Zaslal: st březen 19, 2014 9:58 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Poman napsal:
Francie s velkou činkou v leže
5x8x30kg
To je hrozný todleto
Nevím, jak to myslíš ty, ale párkrát jsem to s velkou činkou zkoušel a přijde mi to strašná prasárna na lokty. Neříkal bych tomu "skull crusher" ale "elbow crusher".
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zaslal: st březen 19, 2014 10:06 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
madball napsal:
Poman napsal:
5x8x30kg
To je hrozný todleto
Nevím, jak to myslíš ty, ale párkrát jsem to s velkou činkou zkoušel a přijde mi to strašná prasárna na lokty. Neříkal bych tomu "skull crusher" ale "elbow crusher".
Lokty ok,bezpalcoven uchop,žádnej problém to spíš EZ se mi seřídí hůř. Hrozný že jsem se po tom nemohl ani poškrábat na zadku jak jsem si je zrasil u toho.
Zaslal: st březen 19, 2014 10:18 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Poman napsal:
madball napsal:
Poman napsal:
5x8x30kg
To je hrozný todleto
Lokty ok,bezpalcoven uchop,žádnej problém to spíš EZ se mi seřídí hůř. Hrozný že jsem se po tom nemohl ani poškrábat na zadku jak jsem si je zrasil u toho.
Tak už víš asi tak z 1/10, jak jsem se cítil na lyžáku ráno po té deb*lní výzvě s angličákama :-D
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
EZ v leze, neboli francousky tlak je podle na tricaly to uplne nejlepsi, ale pekne pomalu k celu a nahoru, ne ta verze kde se to dava az dolu za hlavu.
Skoda ze me u toho desne chyta pravej loket, citim tam nejaky vystupek jako primo na kosti, ten loket je na omak jinak spicatej nez levej, ale je zajimavy, ze jak se pres tu bolest dostanu, druha serie uz je v poho, a dalsi uz naprosto v poho a nic necitim. Jen prvni serie je peklo
Tak pro mě je to taky nejoblíbenější cvik na triceps, ale s rovnou ho cvičit nemůžu. S EZ v pohodě. Budu ji muset časem pořídit.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Mně na tricáky zabírá hodně stahování kladky podhmatem unilaterálně. U francouzskýho mám taky divný pocit z loktů, ačkoliv mně nějak nebolí, ale kdysi jsem je cvičil často a to už jsem cítil občas nepříjemné pnutí, takže asi žádná sláva to na ty lotky fakt nebude.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
francúzsky je skvelý cvik, ale je všeobecne známe, že lakťom nerobí dobre, a tie chcem mať v cajku, takže ho zaradujem len sporadicky, myslím, že na tricepsy sa dá v klídku aj bez neho prežiť, alebo si vymyslieť nejakú variáciu s kladkami, jednoručkmi a pod.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Lehký váhy,krátký pauzy. 4 den v řadě...u těch dřepů na konci už jsem chtěl umřít...
po cvičení opět (dělám to vždy nikdy si to nepíšu) nějaký cvičení v trakci a stabilizace ramen (rameno už je skoro uplně ok,drží jak by mělo, při těžký zátěži nedrží to bude delší úprava).
Zaslal: so březen 22, 2014 6:31 am Předmět: Re: Rehabilitace...
Jinak teď několik dní pauza...trávim sice celý den od rána až do večera v posilovně,ale to je v rámci výuky:) Kombinace posilovny a fyzioterapie z pohledu úplný špičky u nás co se tím nějak zabývá...Velmi,velmi ale velmi poučný a zajímavý:)
Zaslal: ne duben 13, 2014 3:06 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Asi bych to mohl ze sešitu přepsat už:D
Jinak dále rehabilituju,pod přísným dozorem:)
Hodně zkoušim cvičit jinak většinu věcí uvidíme jaká bude změna,aplikace vývojové kineziologie do posilování - zatim ténink od tréninku lepší lopatky a ramena, nohy a spodek trupu bude větší fuška s tim něco vymyslet a rvát k tomu těžký věci. Mrtvola už zase na 2,5BW, osobáky na čelní a zadní dřep taky nějaký. Začal jsem zkoušet i OHS, nedrřív i 20kg bylo peklo, dnes jsem zkusil skokově na konci tréninku jít na 50kg a technicky se mi to nelíbí, abych to udržel a šel do hloubku a pokoušel se nekyfotizovat spodek tak se šíleně lámu v hrudníku - nůžky jako prase neudržim tam ani názkam brániční stability...
Nějakej crosfiťák rada?
Zaslal: ne duben 13, 2014 3:16 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
Poman napsal:
Asi bych to mohl ze sešitu přepsat už:D
Jinak dále rehabilituju,pod přísným dozorem:)
Hodně zkoušim cvičit jinak většinu věcí uvidíme jaká bude změna,aplikace vývojové kineziologie do posilování - zatim ténink od tréninku lepší lopatky a ramena, nohy a spodek trupu bude větší fuška s tim něco vymyslet a rvát k tomu těžký věci. Mrtvola už zase na 2,5BW, osobáky na čelní a zadní dřep taky nějaký. Začal jsem zkoušet i OHS, nedrřív i 20kg bylo peklo, dnes jsem zkusil skokově na konci tréninku jít na 50kg a technicky se mi to nelíbí, abych to udržel a šel do hloubku a pokoušel se nekyfotizovat spodek tak se šíleně lámu v hrudníku - nůžky jako prase neudržim tam ani názkam brániční stability...
Nějakej crosfiťák rada?
syndrom rozevrenych nuzek?? tak to se nesmis divit pri takovymhle treninku
_________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
Zaslal: ne duben 13, 2014 3:30 pm Předmět: Re: Rehabilitace...
..video je soukromé.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru