|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deny7
|
Zaslal: po duben 30, 2012 12:54 pm Předmět: Rukavice-Box |
|
|
Zdravím, rozhodl jsem se že začnu chodit na box. Je mi 20 a jsem úplný začátečník. Můžete mi doporučit nějáké rukavice (ne pytlovky) do 700 max. 800kc velikost 10oz? Co jsem se díval tak nejkvalitnější jsou asi z pravé kůže je to tak? Bandáže elastické nebo bavlnu? Sorry ale vůbec se v tom nevyznám... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mictian
|
Zaslal: po duben 30, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
Hele, já dělám mma, takže boxerské rukavice jsem si kupoval také jenom "lacinější" na trénování, a to Piran Sport - Cadet a jsou fajn, drží už 2 roky... jsou za litra, ale zase je to ta kůže.
edit: Ještě dodám, že ze syntetické kůže se prodávají třeba rukavice Fighter, které lákají cenou, stojí 500, ale ty ti vůbec nedoporučuji. Máme je v klubu pro lidi, co přicházejí nově a nemají vybavení a většina z nich už je nepoužitelná, protože se totálně oloupaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po duben 30, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
primin kámo. sám dělám thaibox. a řeknu to jedno. zkus se zeptat svého trnera. on ti nějaké doporučí většinou má i slevu:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:04 pm Předmět: |
|
|
mam kozeny Baily leopard za 800, sou to 14ky, ale myslim ze delaj i 10oz, jako samozrejme nejsou tak super jako rukavice za 2x-3x tolik, ale bohate mi stacej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po duben 30, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Já mám bandáž bavlnu, tři a půl metru, spokojenost. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Deny7
|
Zaslal: po duben 30, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po duben 30, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
Na první rok bouchání to stačit bude. Uvidíš, jak tě to pak chytne.
Pokud si myslíš, že tě to bude bavit hodně, tak si rovnou připlať za kožené. Otázka je taky, proč právě desítky? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 30, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
sem ty Baily prechvalil, dneska se z nich zacal sypat molitan _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deny7
|
Zaslal: po duben 30, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
Bombay: jako začátečních bych si měl vybrat lechčí (10 OZ) ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CowsGiveUsMilk

|
Zaslal: po duben 30, 2012 11:12 pm Předmět: |
|
|
Top Ten jsou fakt shity, kdokoliv od nich mel cokoliv tak si stezoval
Baily jsou nejlepsi na pomer Cena/Kvalita, ale mam od nich 10OZ rukavky za 1200,- a po pul roce se uvnitr ruky dost silne trhaji, takze taky zadna pecka. Ale zas jim davam kotel. Ultimaty od Bailu drzi.
Skintex neni zrovna vybornej material, preferoval bych pravou kuzi a jeste k tomu nejlepe znacku twins, (top)king ci raja. To se ale zase dostavame do jinych cisel, ale kdyz zapatras a objednas primo ze zeme kde se vyrabi, daj se i tyhle znacky do 1000,- poridit.
Na druhou stranu na zacatek ti bohate staci jakykoliv rukavky, klidne naky x-teamy za 600,- nebo ty baily, mozna i rok si s nima vystacis.
Ty 2-4 OZ (unce), ktere budou navic na vahu oproti 10OZ te nevytrhnou, ale jsou mnohem vetsi, takze za prve se za ne lepe schovas a za dalsi muzes bouchnout a nikomu nic neudelas, je to jak polstarky :) A prave zacatecnici nemaj moc cit v tom jak tvrde muzou jit, takze ja bych sel i do 14OZ. _________________ Courage is not the lack of fear but the ability to face it.
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: po duben 30, 2012 11:46 pm Předmět: |
|
|
| CowsGiveUsMilk napsal: | Top Ten jsou fakt shity, kdokoliv od nich mel cokoliv tak si stezoval
|
par lidi u nas i ja osobne mam boxerky top ten a nekteri kluci i ultimatky a nikdy si nikdo na nic nestezoval takze uplne opacna zkusenost
edit: jinak se mi na tech top ten libi i ten strih, co sem zkousel twinsky tak mivaji vetsinou az moc ten thai strih a sou strasne velke a hranate a to se mi na nich moc nelibilo ale zas do thai asi super...
a rozhodne si kup min 12 ky idealne opravdu ty 14ky _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deny7
|
Zaslal: út květen 01, 2012 10:43 am Předmět: |
|
|
Říkáte ideálně 14OZ tzn. vetší a těžší vycpávka, já mám celkem malé dlaně tak mám obavy aby mi ty rukavice neplandaly na ruce...nebudou stačit 12OZ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Priest

|
Zaslal: út květen 01, 2012 11:04 am Předmět: |
|
|
14 oz je na sparing uplne idealni,prostor uvnitr je ve vsech rukavicih zhruba stejny,10ky nemusi byt mensi nez 14ky,zalezi na danem modelu,nejlepsi je si ty rukavice vyzkouset primo v prodejne,kde ti pripadne i poradi,ja sem se treba rozhodoval jen podle toho,jak mi sedi na ruce-tesnost,material uvnitr,celkove pohodli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 01, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
12oz nebo 14oz je dle mě celkem fuk. Desítky bych nebral (u těžších trochu posílíš ramena a přece jen tě budou i trochu víc krýt), ale šestnáctky bych nebral taky (ať si nezvykneš, že tě chrání dvě velké koule).
Velikost by ti měla sedět, uvnitř jsou rukavice zhruba stejné.
Já koupil 12oz a jsem spokojený. Sedí dobře, kryjí slušně a zároveň to lehce bolí, takže si zvykám na omlacování. Jeden kluk z tréninku má 16oz a už od pohledu jsou to rukavice dost velké (nicméně díky bohu za ně, bo je to maník 200cm a +/- 115kg a když s ním cvičím, dává i tak dost velké bomby) _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Deny7
|
Zaslal: st květen 02, 2012 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|