|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wwwpower

|
Zaslal: út květen 29, 2012 8:05 pm Předmět: |
|
|
Na třech posledních trénincích jsem dal 97kg bez rozcvičení ze stojanu, když mi tam vždycky zbyla tato základní váha po dřepech. Dřív jsem to nedokázal. Musel jsem si činku nejprve sám nadhodit, činka mi tak lepší sedí a pak až dát millitari, pak jsem těch 97kg dal a byl to donedávna můj OR. Ted bych dal ze stojanu kolem 100. Takže si myslím když si činku nejdřív nadhodím tak tam bude 100+ jak víno. Taktéž jsem dneska zkoušel přemístění 107kg na neprotáčející ose, které jsem ted' bral bez techniky jen silou a bylo to lehký, mám pocit že se těd' se mnou něco začíná dít. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzik833

|
Zaslal: st květen 30, 2012 4:27 am Předmět: |
|
|
No to se s tebou asi neco deje, jen je otazka co se deje?:-D Trba zacinas nabirat silu :-) a muze za to cas, ze se muzes flakat a cvicit beze stresu:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
tlaky na šikmé
8x3x97
mrtvý tah
8x3x195 - stále bez pásku
biceps ez
8x3x65
tak tohle by měl být poslední týden cyklu, na BW se trénink projevil poměrně výrazně, proto jsem zvjidavej jak to bude se silou _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so červen 02, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
dřepy
8x3x161
tlaky na ramena ve stoje
8x3x81
francouz v sedě
8x3x51
před tréninkem na zkoušku powerclean 110kg bez rozcvičení a bez pásku _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | dřepy
před tréninkem na zkoušku powerclean 110kg bez rozcvičení a bez pásku |
ss srandicky na to te uzije:-) no ale ze zkusenosti musim od takovych veci silne varovat a sran se toho.. preci jen to zdravi neprospiva :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so červen 02, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
jasně že by se to takhle nemělo, ale holt mi to nedalo. To víš tenhle trénink je tak stereotypní, že je člověk rád i za tohle blnutí. Po tomhle týdnu si hodím pěkně týdenní pauzičku a pak pozvolna si dám zajímavější cviky a hlavně si zkusím kolik mi tenhle trénink dal. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 05, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
dneska jsem na Facebooku zahlídnul plakát na strongman Kutná Hora a jen se musím smát jak je to celý přizpůsobený pořadateli,aby vyhrál. A takovou blbost jako bench press s kládou nemaj snad nikde ve světe, ani bych se nedivil kdyby časem dávali i bench s axelem. Pak je tam ta nízká 350kg pneu co byla v Lysí a moc lidí jí nepřevrátilo. No tak jestli jsem si před zveřejněnim myslel, že bych si to jel zkusit takted' vim, že rozhodně ne, tohle mě silně odradilo. Uvidíme na dalších závodech jestli budou rozumnější disciplíny. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út červen 05, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Pojeď a nenech se odradit :) tak už to bývá a já sám proti této disciplíně protestuji, ale bylo mi řečeno, že je každého věc co si tam dá :) tak hold se nedá nic dělat, ale pojď tam... mimochodem ta guma je v pohodě, jen se zvedá jinak... mě a asi nejen mě v Lysé vadilo, že se závodilo na prachu a tím mi třeba prohrálo tuto disciplínu uklouznutí při 6. otočce :) ale což :) Pojeď závodit, není čas odkládat první start ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červen 05, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že No Pain to vystihol, disciplíny sú, aké sú, ked zorganizuješ vlastný závod môžeš si ich pomeniť heh, vezmi si tiež napríklad tohtoročný arnold, proste boli to všelijaké disc. a borci sa prispôsobili, či to bolo správne a pod. je už druhá vec, s tvojimi výkonmi by som štart vôbec neodkladal, myslím, že by si dôstojne obstál + skúsenosť je na nezaplatenie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 05, 2012 5:05 pm Předmět: |
|
|
klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út červen 05, 2012 7:56 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. |
Hm no tak jako zase bych to neodsuzoval, dneska ma kde kdo 130 kilo a ne vsichni sypou :-) je sice pravda, ze to do znacne miry pomaha, ale preci, by jsi kvuli toho neopustil zavody. To s takovou by tam nikdo nezavodil :-D
Bych to videl s chuti do toho a aspon jeden si dat for fun ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 05, 2012 8:11 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | wwwpower napsal: | 7.leden 2011
obvod hrudníku (volný) 120 cm- většinu tohohle obvodu tvoří latisimi
obvod ramen 139cm
břicho 94cm - tady by to chtělo nejmíň o 10cm dolu
stehno 70cm
lýtko 44cm
paže 45cm
BW: 100,5kg
klidová tepová frekvence: 50 t/min |
porovnání starých s novými mírami
18.říjen
obvod hrudníku (volný) 123 cm . . . +3cm
obvod ramen 142cm . . . +3cm
břicho 97cm . . . +3cm -tohle se mi vůbec nelíbí !
stehno 72cm . . . +2cm
lýtko 46cm . . . +2cm
paže 46,5cm . . . +2,5cm
předloktí 35 cm . . .předchozí míru nemám, ale myslim že to bylo 33cm
BW 105,5kg . . . +5kg
Ještě bych chtěl přibrat 5-7kg přičemž bych chtěl zredukovat břicho |
tak dneska jsem dojel tréninkový cyklus, byl to už očistec, vzpřimovače mě bolely už i při běžné chůzi a při tréninku byla chvílema bolest až extrémní, celkově se cítím ted' na hranici přetrénování, nicméně tento trénik mi pomohl. Ještě by bylo dobré říct že nebyl použit během cyklu ani jednou vzpěračský opasek apod., jediné co bylo použito tak byly kolení Rehbandy. Ted' bude následovat zasloužená 7-10 dní pauza. Udělal jsem přeměření.
porovnání starých s novými mírami
obvod hrudníku (volný) 125 cm . . . +2cm
obvod ramen 145cm . . . +3cm
břicho 98cm . . . +1cm
stehno 73cm . . . +1cm
lýtko 46cm . . . +0cm
paže 48cm . . . +1,5cm
předloktí 36 cm . . . +1cm
BW 109 kg. . . +3,5kg
je to třeba ale brát s rezervou, před začátkem tohohle tréninku jsem měl 104kg takže tento trénink mi dal cca 5kg. Míry při 104kg nevím, tak jsem si našel starší míry v logu, ale byly asi o něco menší než při 104kg. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út červen 05, 2012 8:36 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. |
tak slibnej je potom Golčův jeníkov.. a na sypku se nevymlouvej, já taky nic nikdy neměl a do půlky rozhodně budu :))
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út červen 05, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | wwwpower napsal: | | klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. |
tak slibnej je potom Golčův jeníkov.. a na sypku se nevymlouvej, já taky nic nikdy neměl a do půlky rozhodně budu :)) |
to jsi jeden z mála co podává dobrý výkon a nesype, jinak podle mě tam sype většina, máš hold dobrou genetiku _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út červen 05, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | No_pain napsal: | | wwwpower napsal: | | klucí Kutnou horu rozhodně nedám, mě by se líbilo kdyby tam byl axel nebo log ale ten bench a to přizůsobení disciplín pořadeteli mi prostě vadí, ale je fakt, že když si to pořádá tak si tam dá do mu jde a hlavně tak, aby eliminoval nejsilnější konkurenci. Možná se přijedu podívat jako divák. Když se tak kouknu do kalendáře tak asi tak jediný co by se mi líbilo by byl Trutnov, Třemošnice a Ždár. Mě ani nejde o nějaké vyšší pozice, je mi jasné, že bez sypky se do lepší poloviny nedostanu a nemůžu konkurovat klukům co maj 130kg, ale chtěl bych být někde v polovině. |
tak slibnej je potom Golčův jeníkov.. a na sypku se nevymlouvej, já taky nic nikdy neměl a do půlky rozhodně budu :)) |
to jsi jeden z mála co podává dobrý výkon a nesype, jinak podle mě tam sype většina, máš hold dobrou genetiku |
jo mozek najde vždy raději 100 výmluv než 1 důvod proč jít závodit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|