Zaslal: po září 24, 2012 3:26 pm Předmět: Řeznictví Brno
Čau, nevíte někdo o nějakém solidním řeznictví v Brně, kde by prodávali kvalitní hovězí, ale hlavně kde by měli co nejširší sortiment vždy na prodejně? Rád bych si prostě, kdykoliv dostanu chuť, zašel do řeznictví a koupil svíčkovou, vysoký nebo nízký roštěnec apod. a např u nás ve městě (Hodonín) je to velký problém, maximálně to objednají a musím na to několik dní čekat.
Nefunguje něco jako že se pár lidí domluví, že by pravidelně (každý týden) brali z nějaký farmy u Brna, popř z řeznictví, maso v desítkách kg. Bylo by to za lepší cenu + i určitě kvalitnější. Nebo jsem ještě přemýšlel, jestli nevíte někdo takhle o nějaké restauraci, od které by si šlo brát maso, co nevyužili.
Treba prvni odkaz na ktery jsem natrefil pri zadani "bio hovezi brno" - http://www.bioslunecnice.cz/articles.php?lng=cz&pg=156 . Ja jsem odjinud, ale blizko od baraku beru bio hovezi predni za 180 kc/kg a to maso je fakt kvalitni a na to ze to je predni, tak se doslova v puse rozpada.
Proto bych zkusil to predni - pupek, pripadne predni - krk, ten je jeste v rozumne cenove hladine. A verim, ze pujde najit i jiny a levnejsi zdroj kvalitniho hoveziho :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru