|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tomas98
|
Zaslal: ne listopad 29, 2015 9:03 pm Předmět: První protein |
|
|
Ahoj, je mi 17 let a začal sem cvičit, mám 183 cm a vážím 80kg, chtěl bych si začít kupovat nějaký protein a užívat jej potřeboval bych ale poradit s výběrem, do fitka chodím 3x týdně, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mihli doporučit nějaký protein z nižší cenové kategorie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:30 pm Předmět: |
|
|
Proč ten protein chceš? Co si od něj slibuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:44 pm Předmět: |
|
|
jsem cetl pivni protein...jsem se zaradoval a ono houby
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Proč ten protein chceš? Co si od něj slibuješ? |
místo pomoci se mu vysmíváš, to je na smazání tvého příspěvku ty moderátore jeden...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
cipinek, nemusis kazdym prispevkom dokazovat ze si blb  ta otazka bola uplne o niecom inom _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | cipinek, nemusis kazdym prispevkom dokazovat ze si blb ta otazka bola uplne o niecom inom |
a ty jsi velký chytrák celého velkého fóra, tak mohl napsat, že protein pro začátečníka je naprosto zbytečný, i když všichni víme, že to není pravda, však on ti to už někdy někdo vysvětlí Mr. Pete...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
Pro začátečníka je opravdu protein zbytečný. Pokud dokáže ujíst 2g bílkovin na kilo a den, tak je hloupost brát protein. Proteiny jsou pro lidi co už nedokážou ve stravě přijmout tolik bílkovin co potřebují, pro lidi s nějakým zdravotním omezením, pro výkonostní sportovce, kterým např. odlehčí trávení a pro lidi, kteří si nedokáží zajistit pravidelný stravovací režim a tak lépe než junkfood si mixnou do shakeru protein. Jinak dle mého názoru je protein zbytečná věc. Pro začátečníka chodícího cvičit 3x týdně jsou to čistě vyhozené peníze. Ne sice jako by si koupil gainer, ale i tak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 3:11 pm Předmět: |
|
|
pri tebe cipinku vyzera ako chytrak aj tommy, to nie je nic tazke  suhlasim s deadliftom, protein je fajn na chut a pre pohodlie, ale cista nevyhnutnost to nie je, takze ak nemas peniaze navyse, kludne sa zaobides. Ak ti peniaze nechybaju, tak si ho kup _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 3:20 pm Předmět: Re: První protein |
|
|
| Tomas98 napsal: | | Ahoj, je mi 17 let a začal sem cvičit, mám 183 cm a vážím 80kg, chtěl bych si začít kupovat nějaký protein a užívat jej potřeboval bych ale poradit s výběrem, do fitka chodím 3x týdně, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mihli doporučit nějaký protein z nižší cenové kategorie. |
p.m.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:08 pm Předmět: Re: První protein |
|
|
| Tomas98 napsal: | | Ahoj, je mi 17 let a začal sem cvičit, mám 183 cm a vážím 80kg, chtěl bych si začít kupovat nějaký protein a užívat jej potřeboval bych ale poradit s výběrem, do fitka chodím 3x týdně, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mihli doporučit nějaký protein z nižší cenové kategorie. |
Vejce, kuřecí prsa nebo treska.
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:17 pm Předmět: Re: První protein |
|
|
| Spazik napsal: | | Tomas98 napsal: | | Ahoj, je mi 17 let a začal sem cvičit, mám 183 cm a vážím 80kg, chtěl bych si začít kupovat nějaký protein a užívat jej potřeboval bych ale poradit s výběrem, do fitka chodím 3x týdně, chtěl bych se zeptat jestli by jste mi mihli doporučit nějaký protein z nižší cenové kategorie. |
Vejce, kuřecí prsa nebo treska. |
a kde máš kvalitní šunku, sýry a červené maso?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
Klasika internetových diskuzí.
Zeptáš se kupříkladu na radu ohledně horského kola. Jaké a za kolik bude vhodné.
Netoví rádci ti odpoví, proč nechceš motorku.
Pak se někdo ozve, že motorka ničí splodinami matičku zemi.
Nakonec ti vynadají, proč jsi takový sobec a k čemu ti ta motorka vlastně bude.
Tady máš pár odpovědí:
https://obchod.ronnie.cz/c-41-protein-a-proteinove-suplementy-jak-vybrat-nejlepsi.html _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Krokodyll
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
Ja si vubec nemyslim, ze protein je zbytecna vec.  Pro vetsinu lidi je to pohodlny zpusob jak dodat telu potrebny bilkoviny, navic cenove ten gram bilkoviny vyjde docela levne. Clovek nesmi postavit svou stravu jen na tom, ale dat si 2 koktejly denne je v pohode.
Jinak nekde tu je cely topic s diskuzi o proteinech, dulezity je slozeni, aby tam nebylo hodne jinych zdroju proteinu nez syrovatka nebo kasein, casto tam davaj rostlinny proteiny nebo zelatinu. A taky je pro me osobne dost dulezita chut, aby se clovek do toho nemusel nutit.
Osobne ted pouzivam ISO MUSCLE 94 od MVP&PHP Biotech (videl jsem nejakou akci na nej, tak jsem ho zkusil a docela dobrej) a pak Micellar Casein od Reflex Nutrition. Hlavne ten kasein je super vec, to fakt zasyti na celou noc, ze clovek se nemusi probouzet hlady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 30, 2015 5:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud se zeptáš na foru na kolo, nikdo...opakuji NIKDO Ti nenapíše ať si koupíš motorku. Jen Ti vyvrátí Tvou představu, že za desítku seženeš slušné kolo.
Pokud tazatel napsal co napsal, tak je vlastně skoro co si koupí a proto bych mu doporučil Scitec professional protein. Když už nic - dá se to pít za ty prachy.
Kecy o tom, že někdo pozná rozdíl mezi izolátem a koncentrátem jsou zbytečné, protože to nikdo nepozná.
Bombay - co bys mu poradil ty? ....když nevíš jestli to chce po tréninku, navečer, jako náhradu stravy, zda není alergický na nějakou složku proteinu? Jestli je pro něho např. 700 Kč za kilo už moc atd.?
Jinak ale výlev pěknej:o)...jen jak se říká - těsně vedle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|