|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Hezky, já jsem teď nově taky v Holešovicích, od 1.10. Už víš, kam budeš chodit do posilky? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: čt září 05, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
Tak to vůec netuším. Ani nevím, co je v okolí za posilovny. Na jediných místech, kde jsem byl jsou tyhle gymy: LA.GYM (už bohužel neexistuje), BOMBA GYM a Hammer strenght fitness. Tak možná něco z toho. Možná taky nic a budu cvičit doma nebo někde na prolízačkách, to záleží podle financí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 06, 2013 3:39 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Od října se chci přestěhovat do Prahy, takže teď RD nepřipadá v úvahu. | Tomu teda nerozumím. Co je snažší, než od večera do oběda nejíst? Sice je mi jasný, že to co tady píšu je pro tebe míň než teplej vzduch, ale nedá mi to. Renegade diet (ani žádná jiná) nemusí být a není žádný žrout peněz. Čisté jídlo je levnější a opravdu mi můžeš věřit, že vynechat snídani, na oběd si dát něco kvalitního a čístého, odpoledne si zacvičit a pak to tam nasypat není vážně nic, co by se nedalo provozovat kdykoliv a kdekoliv. Jo, můžeš si kupovat nějaké extra exotické laskominy, nebo taky nemusíš...
Hlavně to nekomplikuj, začínáš Mast3rovatět a zkoušet každé dva týdny něco nového fakt není moc šikovné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|