|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: so leden 31, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
Dobře no, asi jsem náročný, ale nejlépe se mi cvičí s lifterským... navíc, kdyby mi za nějaký ten rok (několik let) hráblo a chtěl bych zkusit trojboj, tak si nebudu muset znova zvykat na pořádný opasek
Tom.K. : Chápu to tak, že to objednáváš přes nějakého známého z DE ? tak v tom případě asi nic... :) ještě pohledám...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: po únor 02, 2015 7:11 am Předmět: Re: PWL Opasek |
|
|
| člověk napsal: | Zdravím,
chci si koupit nový lifterský opasek, protože můj stávající mám už vlivem diety velký
Ten co mám jsem koupil z GoodLiftu (s rychlopřeskou - QR belt?), ale když se tam teď dívám, tak tam ty opasky nějak ubyly... jsou tam jen 2 druhy a to jen ve velikostech XL,XXL, ale já potřebuju M.
Na tuzemských eshopech ale nic není, když nepočítám ten měkký opasek od PowerSystemu.
Doporučil by mi někdo něco u nás/ze zahraničí? cena opasku okolo 1000 kč, s rychlopřeskou, jedním nebo dvěma trny... to je jedno.
Díky |
Opasky na Goodliftu ubyly z toho duvodu, ze je uz jen doprodavame. Duvod je ten, ze se v nich neda zvedat na mezinarodnich zavodech IPF. Misto stavajicich opasku budeme prodavat opasky od Titanu a to jak radu Longhorn (10mm) tak Brahma (13mm).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|