rozdíly ve stravování muže a ženy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rozdíly ve stravování muže a ženy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> rozdíly ve stravování muže a ženy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wombat

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se ještě zeptat na jednu věc. Když budu chodit týdně 2-3x posilovat a 2-3x inline cca těch 30-40km a rád bych hodil váhu do července ze současných 82kg na nějakých 76-78kg při zachování co největšího podílu svalové hmoty vyplatí se mi, když v den, kdy chodím do posilovny příjmu více sacharidů v podobě např. ovesné kaše, popř. protein palačinek, rýže, apod. před tréninkem a v době, kdy jedu inline dám třeba před výkonem jen vaničku tvarohu se zeleninou a podpořím lcarnitinem? Nebo v tomto případě mně bude tělo pálit primárně svalstvo? Logika mi tak nějak říká, že takto je to správně, ale čím více čtu článků, tím se mi toto zdá méně pravděpodobné. V případě inline mně přijde přijímat zvýšené množství sacharidů před celkem zbytečné, když mi jde o pálení tuků a naopak v případě silového tréninku, kdy chci mít co největší sílu, abych si odjel přesně to, co potřebuji mně zase nějaký ten sacharid navíc nepříjde na škodu. Poradíte někdo, nebo odkážete pls někdo na nějaké zajímavé články? Děkuji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - rozdíly ve stravování muže a ženy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: