|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: čt leden 12, 2012 1:50 pm Předmět: |
|
|
no offense, ale myslim ze svoje rodice znam lip nez vy
navic znam sebe a precejenom s nima mam dost spolecnejch genu.
klidne bych si dovolil tam jeste par devitek pripsat...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmonek9
|
Zaslal: út březen 31, 2015 9:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Je mi 16 let a měřím nějakých 168 cm. A bojím se, že už neporostu chtěl bych mít tak těch 177 cm. je to možné?...
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: út březen 31, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
Možné je všechno, žijeme ve svobodné zemi  Ale řekl bych že u lidí ve věku 16 let ještě tělesný vývoj není zdaleka u konce, takže bych si klidně tipnul že ještě o pár cm to nahoru půjde. Záleží na tom, co ti nadělila genetika. Já jsem to měl podobně, v 16 všichni kolem mě vyrostli a já byl najednou o hlavu menší než všichni ostatní, včetně většiny holek  Ale pak došlo i na mě, a v 18cti už jsem byl o půl hlavy nad ostatníma, včetně většiny holek  Takže to nech na přírodě, nemá cenu se tím nějak trápit. A hlavně nekupovat žádné zázračné přípravky z netu, které slibují že vyrosteš o 10 cm za týden a podobně, takhle to fakt nefunguje _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Sajmonek9 napsal: | | Ahoj. Je mi 16 let a měřím nějakých 168 cm. A bojím se, že už neporostu chtěl bych mít tak těch 177 cm. je to možné?... | Možné to je, já vyrostl mezi 15 a 16 lety o 24 cm (a zadělal si na doživotní problémy se zády).
Moje dcera vyrostla mezi 15 a 18 roky o 3 cm a to všichni tutově "věděli" že nemůže vyrůst a holky většinou v tomto věku moc neporostou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
Co já vím, tak se pořád říkalo, že ještě na vojně můžeš vyrůst... Ber to jako časový údaj, ne že se nahlásíš, abys někde tahal těžkej kulomet jak jeden můj kámoš _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | Možné je všechno, žijeme ve svobodné zemi Ale řekl bych že u lidí ve věku 16 let ještě tělesný vývoj není zdaleka u konce, takže bych si klidně tipnul že ještě o pár cm to nahoru půjde. Záleží na tom, co ti nadělila genetika. Já jsem to měl podobně, v 16 všichni kolem mě vyrostli a já byl najednou o hlavu menší než všichni ostatní, včetně většiny holek Ale pak došlo i na mě, a v 18cti už jsem byl o půl hlavy nad ostatníma, včetně většiny holek Takže to nech na přírodě, nemá cenu se tím nějak trápit. A hlavně nekupovat žádné zázračné přípravky z netu, které slibují že vyrosteš o 10 cm za týden a podobně, takhle to fakt nefunguje |
Je pravda, že jsem viděl na netu hodně reklam na přípravky, co ti přidají centimetry, ale do výšky to zrovna nebylo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: út březen 31, 2015 10:53 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Solferino napsal: | Možné je všechno, žijeme ve svobodné zemi Ale řekl bych že u lidí ve věku 16 let ještě tělesný vývoj není zdaleka u konce, takže bych si klidně tipnul že ještě o pár cm to nahoru půjde. Záleží na tom, co ti nadělila genetika. Já jsem to měl podobně, v 16 všichni kolem mě vyrostli a já byl najednou o hlavu menší než všichni ostatní, včetně většiny holek Ale pak došlo i na mě, a v 18cti už jsem byl o půl hlavy nad ostatníma, včetně většiny holek Takže to nech na přírodě, nemá cenu se tím nějak trápit. A hlavně nekupovat žádné zázračné přípravky z netu, které slibují že vyrosteš o 10 cm za týden a podobně, takhle to fakt nefunguje |
Je pravda, že jsem viděl na netu hodně reklam na přípravky, co ti přidají centimetry, ale do výšky to zrovna nebylo. |
To je zase diskuze _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: st duben 01, 2015 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Sajmonek9 napsal: | | Ahoj. Je mi 16 let a měřím nějakých 168 cm. A bojím se, že už neporostu chtěl bych mít tak těch 177 cm. je to možné?... |
Vždycky se musím smát když tohle někdo řeší :D Opravdu ti přijde výška tak důležitá?
Jinak abych odpověděl, pravděpodobně ještě porosteš, o kolik to ti nikdo neřekne :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:03 pm Předmět: |
|
|
Royi - kolik měříš? Menším mužům připadá výška důležitá a já to naprosto chápu. Jen málo prcků se v dospělosti něčím nevymyká. Buď mají komplexy nebo se naopak zapřou a jsou v nějakém odvětví výjmeční. Těch s těmi komplexy je nepoměrně více. Jako teenager jsem měl na zábavách problém z 99,99 % s prcky, kteří si chtěli dokázat, že sestřelí 192 cm chlapa a tak nějak tajně doufali, že jim nic neudělám, protože to by bylo srabácké bít někoho o dvě hlavy menšího když tam byli svědci, že?:o) Tolik moje zkušenosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
Nechodils na vesnické zábavy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st duben 01, 2015 6:41 pm Předmět: |
|
|
Právě že chodil celkem dost  Nikdy po mně nikdo nevyjel... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|