reegis - Crossfit Irsko -

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - reegis - Crossfit Irsko -  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> reegis - Crossfit Irsko -
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
reegis

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8.7

warm up

Dneska jsme 10 minut pracovali na svych slabinach.

workout:

5k row
time : 21:23

Tak tohle bylo fakt asi zatim nejsilenejsi co jsem jel. Na zacatku jak jsem to videl jsem si byl jisty ze to nedam a ze skoncim nekde u 3k, protoze nikdy predtim jsem nezkousel vic nez 1k. Nakonec jsem to dal, ale sahl jsem si fakt na dno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.7

wod:
clean 5X3

then:
7 minutes time:
2 Clean 52,5kg
2 Toes to Bar
4
4
6
6
a porad stejnym systemem

Nakonec jsem dokoncil serie po 10, takze behem 7 minut 30 clean a 30 T2B. Musim rict ze cleany me dost chytly a bavi me. Navic trener rikal, ze mam opravdu paradni techniku na zacatecnika, tak i s tim jsem byl hodne spokojeny. Zkousel jsem si i mimo wod nalozit 70kg a slo to celkem lehce.

Dnes jsem chtel jit, ale mam neskutecnou svalovku, tak jsem to odlozil na zitra a zajdu na powerlifting session, tak uvidime jak to pujde.
Jinak mimo gym trenuju na zahrade DU a burpees a tak ruzne blbnu :)
kubaz

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za ten 5k row fakt velky respekt, u nas zacatecniku v tomhle je to ciste o hlave a verim ze to ses musel kousnout neuveritelne moc, v pondeli mam volno tak... no snad to taky hecnu
reegis

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Tak za ten 5k row fakt velky respekt, u nas zacatecniku v tomhle je to ciste o hlave a verim ze to ses musel kousnout neuveritelne moc, v pondeli mam volno tak... no snad to taky hecnu

Diky moc a presne je to tak jak rikas. Kdybych se chtel hecnout a odjet to sam nekde v posilovne, tak bych fakt odjel max 2k a konec, ale jak jsem videl vedle sebe ostatni jak makaji, tak jsem proste skoncit nemohl a jeste k tomu, kdyz kolem chodil trener a hecoval nas. Ani jsem nevedel, kde se ta energie ve me bere

Tak budu sledovat log a jsem zvedavy na cas jaky budes mit. Ale tak ty mas zase nevyhodu, ze jsi vetsi a tezsi, takze si asi poradne maknes .
reegis

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14.7.2014
warm up + mobility strech

wod:
Crossfit Total (295 kg)
10 minutes Back Squat (max. 100kg)
10 minutes Shoulder Press (max 55kg)
10 minutes Deadlif (140kg)

then:
7 min. Amrap

Burpees
83 reps .

Tak jak jsem dlouho nedrepoval, tak to slo docela dobre. Nohy by sly jeste dal akorat me limitoval ten tlak olympijske tyce na zadech..musim si zvyknout. U shoulder pressu me to porad lakalo to trosku pushnout, ale nakonec jsem dal cistych 55kg, takze spokojenost. No a nejlepe mi snad sel deadlift. Tam jsem mel jeste rezervu, ale nebyl cas.

Muj cil je se dostat behem par mesicu na 400kg total (mozna i vys), tak uvidime jakym tempem se budu zlepsovat.

No a burpees na zaver byly proste jako vzdy masakr..myslel jsem ze umru
Pokedex

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reegis napsal:

wod:
Crossfit Total (295 kg)

muzes to rozepsat jak jsi to cvicil ? to bylo 10minut drepu s 100kg na zadech nebo jak ?
secret78

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
reegis napsal:

wod:
Crossfit Total (295 kg)

muzes to rozepsat jak jsi to cvicil ? to bylo 10minut drepu s 100kg na zadech nebo jak ?

10min na to nájsť jednorazové maximum v danom cviku
reegis

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vidis..napsal jsem to ponekud blbe :-D je to presne jak pise Secret78. Diky za opravu
kubaz

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty treninky zacinaji mit docela grady,co
reegis

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2014 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
ty treninky zacinaji mit docela grady,co

No to teda zacinaji, ale sam nevim proc, ale pokazde se na to strasne tesim

Kazdou sobotu jsou jeste specialni Powerlifting lessons, takze tam budu taky pravidelne chodit (trenerka je pekna slecna )

Dlouho jsem byl mimo jakekoliv cviceni, tak ted po 3 tydnech je telo aspon trosku zvykle a uz me tak netrapi svalovka jako predesle tydny..to bylo peklo.

Ted hlavne pracuju na mobilite a chci trosku zesilit, nez prijdou ty vetsi srandy (muscle up apod...)
reegis

PříspěvekZaslal: st červenec 16, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wod:

back squat 5 by 3 at 75% of 1 rm (75kg)

then

30 front squats 52,5kg
30 situps
30 wallballs 9kg

time: 3:55

afterparty

strict pull ups 5X 2reps
ghd situps 3 by 5 to 20
10 minutes foam rolling

Dnesni wod nebyl az tak narocny, jelikoz tam byly ty sit ups, takze byl cas na odpocinek nohou. Tak jsem se snazil urvat co nejlepsi cas. Snazil jsem se odjet ty FS na jeden zatah ale u 23 reps. jsem to proste nedal, takze nadvakrat a to same u wall balls.

No a zacinam pracovat na strict pull ups, protoze v tom jsem uplne marny a nechci trenovat kipping pull ups aniz bych neudelal aspon 5 a vice poradnych pritahu (lepe receno nechci sebou mrskat jak debil, ale chci aby to nejak vypadalo a melo smysl)
reegis

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2014 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.7

shoulder press 5 by 3 at 75% or 1 rm

then
21/15/9

pushpress 45
box jumps
kettlebell swings 20kg

time: 9:22

afterparty

handstand hold 3 by max
1 arm bandit 2 mins each side
shoulder external rotation with pvc pipe 2 mins each side

No tak na to jak jsem si veril, tak jsem to doslova protrpel. Podle me jeste nemam celkove silu odjet takovy wod dobre aniz by se mi kurvila technika pri snaze to tam dorvat. Hlavne potrebuju posilit ramena a stred tela. Zatim moji nejsilnejsi strankou jsou jakekoliv cviky, kde zapojim poradne nohy. Musim se do toho vic vrhnout, nechodit jenom na lessons s trenerem, ale vyuzivat open gym times.

No a poprve vzivote jsem zkousel handstand a fakt ty ramena mam slabe :D :D vydrzel jsem tak 30 vterin.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - reegis - Crossfit Irsko - Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: