REBORN

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 43, 44, 45  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - REBORN  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> REBORN
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
Morico napsal:
Zdárek, tyjo výkony fakt pěkný, že bych ti skoro napsal "neblázni a di rovnou na další závody", ale sám dobře vim, že ty musíš nejlíp vědět jak na tom si a na co se cítíš ... no a nejdůležitější je samozřejmě nacvičit ty disciplíny, no. Já snad už budu mít konečně zajištěnej prostor, kde budu moc nějaký disciplíny provozovat, ale zatim nemam vybavení a zatim to je pro mě docela problém ho obstarat : (

dík za kompliment. Jinak z vybavení mám zatím jen log a 20m lana na tahání. Kamarád mi slíbil 300kg pneu což asi není nic moc a nakládací kufry 105kg, který jsem byl si do ted' sám línej vyrobit. Ještě jsem si koupil takovej ten cvičební míč podle kterýho zkusim udělat atlas stone. Nejhorší je, že v těch amatérech to jde každej rok tolik kupředu co se týče vah a hmotností soutěžících, tak se člověk může snažit sebe víc a furt je to málo.

jj, jako že to neni lehký tak aby tam moh soutěžit kde kdo, s tim souhlasim, vesměs jenom doufam, že budu schopnej se na takovou úroven vůbec dostat ... pneu bude asi první co seženu, a ja chci prave nejakou takhle lehci, abych moh na ni zacit a pak neni problem ji vylozit treba pytlema s pískem nebo tak neco ... nejvetsi problem vidim zatim v kláde, chtel bych idealne kovovou nakladaci, ale nevim kde ji sehnat .. no a dal bude problem yoke ... kameny budu zatim resit asi pomoci vice kotoucu naskladanych na sebe a do budoucna zkusim neco vyrobit no ... to lano, to se da nekde koupit takhle silny?
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Joke je uplně nejlehčí na výrobu, je to jen o trubkách, jako závaží použiju pneumatiky vylité betonem, jedna pneumatika vylitá betonem má 40-50kg. Lanko jsem bral od tud http://www.militaryrange.com/preziti/lano-kroucene-20m sice jsem ho ještě nepoužil, ale za ty prachy to je luxus, levnějc nemáš šanci sehnat ještě kor 20m v celku. V práci jsem našel trubku průměr cca 250mm což by na log nebylo špatný, ale byla to síla stěny myslim 20mm a co jsem propočítával tak váha při metru by byla 120kg což je trošku extrémek. Pak jsem našel ještě jednu a to byla síla stěny kolem 8mm ale průměr její byl 400mm :-D Kláda je zkrátka nejlepší ze dřeva jako mám doted', protože je hroznej problém sehnat trubku s vyhovujícím průměrem a tloušt'kou stěny aby vyhovovala.
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyjo ten odkaz super, to lano hnedka kupuju za tu cenu fakt bezkonkurencni ... no jinak to je prave presne ten problem ty trubky, najit vhodnou, ale ted sem koukal na tuhle, co myslis?: http://www.ferona.cz/cze/katalog/detail.php?id=32426 ...
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
tyjo ten odkaz super, to lano hnedka kupuju za tu cenu fakt bezkonkurencni ... no jinak to je prave presne ten problem ty trubky, najit vhodnou, ale ted sem koukal na tuhle, co myslis?: http://www.ferona.cz/cze/katalog/detail.php?id=32426 ...

ofiko průměr je 315mm co jsem koukal taky by asi nebyl problém, já sám mám tu dřevenou 340mm a to už je řádný bago. S tim lanem jsem měl hodně velkej problém ho sehnat už jen kvůli tomu abych měl 20m v celku a když už jsem nějaký takový našel stálo kolem 2000Kč. Pak čirou náhodou jsem ho našel v army shopu :-). Zajímavý je že za takovou cenu nebylo ani na stránkách kde se zabejvaj výrobou lan. Jinak tohle lano není z přírodních materiálů, ale z umělých což je taky supr, protože neschnije.
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě, já to lano shánim už delší dobu a né že by byl problém ho sehnat, ale dávat 1500+ Kč za lano se mi vážně nechtělo, tohle je fakt férová cena

... tak já asi do týhle trubky pudu, základní hmotnost bude tak akorád, vzhledem k tomu, že to chci použít i na benchpress atd. ... jenom mi zajímá, jak vyřešit ty konce, aby se doprostřed dala dát nějaký nakládací tyč ... něco jako takovej kříž a na tom navařená trubka a to celý navařit na konec tý velký trubky? jestli víš jak to myslim?
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
Právě, já to lano shánim už delší dobu a né že by byl problém ho sehnat, ale dávat 1500+ Kč za lano se mi vážně nechtělo, tohle je fakt férová cena

... tak já asi do týhle trubky pudu, základní hmotnost bude tak akorád, vzhledem k tomu, že to chci použít i na benchpress atd. ... jenom mi zajímá, jak vyřešit ty konce, aby se doprostřed dala dát nějaký nakládací tyč ... něco jako takovej kříž a na tom navařená trubka a to celý navařit na konec tý velký trubky? jestli víš jak to myslim?

ty konce bych udělal uplně jednoduše. Na kulatinu nebo trubku na kterou budeš nakládat bych navařil nakonec třeba kus plocháče aby mi vzniklo takové Téčko. Ten plocháč bych za ty konce navařil takklidně 100mm do trubky a potom bych vzal plech vypálený do kruhu ve kterém je díra na kulatinu a navlíknul bych ho na kulatinu a přivařil k plášti válce a potom i kulatinu s plechem dohromady, to by pak muselo držet jako satan.
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
ty konce bych udělal uplně jednoduše. Na kulatinu nebo trubku na kterou budeš nakládat bych navařil nakonec třeba kus plocháče aby mi vzniklo takové Téčko. Ten plocháč bych za ty konce navařil takklidně 100mm do trubky a potom bych vzal plech vypálený do kruhu ve kterém je díra na kulatinu a navlíknul bych ho na kulatinu a přivařil k plášti válce a potom i kulatinu s plechem dohromady, to by pak muselo držet jako satan.

jo tak takhle by to bylo asi úplně nejlepší, akorád teda nevim, jak bych vypálil plech do kruhu, ale to by mi snad někde udělali ...
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vypálit plech do kruhu je ten nejmenší problém když to děláš plasmou
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
vypálit plech do kruhu je ten nejmenší problém když to děláš plasmou

To chapu, ale ja mam doma akorad nejakou mini svarecku, tak bud si to budu muset nechat nekde udelat komplet a nebo jenom nechat vypalit ty plechy
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych ti to celý udělal, ale nemám tu trubku
Morico

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
já bych ti to celý udělal, ale nemám tu trubku

V jakej casti CR bydlis? Mam pocit ze uz si mi to rikal, ale ted nevim ... ja az bych ji koupil, tak bych se s tebou moh domluvit na nejakej cene za komplet a pak bych si pro to zajel ... tu trubku bych ti tam bud privez a nebo myslim ze ferona ma pobocky temer po celej CR
wwwpower

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2011 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kousek od Kutný Hory, kdyby si tam jel se 25.6 podivat na strongmany tak by sme se mohli domluvit na místě
Morico

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2011 12:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
kousek od Kutný Hory, kdyby si tam jel se 25.6 podivat na strongmany tak by sme se mohli domluvit na místě

ještě nevim jistě jestli mi to vyjde, ale když tam pojedu tak dam vědět
wwwpower

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera čelní dřep 4x3x140 bez pásku, celkem pohoda, příště přihodíme
Morico

PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wwwpower napsal:
včera čelní dřep 4x3x140 bez pásku, celkem pohoda, příště přihodíme

Wow! To je hodne slusny!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - REBORN Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 43, 44, 45  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: