Ahoj,
najde se tu prosím někdo, kdo má nějaké zkušenosti s boxovacími míčy?
Chceme to do posilky. Uchycení na zemi se nějak vymyslí, protože tam vrtat nemůžeme,
každopádně můj dotaz byl spíše směrován na kvalitu/váhu.
Nějaké doporučení?
Předem díky ..
Ahoj, odpověď kterou nebudeš chtít slyšet, je to nesmysl. I za těch pár stovek. PS já sám mám ve své boxérně ten z Aliexpressu za 150 Kč a jede se na tom uplně stejně jako na těch nejdražších. O váhu tady vůbec nejde. S boxérským pytlem se to nedá srovnat ani z rychlíku. Má to smysl jenom pro člověka, který si nějak zásadně piluje techniku a ví jak na to, ale pro začátečníky a jako fitness pomůcka, naprosto nevhodný.
Má to smysl jenom pro člověka, který si nějak zásadně piluje techniku a ví jak na to, ale pro začátečníky a jako fitness pomůcka, naprosto nevhodný.
Co se týče boxu/thaiboxu, tam mám už něco za sebou a chybí mi to, takže bych si to chtěl trochu vynahradit, protože trenaly na box nestíhám prakticky vůbec.
Co se týče uchycení na zemi, to se už nějak pořeší, udělá se něco jednoduchého na co se nasunou kotouče a pak se uchytí ten míč.
Nejlepší by byl pytel, jenže ten kvůli hlučnosti nepřipadá v úvahu ....
Napsal jsem ti sz :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru