|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: so duben 14, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Goldstein
|
Zaslal: út duben 17, 2012 2:57 pm Předmět: ? |
|
|
Taky ted procházím rýsovačkou a taky poprvý v žiovtě.
A potřebuju vymyslet jak vytvářet večeře. Jaky potraviny jíst večer.
Zatim to řeším tak, že poslední jídlo dávám tak v 22h většinou bez sachrů, jen bílkoviny a tuky ( kvalitní roštěná, nebo kuřecí prsa apod. ) a před pulnocí dám proteinak LONG. Pul hodky na to jdu spát.
Ale zdá se mi že to prostě neni ideální takhle řešit večerní výživu...a jíst zeleninu se mi taky nechce když je v ní tolik sachrů. A nic jinýho. _________________ "I hated every minute of training, but i said, dont quit. Suffer now asnd live the rest of your life as a champion"
Muhammad Ali
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
V zelenině tolik sachrů není...to ti fakt nic neudělá. 25g sachrů = 3 velké salátové okurky (cca 1 kg).
Druhou večeři řeším míchanými vajíčky...a vůbec, já dopoledne jím celkem málo bílkovin, jím je spíš večer. Ale zeleninou se fakt nedá nic zkazit
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út duben 17, 2012 4:28 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, kdyz nebude zrat kukurici a mrkev po kilech tak zelenina v pohode. Brokolice, salatove okurky, ledove salaty, cinske zeli.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Goldstein
|
Zaslal: út duben 17, 2012 10:31 pm Předmět: tak |
|
|
Takže jíst takhle po nocích jen maso s čerstvou zeleninou, neni uplně tak špatný ?
Ještě mě napadlo, zařadit jeden den v týdnu takhle pozdě k véče např. krevety ... ?
A ještě občas mívám chuť si dát nějaký pečivo, ale bojim se ho dát takhle v noci...
Bavíme se o večeři ve 22h. _________________ "I hated every minute of training, but i said, dont quit. Suffer now asnd live the rest of your life as a champion"
Muhammad Ali
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st duben 18, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
no jasny... dej si klidne krevety. jako zdroj bilkovin jsou naprosto v pohode. Kdyz si je oprahnes na olivovem oleji s trochou cesneku tak budes mit i zdrave tuky a chut bude taky skvela. Uz neni potreba zadne jine prisady jako sul bo tak. S pecivem ti neporadim, ja ho nejim proste vubec. Ani objemovka, ani rysovacka... proste jsem to na svem seznamu zaradil neco co NOT TO DO :) ale treba bude nekdo jiny jineho nazoru.. Vecer dam ryzi aby mi GI nevystartoval v 22 hodin uplne do stropu  Jde o to si vzdycky najit co kazdemu vyhovuje. Ja bohuzel hodne trpim na prijem sacharidu, jinak receno delaj semnou hrozny veci... staci si jich dat o par vic a hned zacnu kynout. Takze u me pomaly cukry jsou uplne OUT a komplexni taky musim drzet na uzde. Ted jedu sach.vlny tak uvidime jak rozhoupu metabolismus..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: po červen 23, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
Caute vsetci. Chcela som poprosit o malu radu....v zime som dala taky light objem, teraz na leto sa snazim rysovat no nekde bude asi chyba
trening mam ok, doplnky klasika protak,amina,spalovac.
co sa tyka stravy,tak sa snazim vyhybat nejak extra sacharidom, uz som zistila ze mi nejako nepasuju,teda ked jem poctivo ryzu,zemiaky vobec nemam take rysy ako ked jem cisto len maso,zeleninu a tuky....bielkoviny drzim 2,5g na kg.....ale premyslala som zaradit sacharidy hned po treningu,rychle. Co si otom myslite? Dakujem za vsetky rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 11:47 am Předmět: |
|
|
| Petra90 napsal: | Caute vsetci. Chcela som poprosit o malu radu....v zime som dala taky light objem, teraz na leto sa snazim rysovat no nekde bude asi chyba
trening mam ok, doplnky klasika protak,amina,spalovac.
co sa tyka stravy,tak sa snazim vyhybat nejak extra sacharidom, uz som zistila ze mi nejako nepasuju,teda ked jem poctivo ryzu,zemiaky vobec nemam take rysy ako ked jem cisto len maso,zeleninu a tuky....bielkoviny drzim 2,5g na kg.....ale premyslala som zaradit sacharidy hned po treningu,rychle. Co si otom myslite? Dakujem za vsetky rady |
Po tréninku rychlé sacharidy v dietě? Proč? Napíšeš důvod? 2,5 g / kg bílkovin u žen (a dlouhodob i naturálních mužů) je imho nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: po červen 23, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
Mam taky pocit,akoby tomu vsetkemu co preto robim nieco chybalo...tak ma napadli sacharidy. Doteraz so ich nedavala, neviem co mam pridat, zmenit...mam pocit ze mi nejako stagnuje progres, vobec sa mi nedari to vyrysovat...2,5g bielkovyn ti pride vela?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
2,5 g bílkovin/ kg je na ženu hodně. Rychlé sacharidy bych nedával. Spíš bych ubral bílkovin tak na 1,5-2,0 g/kg + ten kalorický rozdíl dohnal tukama.
Ty cukry bych tam dával jen kdybych se cítil, že jsem moc malátný a třeba neodcvičím v takové intenzitě jako bych chtěl a v tom pořípadě bych dal pár desítek gramů před tréninkem.
V čem přesně máš pocit, že něco chybí? Chybí Ti energie? Výsledky nejsou takové jaké bys chtěla? Taháš vodu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
Zaslal: po červen 23, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Stym tukom uz ma to napadlo tiez, dakujem teda a vyskusam ubrat bielkoviny a pridam tuk. Cvicim vysokym tempom, 2 partie + brucho, v podstate sa vzdy uplne rozsekam....a hej,citim sa potom unavene,malatne. Ale hned ako pridam napr. Ryzu mam pocit ze mi to do tych svalov ajtak nevlezie ale ma to ako hovoris zaleje vodou a svaly ajtak nikde....mam pocit akoby po docviceni chybala energia prave tym svalom, ze nemaju zcoho zit  jeden tipek mi prave poradil ze vycerpam uplne zasoby tak ich mam doplnit...ale uz sa bojim nieco zmenit...a tu vodu myslim ze mam...
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: po červen 23, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
Kolik B, S a T. TEda doporučujujete při LowCarb ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 23, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
Vodu můžeš tahat z mnoha důvodů. Z přetrénování, ze soli, minerálek, suplementů, ze sladidel např. v cole, žvýkačkách apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petra90

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|