rukavice mma

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - rukavice mma  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> rukavice mma
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ancovicka

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2012 11:54 pm    Předmět: rukavice mma Odpovědět s citátem

ahoj, dotaz- rukavice pro MMA s otevrenym palcem nebo se zavrenym? Co je lepsi, dle me otevreny, protoze se lip pak da snad "chytat", ne? NEbo zase uzavreny palec, ktery je chraneny? diky za odpovedi. teprve zacinam ,tak zadne nemam a rad bych poprosil o radu od zkusenejsich. diky
Pripadne nejake doporuceni znacky rukavic?

Preji pekny den :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 12:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem řešil stejný problém a projel dost nabídek, vyřešil jsem ho kompromisem

Absolutně to neomezuje v pohybu, nemám s tím nejmenší problém. Tohle jsou jedny z dražších na trhu, podobná řešení nabízejí ale i jiné značky. Celkově zavřenou dlaň i s palcem určitě nebrat, pro úchopy na nic.

Jinak pokud chceš vymáznout trochu víc peněz, tak ber jednu z těch profláklejších značek a jejich kožené modely - Venum, Bad Boy, Hayabusa...
Pokud chceš extra šetřit, seženeš na netu nejlevnější koženkový od pofidérních značek už od 440 Korun. Velice rozumným kompromisem jsou pak eshopy bail, budopro, nebo justfight, kde si v rozumném rozmezí 600-1200 vybereš. (snad neporušuju žádný pravidlo, když uváedím jiný eshop - přeci jen nejde o konkurenci. Případně holt smazat, no...)

Otázkou taky je, jak a jak často je chceš používat - pokud s nima chceš řezat i do pytle, neinvestuj do drahých rukavic, protože je vymlátíš. To je lepší zvlášť extra nějaký levný pytlovky (k dohledání od cca 150 Korun), nebo obyč 10oz boxerky (k sehnání cca od 300) a ultimátky šetři na mlácení do lidí a nácvik.
A pokud naprosto začínáš a nemáš vůbec žádný boxerky, tak stejně budeš potřebovat ještě klasický rukavice na box, protože sparrring v postoji se v ultimátkách běžně (SNAD) moc nejede...
NumberSix

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu, co napsal SimsonCZ jen dodám, že jsem viděl Bad Boye po pár tréninkách zřízené tak, že bych si je nikdy nekoupil. Potisk pryč, popraskané švy a nebyly mi zrovna moc příjemné na ruce, ale to může být třeba jen smůla na kus.

Sám mám Hayabusy a není co vytknout krom toho, že by možná mohly být malinko víc vycpané na kloubech. Jinak zpracování špičkové a cena tomu odpovídá.
ancovicka

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, diky za pomerne dlouhou a hodne prinosnou odpoved.
Urcite se mrknu na ty budoshopyatd. jsem prece jen student a rukavice za 1500 si nemuzu dovolit, ac se mi strasne moc libi. Osobne jsem se dival presne na tyhle venumy a na podobne BB. Vazne krasne kousky.

Na pytel si necham sve 12oz co mam z thajskeho boxu:)
Jinak jsem videl treninky, kde se jede sparring s normlanima ultimatkama, sice to byl opravdu ale opravdu jemny sparring ale i tak. Nedovedu si nejak predstavit sparring mma ve velkych rukavicich, to pak kdyz se spadne na zem, tak se toho asi moc neda udelat ne?

Diky a preji krasny den
tarzos

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám Hayabusy a až na zapínání (třeba UFC mají zapínání úplně perfektní) jsou OK. Zase třeba Venumy ma kámoš a moc mi neseděly.
Hammer_Fist

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne kvoli sparingu sa robia sparingove mma rukavice http://www.boundboxing.com/assets/images/combat-sports-imf-tech-mma-sparring-gloves.jpg aj ked tiez to nie je prave vyhra ale furt lepsie ako boxovacie, skusal som aj tie a napr armbar sa vtom z mountu nahodit da :D

Rychle na stránku:

Přejdi na: