PVL Mutant Mass - bezpecnost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PVL Mutant Mass - bezpecnost  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PVL Mutant Mass - bezpecnost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xhao napsal:
To me netesite😄 Chtel jsem to jako pomocnika k nabrani vahy... To mi nerikejte, ze to nema zadny ucinek, krome te penezenky ... :-/

Ucinek to ma takovy, ze navysis kaloricky prijem, od toho gainery
jsou, dostat do sebe hodne sacharidu. Ale pokud nejsi elitni sportovec ktery ma velke energeticke naroky nebo nevazis pres sto kilo, prijde mi to zbytecne, jelikoz do sebe muzes dostat lehce energii za mene penez z jidla.Vzdyt porce spaget te prijde na 3 kc a mas hned nejakych 70 gr. sacharidu ve forme skrobu, 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rád zde přispěji:
Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo zrovna Calábka sem vkládejte.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?

Ani to nebudu poustet. Jeste jsem nevidel cloveka, ktery by po ovoci stloustl, nebo mu zpusobilo neco se zdravim. Problem jsou ruzne fruktozove sirupy a podobne sracky, urcite ne fruktoza v prirodni forme.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?

Ani to nebudu poustet. Jeste jsem nevidel cloveka, ktery by po ovoci stloustl, nebo mu zpusobilo neco se zdravim. Problem jsou ruzne fruktozove sirupy a podobne sracky, urcite ne fruktoza v prirodni forme.

Vše se musí brát s rozumem samodzřejmě.Klidně žerte sacharidy na kila..Cukrujte jak chcete.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?

Vše se musí brát s rozumem samodzřejmě.Klidně žerte sacharidy na kila..Cukrujte jak chcete.

Nejak nechapu, co ma spolecneho diskuze o Mutant massu s videem o fruktoze, s cukrem a kily sacharidu, unika mi smysl tveho prispevku.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?

Nejak nechapu, co ma spolecneho diskuze o Mutant massu s videem o fruktoze, s cukrem a kily sacharidu, unika mi smysl tveho prispevku.

Poslechni si to.A sám jsi zde psal : 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
Proto jsem to sem vložil.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdyz budes vytrvalec nebo elitni plavec o kaloricke potrebe placnu 20000kj, s dvoufazovym treninkem, tak tu energii nazenes jak? V takovych pripadech se pak hodi gainery, lehce stravitelne, dobre vstrebatelne sacharidy, nejde prece vse pausalizovat a rict fruktoza je spatna, gainer je spatny, ale zalezi na konkretnim pripadu.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
vlkisekk napsal:
Irminsul napsal:
Pr!nc napsal:

Důvod proč ne?

Poslechni si to.A sám jsi zde psal : 70 g sacharidu z gaineru te vyjde na 30 kc a to prevazne v jednoduche forme jako je glukoza,fruktoza a maltodextrin
Proto jsem to sem vložil.

70g sacharidu z gaineru te vyjde na 20kč a to převážně v kukuřičném škrobu + 20g bílkovin. Mně ta cena teda přijde v rámci mezí celkem ok. A byly časy, kdy stál mutant okolo tisícovky a ne 1 400.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas pravdu, ta cena je kolem 20kc, to se da.
Xhao

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten pan ma tak prijemnej hlas, ze jsem pri to malem usnul... Ten by mohl namlouvat pohadky ve forme audioknihy 😄😄

Kazdopadne jsem se dozvedel, ze bych nemel zrat chleba, salam, jogurty a jablko si umyvat v nejakem roztoku...

Predpokladam, ze kdyz to nebudu prehanet s mnozstvim a zrat toho kazdy ten kilo, tak je to v poho, ze?
Riku

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za zkoušku mimo peněz nic nedáš. Rohodně z toho neumřeš

Výhoda gainerů je právě v tom že tě nezasytí a můžeš tím lehce doplnit kalorie který bys třeba těžko navíc užral. Přeci jen je jednodušší dostat do sebe 70g sachrů v koktejlu než ve 100g rejže. Ale nesmí to jít na úkor toho pořádnýho jídla - nedávat si gainer místo jídla, ale prolejvat ho mezi jídly.

Kilo denně určitě dobrý není, ale naopak taky nemá moc smysl dát si třeba jen odměrku denně, to by bylo jak prd do větru.
Xhao

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolik mimochodem doporucujes vypit? Cetl jsem, ze Mutant je naddimenzovanej podle toho, co pisou na obalu. Po ranu 70g a po cviceni 70g? Nebo vic? Diky moc vsem ;-)
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Xhao napsal:
Kolik mimochodem doporucujes vypit? Cetl jsem, ze Mutant je naddimenzovanej podle toho, co pisou na obalu. Po ranu 70g a po cviceni 70g? Nebo vic? Diky moc vsem ;-)

Podle toho kolik potrebujes doplnit zivin, jinak po ranu a po treninku je dobra doba na gainer

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PVL Mutant Mass - bezpecnost Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: