|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Royi

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 10:31 am Předmět: Rameno zranění |
|
|
Čau, mám takový problém. Skoro před měsícem mi při tlacích s JČ lehce křuplo v rameni (v přední části) a už jsem nedotrénoval. Před tréninkem mě v týdnu to rameno lehce bolelo, ale nějak jsem to neřešil. Nicméně potom mě to tak 3 dny docela dost bolelo (předek a vršek) a nemohl jsem s tím moc hýbat tak jsem to mazal Voltarenem a dával brufeny. Po týdnu to bylo o dost lepší, ale stejně jsem šel k chirurgovi, ten si myslel, že mám něco v rameni nějak vykloubený. Poslal mě na RTG ale tam nic neviděl. Byl jsem i na ultrazvuku (sono) a tam taky nic neviděli. Doktor mi napsal rehabku ultrazvukem (tam jsem nešel, když nikdo neví co s tím mám). Poslední dobou to pořád mažu a vypadá, že se to lepší. Už mě nebolí přední část, ale spíš vršek (takovej ten hrbolek co tam je :D) a lehce zadní část. Je mi jasný, že mi nikdo tady neřekne co s tím mám, ale spíš mě zajímá jestli nemá někdo podobou zkušenost, přeci jenom mezi kultíky je dost zranění ramen. Díky moc za každou reakci, budu za ní rád. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lukin99
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:03 am Předmět: Re: Rameno zranění |
|
|
| Royi napsal: | | Čau, mám takový problém. Skoro před měsícem mi při tlacích s JČ lehce křuplo v rameni (v přední části) a už jsem nedotrénoval. Před tréninkem mě v týdnu to rameno lehce bolelo, ale nějak jsem to neřešil. Nicméně potom mě to tak 3 dny docela dost bolelo (předek a vršek) a nemohl jsem s tím moc hýbat tak jsem to mazal Voltarenem a dával brufeny. Po týdnu to bylo o dost lepší, ale stejně jsem šel k chirurgovi, ten si myslel, že mám něco v rameni nějak vykloubený. Poslal mě na RTG ale tam nic neviděl. Byl jsem i na ultrazvuku (sono) a tam taky nic neviděli. Doktor mi napsal rehabku ultrazvukem (tam jsem nešel, když nikdo neví co s tím mám). Poslední dobou to pořád mažu a vypadá, že se to lepší. Už mě nebolí přední část, ale spíš vršek (takovej ten hrbolek co tam je :D) a lehce zadní část. Je mi jasný, že mi nikdo tady neřekne co s tím mám, ale spíš mě zajímá jestli nemá někdo podobou zkušenost, přeci jenom mezi kultíky je dost zranění ramen. Díky moc za každou reakci, budu za ní rád. |
Zdarec, je možné že máš nataženou, nebo natrženou šlachu..... podle toho co píšeš bych to viděl asi jako možnost. Já s ramenem válčím už od roku 2007, kdy jsem spad na motorce a utrhal si vazy v ramenu a vykloubil si ho, asi před 8 měsíci mi při benchi také ruplo v rameni (v tom již zraněneném) a také nikdo nemohl zjistit co s tím mám (ultrazvuky, rehabky, RTG... nic se nezjistilo) bolest sice už nebyla tak hrozná ale stále tam bylo omezení hybnosti a až mě doktor poslal na mg. resonanci cca. po 3 měsících, tak zjistily že mám utrženou šlachu v rot. manžetě (m.supraspinatus), koncem dubna jdu na druhou operaci a není jisté zda se podaří to dát dohromady i za cenu plastiky té šlachy, takže rozhodně to neber na lehkou váhu a pokud ti nic nebude nějak moc zabírat, tak zatlač na doktora ať tě pošle na resonanci, rameno to je svinstvo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
Dík za názor ;) Jak jsem psal no, vcelku se to lepší, tak to nebude snad zas tak vážný hýbat s rukou můžu neomezeně, akorát se s tím nedá cvičit no. _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Jinak jsem zkoušel první dva cviky co jsou na videu a při nich mě nic nebolí a jdou bez problému, tak to rotátory asi nebudou.
http://youtu.be/WJ47bA0uBb4 _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|