Rukavice-Box

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rukavice-Box  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Rukavice-Box
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deny7

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 12:54 pm    Předmět: Rukavice-Box Odpovědět s citátem

Zdravím, rozhodl jsem se že začnu chodit na box. Je mi 20 a jsem úplný začátečník. Můžete mi doporučit nějáké rukavice (ne pytlovky) do 700 max. 800kc velikost 10oz? Co jsem se díval tak nejkvalitnější jsou asi z pravé kůže je to tak? Bandáže elastické nebo bavlnu? Sorry ale vůbec se v tom nevyznám... Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mictian

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, já dělám mma, takže boxerské rukavice jsem si kupoval také jenom "lacinější" na trénování, a to Piran Sport - Cadet a jsou fajn, drží už 2 roky... jsou za litra, ale zase je to ta kůže.

edit: Ještě dodám, že ze syntetické kůže se prodávají třeba rukavice Fighter, které lákají cenou, stojí 500, ale ty ti vůbec nedoporučuji. Máme je v klubu pro lidi, co přicházejí nově a nemají vybavení a většina z nich už je nepoužitelná, protože se totálně oloupaly.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

primin kámo. sám dělám thaibox. a řeknu to jedno. zkus se zeptat svého trnera. on ti nějaké doporučí většinou má i slevu:-)
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam kozeny Baily leopard za 800, sou to 14ky, ale myslim ze delaj i 10oz, jako samozrejme nejsou tak super jako rukavice za 2x-3x tolik, ale bohate mi stacej
Bombay

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám bandáž bavlnu, tři a půl metru, spokojenost.
Deny7

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co říkáte na tyhle? http://www.hayashi.cz/boxerske-rukavice-top-ten-produkt_idb-3979 materiál-skintex nerozpadne se to po druhém treninku? :D
Bombay

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na první rok bouchání to stačit bude. Uvidíš, jak tě to pak chytne.
Pokud si myslíš, že tě to bude bavit hodně, tak si rovnou připlať za kožené. Otázka je taky, proč právě desítky?
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem ty Baily prechvalil, dneska se z nich zacal sypat molitan
Deny7

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay: jako začátečních bych si měl vybrat lechčí (10 OZ) ne?
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Top Ten jsou fakt shity, kdokoliv od nich mel cokoliv tak si stezoval

Baily jsou nejlepsi na pomer Cena/Kvalita, ale mam od nich 10OZ rukavky za 1200,- a po pul roce se uvnitr ruky dost silne trhaji, takze taky zadna pecka. Ale zas jim davam kotel. Ultimaty od Bailu drzi.

Skintex neni zrovna vybornej material, preferoval bych pravou kuzi a jeste k tomu nejlepe znacku twins, (top)king ci raja. To se ale zase dostavame do jinych cisel, ale kdyz zapatras a objednas primo ze zeme kde se vyrabi, daj se i tyhle znacky do 1000,- poridit.

Na druhou stranu na zacatek ti bohate staci jakykoliv rukavky, klidne naky x-teamy za 600,- nebo ty baily, mozna i rok si s nima vystacis.

Ty 2-4 OZ (unce), ktere budou navic na vahu oproti 10OZ te nevytrhnou, ale jsou mnohem vetsi, takze za prve se za ne lepe schovas a za dalsi muzes bouchnout a nikomu nic neudelas, je to jak polstarky :) A prave zacatecnici nemaj moc cit v tom jak tvrde muzou jit, takze ja bych sel i do 14OZ.
medwed

PříspěvekZaslal: po duben 30, 2012 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CowsGiveUsMilk napsal:
Top Ten jsou fakt shity, kdokoliv od nich mel cokoliv tak si stezoval

par lidi u nas i ja osobne mam boxerky top ten a nekteri kluci i ultimatky a nikdy si nikdo na nic nestezoval takze uplne opacna zkusenost

edit: jinak se mi na tech top ten libi i ten strih, co sem zkousel twinsky tak mivaji vetsinou az moc ten thai strih a sou strasne velke a hranate a to se mi na nich moc nelibilo ale zas do thai asi super...

a rozhodne si kup min 12 ky idealne opravdu ty 14ky
Deny7

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Říkáte ideálně 14OZ tzn. vetší a těžší vycpávka, já mám celkem malé dlaně tak mám obavy aby mi ty rukavice neplandaly na ruce...nebudou stačit 12OZ?
Mike Priest

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14 oz je na sparing uplne idealni,prostor uvnitr je ve vsech rukavicih zhruba stejny,10ky nemusi byt mensi nez 14ky,zalezi na danem modelu,nejlepsi je si ty rukavice vyzkouset primo v prodejne,kde ti pripadne i poradi,ja sem se treba rozhodoval jen podle toho,jak mi sedi na ruce-tesnost,material uvnitr,celkove pohodli.
Bombay

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12oz nebo 14oz je dle mě celkem fuk. Desítky bych nebral (u těžších trochu posílíš ramena a přece jen tě budou i trochu víc krýt), ale šestnáctky bych nebral taky (ať si nezvykneš, že tě chrání dvě velké koule).

Velikost by ti měla sedět, uvnitř jsou rukavice zhruba stejné.

Já koupil 12oz a jsem spokojený. Sedí dobře, kryjí slušně a zároveň to lehce bolí, takže si zvykám na omlacování. Jeden kluk z tréninku má 16oz a už od pohledu jsou to rukavice dost velké (nicméně díky bohu za ně, bo je to maník 200cm a +/- 115kg a když s ním cvičím, dává i tak dost velké bomby)
Deny7

PříspěvekZaslal: st květen 02, 2012 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

našel jsem si tyhle co říkáte? ale je tam napsané že jsou zejména pro thaibox nebo kickbox, v čem se to liší? vadí to moc? http://www.hardsetshop.com/boxerske-rukavice-red-black-12-oz.html

Rychle na stránku:

Přejdi na: