Rameno zranění

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rameno zranění  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Rameno zranění
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Royi

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 10:31 am    Předmět: Rameno zranění Odpovědět s citátem

Čau, mám takový problém. Skoro před měsícem mi při tlacích s JČ lehce křuplo v rameni (v přední části) a už jsem nedotrénoval. Před tréninkem mě v týdnu to rameno lehce bolelo, ale nějak jsem to neřešil. Nicméně potom mě to tak 3 dny docela dost bolelo (předek a vršek) a nemohl jsem s tím moc hýbat tak jsem to mazal Voltarenem a dával brufeny. Po týdnu to bylo o dost lepší, ale stejně jsem šel k chirurgovi, ten si myslel, že mám něco v rameni nějak vykloubený. Poslal mě na RTG ale tam nic neviděl. Byl jsem i na ultrazvuku (sono) a tam taky nic neviděli. Doktor mi napsal rehabku ultrazvukem (tam jsem nešel, když nikdo neví co s tím mám). Poslední dobou to pořád mažu a vypadá, že se to lepší. Už mě nebolí přední část, ale spíš vršek (takovej ten hrbolek co tam je :D) a lehce zadní část. Je mi jasný, že mi nikdo tady neřekne co s tím mám, ale spíš mě zajímá jestli nemá někdo podobou zkušenost, přeci jenom mezi kultíky je dost zranění ramen. Díky moc za každou reakci, budu za ní rád.
lukin99

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 11:03 am    Předmět: Re: Rameno zranění Odpovědět s citátem

Royi napsal:
Čau, mám takový problém. Skoro před měsícem mi při tlacích s JČ lehce křuplo v rameni (v přední části) a už jsem nedotrénoval. Před tréninkem mě v týdnu to rameno lehce bolelo, ale nějak jsem to neřešil. Nicméně potom mě to tak 3 dny docela dost bolelo (předek a vršek) a nemohl jsem s tím moc hýbat tak jsem to mazal Voltarenem a dával brufeny. Po týdnu to bylo o dost lepší, ale stejně jsem šel k chirurgovi, ten si myslel, že mám něco v rameni nějak vykloubený. Poslal mě na RTG ale tam nic neviděl. Byl jsem i na ultrazvuku (sono) a tam taky nic neviděli. Doktor mi napsal rehabku ultrazvukem (tam jsem nešel, když nikdo neví co s tím mám). Poslední dobou to pořád mažu a vypadá, že se to lepší. Už mě nebolí přední část, ale spíš vršek (takovej ten hrbolek co tam je :D) a lehce zadní část. Je mi jasný, že mi nikdo tady neřekne co s tím mám, ale spíš mě zajímá jestli nemá někdo podobou zkušenost, přeci jenom mezi kultíky je dost zranění ramen. Díky moc za každou reakci, budu za ní rád.

Zdarec, je možné že máš nataženou, nebo natrženou šlachu..... podle toho co píšeš bych to viděl asi jako možnost. Já s ramenem válčím už od roku 2007, kdy jsem spad na motorce a utrhal si vazy v ramenu a vykloubil si ho, asi před 8 měsíci mi při benchi také ruplo v rameni (v tom již zraněneném) a také nikdo nemohl zjistit co s tím mám (ultrazvuky, rehabky, RTG... nic se nezjistilo) bolest sice už nebyla tak hrozná ale stále tam bylo omezení hybnosti a až mě doktor poslal na mg. resonanci cca. po 3 měsících, tak zjistily že mám utrženou šlachu v rot. manžetě (m.supraspinatus), koncem dubna jdu na druhou operaci a není jisté zda se podaří to dát dohromady i za cenu plastiky té šlachy, takže rozhodně to neber na lehkou váhu a pokud ti nic nebude nějak moc zabírat, tak zatlač na doktora ať tě pošle na resonanci, rameno to je svinstvo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Royi

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za názor ;) Jak jsem psal no, vcelku se to lepší, tak to nebude snad zas tak vážný hýbat s rukou můžu neomezeně, akorát se s tím nedá cvičit no.
Royi

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak jsem zkoušel první dva cviky co jsou na videu a při nich mě nic nebolí a jdou bez problému, tak to rotátory asi nebudou.

http://youtu.be/WJ47bA0uBb4

Rychle na stránku:

Přejdi na: