|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| DymatizeBoy napsal: |
Pro Pecu: Jo jsem to já. Obtěžoval jsem Tě moc tou diskuzí magore? |
neobtezoval,chtel jsem ti poradit ze je lepsi nespat vubec a jenom zrat,ale nechci byt OT toho magora nevim koho myslis
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
DymatizeBoyi? Koukám Ty měříš kvalitu člověka na nabrané kilogrami svalů. Víš co, ta anonymita zde je taky docela zajímavá, protože vůbec nevíš, s kým se bavíš a co kdo z přítomných dokázal. Teď vážím 85 kg i s postelí a peněženkou, zasloužím si snad proto despekt?
Já osobně žádnou kampaň nerozjíždím, jen jsem v tématu anabolické steroidy už trošičku dál než Ty a proto je taky vidím ze všech stran, evidentně budu trošičku straší než Ty. Krise Dima nějak neodsuzuji, mně svým comebackem nepohoršuje, jen jsem si dovolil říct svůj názor a nekouřím. Obdivuji spíš jeho kardiochirurga, který mu zachránil život, než jeho zvedání činek.
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | DymatizeBoyi? Koukám Ty měříš kvalitu člověka na nabrané kilogrami svalů. Víš co, ta anonymita zde je taky docela zajímavá, protože vůbec nevíš, s kým se bavíš a co kdo z přítomných dokázal. Teď vážím 85 kg i s postelí a peněženkou, zasloužím si snad proto despekt?
Já osobně žádnou kampaň nerozjíždím, jen jsem v tématu anabolické steroidy už trošičku dál než Ty a proto je taky vidím ze všech stran, evidentně budu trošičku straší než Ty. Krise Dima nějak neodsuzuji, mně svým comebackem nepohoršuje, jen jsem si dovolil říct svůj názor a nekouřím. Obdivuji spíš jeho kardiochirurga, který mu zachránil život, než jeho zvedání činek. |
Ano s tou anonymitou máš pravdu a starší malinko jsi. Vím kdo jsi, vím jak vypadáš (respektive Tvou závodní formu jsem viděl). Nechtěl jsem se Tě nijak dotknout, ale vyznělo to tak, jako by Ti například kuřáci nevadili oproti uživatelům AS. Například Tebe obdivuju za znalosti, které tady předkládáš druhým méně zkušeným lidem. Promiň za to, pokud jsem se Tě hodně dotkl, ale byl jsem rozzuřen jedincema ze začátku diskuze. Jsi však jediný, kterému se zde omlouvám. _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
To se mi neomlouvej, já jsem se neurazil a nedotkl jsi se mne. Máš právo na své vzory, které se Ti věkem budou ale selektovat. Mně se taky líbí Krisova postava a kuřáci mi nevadí, pokud mi někdo nekouří pod nos a u jídla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
Jo. Jsme chytří protože si vážíme života, neděláme stejné chyby dvakrát a víme že jsou na Světě důležitější věcy než biceps. |
například znalost mateřského jazyka
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: |
Jo. Jsme chytří protože si vážíme života, neděláme stejné chyby dvakrát a víme že jsou na Světě důležitější věcy než biceps. |
například znalost mateřského jazyka |
Freimene myslel jsem že už tě ti Jehovisti ze Secretu trochu napravili, ale vidím že jsi furt stejný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: |
Freimene myslel jsem že už tě ti Jehovisti ze Secretu trochu napravili, ale vidím že jsi furt stejný... |
zato ty jsi narozdíl od nás dospělý již nějakou tu pětiletku a přece jsi stále stejný hulvát , těm lidem ty nesaháš ani po kotníky
Přesto si myslím, že má reakce je oprávněná, ty se vysmíváš a poučuješ Dima za to, že má v hlavě jen biceps, zatímco sám neumíš ani mateřský jazyk.
Pokud by tě napadla nějaká další rádobyvtipná glosa nebo tvé klasické urážení autorit (profesionální závodníci, nyní i lékaři aj.), adresuj mi to po pm.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:54 pm Předmět: |
|
|
Freimene myslel jsem že už tě ti Jehovisti ze Secretu trochu napravili, ale vidím že jsi furt stejný... |
zato ty jsi narozdíl od nás dospělý již nějakou tu pětiletku a přece jsi stále stejný hulvát , těm lidem ty nesaháš ani po kotníky
Přesto si myslím, že má reakce je oprávněná, ty se vysmíváš a poučuješ Dima za to, že má v hlavě jen biceps, zatímco sám neumíš ani mateřský jazyk.
Pokud by tě napadla nějaká další rádobyvtipná glosa nebo tvé klasické urážení autorit (profesionální závodníci, nyní i lékaři aj.), adresuj mi to po pm. |
Ani Freimen ani žádní vymývači mozků z nějaké sekty ani trouba co díky lékařům uteče hrobníkovi z lopaty a dál pokračuje v tom co ho na tu lopatu dostalo pro mě žádné autority nejsou. Lákařů si vážím a profesionální závodníky neurážím tak aspon laskavě nelži.
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
například znalost mateřského jazyka |
ale tak, tohle neni diskuse na urovni, co si budeme povidat, on ten pravopis tady nezvlada vic lidi a poukazovat na to v tehle diskusi je zcela mimo misu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|