Růst do výšky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Růst do výšky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Růst do výšky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci (byl jsem tam nejvyšší asi), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se, koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci ( byl jsem tam nejvyšší asi ), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se , koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D

Takze's tam nebyl nejvyssi .
Jinak uplne nevim, jestli se autor ptal, kolik kdo merime a jak mame co dlouhy . Autorovi: mit v 16 letech 171 cm je podle me uplne normalni a znam ze svyho okoli kluky, kteri na tom byli zrovna tak a ted jsou vetsi nez ja (184 cm). A presne jak tu nekdo psal: Pokud nemeris zrovna 150 cm, tak to preci neni takova tragedie ne? Vymyslet pri 171 cm v 16 letech nejake umele zpusoby, jak se "prodlouzit", to uz je podle me nejake sebeznehodnocovani.
Sam jsem skoro o 10 cm mensi nez otec a uz asi neporostu. A mam cca milion problemu, ale tohle jsem mezi ne nikdy neradil.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dangroj

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 11:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Wojtkingson napsal:
Heh, já měřím asi 196 a jednou jsem takhle postával na nějaké akci ( byl jsem tam nejvyšší asi ), docela pod vlivem, najednou cítím na rameni ruku a slyším slova: čau prcku, otočím se , koukám na krk, kouknu nahoru a tam borec tak 215cm :D Jinak mi moje výška nikdy nevadila, jsem za ni rád, jen mě to s*** v autobusu, to je na uříznutí u kolen :D

Takze's tam nebyl nejvyssi .
Jinak uplne nevim, jestli se autor ptal, kolik kdo merime a jak mame co dlouhy . Autorovi: mit v 16 letech 171 cm je podle me uplne normalni a znam ze svyho okoli kluky, kteri na tom byli zrovna tak a ted jsou vetsi nez ja (184 cm). A presne jak tu nekdo psal: Pokud nemeris zrovna 150 cm, tak to preci neni takova tragedie ne? Vymyslet pri 171 cm v 16 letech nejake umele zpusoby, jak se "prodlouzit", to uz je podle me nejake sebeznehodnocovani.
Sam jsem skoro o 10 cm mensi nez otec a uz asi neporostu. A mam cca milion problemu, ale tohle jsem mezi ne nikdy neradil.

lepší mít o trochu víc, než abych měl málo .. tragédie to není a zas tak málo taky ne.. ale tenhle věk je tak poslední zastávka pro to s tím něco dělat.. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Růst do výšky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: