|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Xhao napsal: | | To me netesite😄 Chtel jsem to jako pomocnika k nabrani vahy... To mi nerikejte, ze to nema zadny ucinek, krome te penezenky ... :-/ |
Ucinek to ma takovy, ze navysis kaloricky prijem, od toho gainery jsou, dostat do sebe hodne sacharidu. Ale pokud nejsi elitni sportovec ktery ma velke energeticke naroky nebo nevazis pres sto kilo, prijde mi to zbytecne, jelikoz do sebe muzes dostat lehce energii za mene penez z jidla.Vzdyt porce spaget te prijde na 3 kc a mas hned nejakych 70 gr. sacharidu ve forme skrobu, 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 6:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne? |
Ani to nebudu poustet. Jeste jsem nevidel cloveka, ktery by po ovoci stloustl, nebo mu zpusobilo neco se zdravim. Problem jsou ruzne fruktozove sirupy a podobne sracky, urcite ne fruktoza v prirodni forme.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:03 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne? |
Ani to nebudu poustet. Jeste jsem nevidel cloveka, ktery by po ovoci stloustl, nebo mu zpusobilo neco se zdravim. Problem jsou ruzne fruktozove sirupy a podobne sracky, urcite ne fruktoza v prirodni forme. |
Vše se musí brát s rozumem samodzřejmě.Klidně žerte sacharidy na kila..Cukrujte jak chcete.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne? |
Ani to nebudu poustet. Jeste jsem nevidel cloveka, ktery by po ovoci stloustl, nebo mu zpusobilo neco se zdravim. Problem jsou ruzne fruktozove sirupy a podobne sracky, urcite ne fruktoza v prirodni forme. |
Vše se musí brát s rozumem samodzřejmě.Klidně žerte sacharidy na kila..Cukrujte jak chcete. |
Nejak nechapu, co ma spolecneho diskuze o Mutant massu s videem o fruktoze, s cukrem a kily sacharidu, unika mi smysl tveho prispevku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:21 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne? |
Vše se musí brát s rozumem samodzřejmě.Klidně žerte sacharidy na kila..Cukrujte jak chcete. |
Nejak nechapu, co ma spolecneho diskuze o Mutant massu s videem o fruktoze, s cukrem a kily sacharidu, unika mi smysl tveho prispevku. |
Poslechni si to.A sám jsi zde psal : 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
Proto jsem to sem vložil.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:31 pm Předmět: |
|
|
A kdyz budes vytrvalec nebo elitni plavec o kaloricke potrebe placnu 20000kj, s dvoufazovym treninkem, tak tu energii nazenes jak? V takovych pripadech se pak hodi gainery, lehce stravitelne, dobre vstrebatelne sacharidy, nejde prece vse pausalizovat a rict fruktoza je spatna, gainer je spatny, ale zalezi na konkretnim pripadu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | vlkisekk napsal: | | Irminsul napsal: | | Pr!nc napsal: | Jo zrovna Calábka sem vkládejte. |
Důvod proč ne? |
Nejak nechapu, co ma spolecneho diskuze o Mutant massu s videem o fruktoze, s cukrem a kily sacharidu, unika mi smysl tveho prispevku. |
Poslechni si to.A sám jsi zde psal : 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
Proto jsem to sem vložil. |
70g sacharidu z gaineru te vyjde na 20kč a to převážně v kukuřičném škrobu + 20g bílkovin. Mně ta cena teda přijde v rámci mezí celkem ok. A byly časy, kdy stál mutant okolo tisícovky a ne 1 400.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:46 pm Předmět: |
|
|
Mas pravdu, ta cena je kolem 20kc, to se da.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ten pan ma tak prijemnej hlas, ze jsem pri to malem usnul... Ten by mohl namlouvat pohadky ve forme audioknihy 😄😄
Kazdopadne jsem se dozvedel, ze bych nemel zrat chleba, salam, jogurty a jablko si umyvat v nejakem roztoku...
Predpokladam, ze kdyz to nebudu prehanet s mnozstvim a zrat toho kazdy ten kilo, tak je to v poho, ze?
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 7:57 pm Předmět: |
|
|
Za zkoušku mimo peněz nic nedáš. Rohodně z toho neumřeš
Výhoda gainerů je právě v tom že tě nezasytí a můžeš tím lehce doplnit kalorie který bys třeba těžko navíc užral. Přeci jen je jednodušší dostat do sebe 70g sachrů v koktejlu než ve 100g rejže. Ale nesmí to jít na úkor toho pořádnýho jídla - nedávat si gainer místo jídla, ale prolejvat ho mezi jídly.
Kilo denně určitě dobrý není, ale naopak taky nemá moc smysl dát si třeba jen odměrku denně, to by bylo jak prd do větru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 9:26 pm Předmět: |
|
|
Kolik mimochodem doporucujes vypit? Cetl jsem, ze Mutant je naddimenzovanej podle toho, co pisou na obalu. Po ranu 70g a po cviceni 70g? Nebo vic? Diky moc vsem ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Xhao napsal: | | Kolik mimochodem doporucujes vypit? Cetl jsem, ze Mutant je naddimenzovanej podle toho, co pisou na obalu. Po ranu 70g a po cviceni 70g? Nebo vic? Diky moc vsem ;-) |
Podle toho kolik potrebujes doplnit zivin, jinak po ranu a po treninku je dobra doba na gainer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|