Růst do výšky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Růst do výšky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Růst do výšky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
riker

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no offense, ale myslim ze svoje rodice znam lip nez vy

navic znam sebe a precejenom s nima mam dost spolecnejch genu.

klidne bych si dovolil tam jeste par devitek pripsat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelcb

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
no offense, ale myslim ze svoje rodice znam lip nez vy

navic znam sebe a precejenom s nima mam dost spolecnejch genu.

klidne bych si dovolil tam jeste par devitek pripsat...

já to nemyslel zle..jen myslím,že je mužeš znát jak chceš dobře,ale nejlíp to ví máma a pochybuju,kdyby to bylo jinak,že by se ti svěřovala
riker

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vsak jsem taky nepsal 100%. Tech 0.001 % jsem tam dal jako rezervu pro pripad ze moje matka je ve skutecnosti princezna Leia, ktera se na nasi planete schovava pred Darth Vaderem a muj skutecny otec je Luke Skywalker a pro podobny pripady...
Sajmonek9

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Je mi 16 let a měřím nějakých 168 cm. A bojím se, že už neporostu chtěl bych mít tak těch 177 cm. je to možné?...
Solferino

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možné je všechno, žijeme ve svobodné zemi Ale řekl bych že u lidí ve věku 16 let ještě tělesný vývoj není zdaleka u konce, takže bych si klidně tipnul že ještě o pár cm to nahoru půjde. Záleží na tom, co ti nadělila genetika. Já jsem to měl podobně, v 16 všichni kolem mě vyrostli a já byl najednou o hlavu menší než všichni ostatní, včetně většiny holek Ale pak došlo i na mě, a v 18cti už jsem byl o půl hlavy nad ostatníma, včetně většiny holek Takže to nech na přírodě, nemá cenu se tím nějak trápit. A hlavně nekupovat žádné zázračné přípravky z netu, které slibují že vyrosteš o 10 cm za týden a podobně, takhle to fakt nefunguje
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmonek9 napsal:
Ahoj. Je mi 16 let a měřím nějakých 168 cm. A bojím se, že už neporostu chtěl bych mít tak těch 177 cm. je to možné?...
Možné to je, já vyrostl mezi 15 a 16 lety o 24 cm (a zadělal si na doživotní problémy se zády).
Moje dcera vyrostla mezi 15 a 18 roky o 3 cm a to všichni tutově "věděli" že nemůže vyrůst a holky většinou v tomto věku moc neporostou.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co já vím, tak se pořád říkalo, že ještě na vojně můžeš vyrůst... Ber to jako časový údaj, ne že se nahlásíš, abys někde tahal těžkej kulomet jak jeden můj kámoš
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solferino napsal:
Možné je všechno, žijeme ve svobodné zemi Ale řekl bych že u lidí ve věku 16 let ještě tělesný vývoj není zdaleka u konce, takže bych si klidně tipnul že ještě o pár cm to nahoru půjde. Záleží na tom, co ti nadělila genetika. Já jsem to měl podobně, v 16 všichni kolem mě vyrostli a já byl najednou o hlavu menší než všichni ostatní, včetně většiny holek Ale pak došlo i na mě, a v 18cti už jsem byl o půl hlavy nad ostatníma, včetně většiny holek Takže to nech na přírodě, nemá cenu se tím nějak trápit. A hlavně nekupovat žádné zázračné přípravky z netu, které slibují že vyrosteš o 10 cm za týden a podobně, takhle to fakt nefunguje

Je pravda, že jsem viděl na netu hodně reklam na přípravky, co ti přidají centimetry, ale do výšky to zrovna nebylo.
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: út březen 31, 2015 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Solferino napsal:

Je pravda, že jsem viděl na netu hodně reklam na přípravky, co ti přidají centimetry, ale do výšky to zrovna nebylo.

To je zase diskuze
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmonek9 napsal:

Můj táta měl v 16ti do 170 cm. Když mu bylo 19, tak měl necelých 190.
Já jsem měl v 16ti 173. Ted mi bude 26 a měřím 173 cm.

Takže je to jak paragánská padina. Bud vyrosteš, nebo vůbec.
Royi

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sajmonek9 napsal:

Vždycky se musím smát když tohle někdo řeší :D Opravdu ti přijde výška tak důležitá?
Jinak abych odpověděl, pravděpodobně ještě porosteš, o kolik to ti nikdo neřekne :)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Royi - kolik měříš? Menším mužům připadá výška důležitá a já to naprosto chápu. Jen málo prcků se v dospělosti něčím nevymyká. Buď mají komplexy nebo se naopak zapřou a jsou v nějakém odvětví výjmeční. Těch s těmi komplexy je nepoměrně více. Jako teenager jsem měl na zábavách problém z 99,99 % s prcky, kteří si chtěli dokázat, že sestřelí 192 cm chlapa a tak nějak tajně doufali, že jim nic neudělám, protože to by bylo srabácké bít někoho o dvě hlavy menšího když tam byli svědci, že?:o) Tolik moje zkušenosti.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Jako teenager jsem měl na zábavách problém z 99,99 % s prcky, kteří si chtěli dokázat, že sestřelí 192 cm chlapa

Tak tohle jsem nikdy nezažil
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechodils na vesnické zábavy?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě že chodil celkem dost Nikdy po mně nikdo nevyjel...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Růst do výšky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: