ne? Ale za ty peníze? Podvod na lidech. Míněno o biu všeobecně. |
hele tu nalepku si tam klidne dej a jestli pres ni uvidis, zkus si zjisti jak je tezky v Nemecku ziskat certifikat BIO.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
Extrifit High Whey 80 - příchuť jablečný štrudl
- není špatná, vcelku příjemná, jen by tam mohlo být víc cítit to jablko, takto to je spíš k nějakým cookies+cream s trochou skořice
Půjde koupit vzorky nových příchutí od Extrifitu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Teď bude hromada nových příchutí protein ů Extrifitu, vzorky budou následovat. Jen jak je těch novinek teď tolik (viz třeba nedávné gely), tak to chvilku trvá. Podle aktuální informace (asi tak minutu staré:) budou vzorky protein ů, ale i řady jiných výrobků na trhu do Vánoc! A navíc je budeme přidávat ke spoustě produktům v shopu zdarma:).
Mimochodem, dnes k nám dorazily vzorky Agrezz, určitě k nim sem do fóra napíšu a budeme rozesílat. V prodeji ještě nejsou (budou tak za 2-3 týdny), tak zájemci, co si pak napíšou, budou mezi prvními, kdo se k novince dostanou. Ale napíšu k tomu až (p)o víkendu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 3:33 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Teď bude hromada nových příchutí protein ů Extrifitu, vzorky budou následovat. Jen jak je těch novinek teď tolik (viz třeba nedávné gely), tak to chvilku trvá. Podle aktuální informace (asi tak minutu staré:) budou vzorky protein ů, ale i řady jiných výrobků na trhu do Vánoc! A navíc je budeme přidávat ke spoustě produktům v shopu zdarma:).
Mimochodem, dnes k nám dorazily vzorky Agrezz, určitě k nim sem do fóra napíšu a budeme rozesílat. V prodeji ještě nejsou (budou tak za 2-3 týdny), tak zájemci, co si pak napíšou, budou mezi prvními, kdo se k novince dostanou. Ale napíšu k tomu až (p)o víkendu. |
Tak to som teda fakt zvedavý na ten Agrezz.
- Inak Ronnie... U vzoriek stále platí, že rozosielate aj do SR? Alebo je to už ako pri súťažiach "Nájdi a vyhraj"? Raz sa mi podarí niečo vyhrať a nemôžem si to prebrať... to nasere
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 3:38 pm Předmět: |
|
|
S těmi vzorky uvidíme. Ono jich pravděpodobně máme 1000 kusů, pokud pošleme každému člověku třeba dva, je to 500 zásilek a to už poštovné trochu naskáče (nemluvě tedy o tom chudákovi, co to bude balit do zásilek a o tom druhém chudákovi, co se na to budu podepisovat:). A trochu myslím, že rozdíl poštovného do ČR a SR v tomhle bude tím pádem dost nemalý. Ale nevím, vzpomenu na to, až to budeme řešit, zjistíme ceny a podle toho to pak do topicu ke vzorkům (a nejspíš i na FB) napíšeme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | S těmi vzorky uvidíme. Ono jich pravděpodobně máme 1000 kusů, pokud pošleme každému člověku třeba dva, je to 500 zásilek a to už poštovné trochu naskáče (nemluvě tedy o tom chudákovi, co to bude balit do zásilek a o tom druhém chudákovi, co se na to budu podepisovat:). A trochu myslím, že rozdíl poštovného do ČR a SR v tomhle bude tím pádem dost nemalý. Ale nevím, vzpomenu na to, až to budeme řešit, zjistíme ceny a podle toho to pak do topicu ke vzorkům (a nejspíš i na FB) napíšeme. |
|
|
| nahoru |
|
 |
roxtidy
|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 1:58 pm Předmět: |
|
|
ahoj,doporucte mi prosim nejaky vhodny protein do diety po cviceni. Ted mam PHP Edge Pro T Fusion jeho slozeni je: ultra-filtrovaný syrovátkový proteinový koncentrát, CFM syrovátkový proteinový izolát. Ma ale 11% sacharidu + 6% tuku, tak trochu zacinam pochybovat o kvalite zpracovani te syrovatky.
Chtel bych neco za rozumnou cenu, rekne 2 nebo 2,2kg za cca 1200kč max. diky
Jesrte dopleni - chvilicku po treninku davam 10g BCAA + 10g glutaminu....pak po cca 10-15minutach teprve protein a za dalsi hodinu pevne jidlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 2:11 pm Předmět: |
|
|
Po cvičení bych doporučil rychlý hydrolyzát syrovátkového koncentrátu ( DH12 nebo DH32) po cvičení do diety hydrolyzát syrovátkového isolátu.
V případě, že jsou uvedené možnosti cenově nebo z jiného důvodu mimo, pak cenově nejpříznivější z následujících je CFM varianta syrovátkového koncentrátu nebo s nižším obsahem sacharidů, ale o to dražší CFM syrovátkový isolát (jsou ale pomalejší). A nebo mix CFM koncentrát, CFM isolát + hydro DH32 (z hlediska rychlosti ideální).
Jinak hezký článek o volbě proteinu je zde: Potréninkový nápoj
Pokud se pro něco z toho rozhodneš a bude to kousek od Tvých cenových možností, napiš mi soukromou zprávou, něco s tím vymyslíme.
Jo a pokud výrazně hledíš na nižší obsah sacharidů (ne že by tam po tréninku z mého pohledu vadily), vol vanilkovou nebo ovocné příchutě, nikoli čokoládovou, která bude mít ve většině případů větší podíl sacharidů (zjistíš to i z popisu, pokud to tedy výrobce rozlišuje, což by měl).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 2:16 pm Předmět: |
|
|
A k tomu doplnění, co jsi tam ještě dopsal, BCAA dávej před tréninkem nebo v jeho průběhu, je to určitě výrazně lepší varianta. Po tréninku hned pak ten komplexní rychle se vstřebávající protein .
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 1:20 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem na ronnie.cz Scitec Protein Delite příchuť ananas-vanilka a tak dobrý protein jsem ještě neměl a že jsem jich už vyzkoušel.
Pokud si chcete pochutnat a nevadí Vám koncentrát (který od izolátu stejně nepoznáte), tak tohle je dobrý tip.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|