|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ShawnRay

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
| Scierx napsal: | | Draper napsal: | | Thomy napsal: | Dneska pěkně vanička tvarohu, k tomu nadrobno nasekaný hafo zeleniny (papriky, okurky atd), trochu osolit, gurmáni přidaj trochu šunky a výtečnej tvaroh naslano je na světě.. |
a ja bych pridal jeste horcici |
hořčici do tvarohu? máš to odzkoušený nebo tě to teď jen tak napadlo? tahle kombinace mi totiž nějak nejde dohromady |
to byla ironie, se podivej co by tam Scierx- zeleninu, sunku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | hořčici do tvarohu? máš to odzkoušený nebo tě to teď jen tak napadlo? tahle kombinace mi totiž nějak nejde dohromady |
ano mam to odzkousene. Kdyz jsem si jednu dobu delal pravidelne tvarohovou pomazanku s pazitkou a sunkou, horcice byla jedno ze zakladnich ochucovadel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:36 pm Předmět: ... |
|
|
Aha vy to myslite jako pomazanku, jo tak to neni spatny, ikdyz horcice ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 4:54 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Aha vy to myslite jako pomazanku, jo tak to neni spatny, ikdyz horcice ? |
horcice, paliva paprika, kari koreni, tavene syry atd, vsechno mozne jsem do tvarohove pomazanky zkousel a vsechno bylo dobry.....ale mne rikaji popelnica, tak se mnou moc neridte :)
Ale ted uz jsem zvykly tvaroh jen na sladko _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:27 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| Draper napsal: | | ShawnRay napsal: | | Aha vy to myslite jako pomazanku, jo tak to neni spatny, ikdyz horcice ? |
horcice, paliva paprika, kari koreni, tavene syry atd, vsechno mozne jsem do tvarohove pomazanky zkousel a vsechno bylo dobry.....ale mne rikaji popelnica, tak se mnou moc neridte :)
Ale ted uz jsem zvykly tvaroh jen na sladko |
aaale to souhlasim, horcice je vyborna
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
Potvrzuji, ted sem tu pomazánku zkoušel (tvaroh,měkkej sýr, hořčice,cibulka,sůl) a bylo to dobrý. Jest to každej den je asi moc, ale jako změna ok. Aji mě přišlo, že to zasytí mnohem víc než nasladko... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: po listopad 17, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 17, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
Teraz tvaroh na sladko - tvaroh,jahodovy jogurt,zmiesat,a do toho nakrajat banan _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lázič

|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: út listopad 18, 2008 11:28 am Předmět: |
|
|
pokud si to člověk může dovolit (nedieta atak) tak večer tvaroh rozmixovat s třeba dvouma bananama mlíkem a kakaem a vypít - nejrychlejší a dobrý :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
wertyz
|
Zaslal: út listopad 25, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
ja si nakrajim jabko a to potru z jedny strany tvarohem a jim to po veceri, docela to ujde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sobi
|
|
| nahoru |
|
 |
Morpheus

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
já ho mám rád i na slano, s kořením "bylinkové máslo" a olivovým olejem, doporučuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|