|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci (byl jsem tam nejvyšší asi), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se, koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TTeDy

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:07 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci ( byl jsem tam nejvyšší asi ), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se , koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D |
Takze's tam nebyl nejvyssi .
Jinak uplne nevim, jestli se autor ptal, kolik kdo merime a jak mame co dlouhy . Autorovi: mit v 16 letech 171 cm je podle me uplne normalni a znam ze svyho okoli kluky, kteri na tom byli zrovna tak a ted jsou vetsi nez ja (184 cm). A presne jak tu nekdo psal: Pokud nemeris zrovna 150 cm, tak to preci neni takova tragedie ne? Vymyslet pri 171 cm v 16 letech nejake umele zpusoby, jak se "prodlouzit", to uz je podle me nejake sebeznehodnocovani.
Sam jsem skoro o 10 cm mensi nez otec a uz asi neporostu. A mam cca milion problemu, ale tohle jsem mezi ne nikdy neradil.
|
|
| nahoru |
|
 |
dangroj
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci ( byl jsem tam nejvyšší asi ), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se , koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D |
Takze's tam nebyl nejvyssi .
Jinak uplne nevim, jestli se autor ptal, kolik kdo merime a jak mame co dlouhy . Autorovi: mit v 16 letech 171 cm je podle me uplne normalni a znam ze svyho okoli kluky, kteri na tom byli zrovna tak a ted jsou vetsi nez ja (184 cm). A presne jak tu nekdo psal: Pokud nemeris zrovna 150 cm, tak to preci neni takova tragedie ne? Vymyslet pri 171 cm v 16 letech nejake umele zpusoby, jak se "prodlouzit", to uz je podle me nejake sebeznehodnocovani.
Sam jsem skoro o 10 cm mensi nez otec a uz asi neporostu. A mam cca milion problemu, ale tohle jsem mezi ne nikdy neradil. |
lepší mít o trochu víc, než abych měl málo .. tragédie to není a zas tak málo taky ne.. ale tenhle věk je tak poslední zastávka pro to s tím něco dělat.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|