Sacharidak+bcaa+protejnak

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidak+bcaa+protejnak  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidak+bcaa+protejnak
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kubik19

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:11 pm    Předmět: Sacharidak+bcaa+protejnak Odpovědět s citátem

Zdarec,
mam takovej dotaz, chtěl bych začít jíst nějake suplementy (ne že bych je nejedl do teď ale ne v tehle kombinaci) a zajímalo by mě jestli to někdo takhle bere nebo jestli to ma smysl vubec takhle brat.
Chtěl bych v treninkové dny brat rano sacharidak, před cvičením bcaa + sacharidak, po cvičení sacharidak a večer noční protejn. A v netreningove dny nic :) protože si myslím že se to da dohnat normalní stravou. Co si myslíte ma smysl to tak hrotit nebo nee. Jo jinak mam 78kg a chtěl bych nabrat nějak do příštího roku 85 a na te váze skončit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sei

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dočkáš se různých odpovědí:

1. BCAA jsou k ničemu
2. neřeš to, nejdeš na Olympii
3. dostaneš vynadáno, žes nenapsal věk, trénink, detailní jídelníček a snad i velikost nohy
4. tahle kombinace je k ničemu

Jinak bys fakt mohl napsat kolik máš denně bílkovin, sachrů a hlavně z čeho. BCAA se tuším berou po tréninku kvůli zlepšení regenerace. A gainer bych před tréninkem asi nebral, pže by mně to asi uspalo.
Kubik19

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sei napsal:
Dočkáš se různých odpovědí:

1. BCAA jsou k ničemu
2. neřeš to, nejdeš na Olympii
3. dostaneš vynadáno, žes nenapsal věk, trénink, detailní jídelníček a snad i velikost nohy
4. tahle kombinace je k ničemu

Jinak bys fakt mohl napsat kolik máš denně bílkovin, sachrů a hlavně z čeho. BCAA se tuším berou po tréninku kvůli zlepšení regenerace. A gainer bych před tréninkem asi nebral, pže by mně to asi uspalo.

eh... noo takže co nato říct .. neřeším to nijak zvlašť ... protože to není moje priorita byt kulturista nebo něco podobného .. jsem sportovec ale dělam trošku jiny sport. Takže fakt nevím kolik denně mam bilkovin a sacharidu protože to sam moc nevím.. Jídelníček no to je těžky každy den něco jineho ale snažím se jíst pravidelně a věci ktere maji smyl nejsem ten typ člověka co si da smaženy syr s hranolkama nebo něco v mekači. A gainer před treninkem jsem parkrat měl už protože jsem to zkoušel a nijak mě to neuspavalo takže to bych asi zvlad. Jinak bcaa tak jako nevím všichni říkají jak je to super pak zase řžíkají že to je k ničemu tak jsem doufal že se nějakym zpusobem doberu k nějakemu rozumnému řešeni :) a jinak nevím to je asi tak všechno
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta kombinace k nicemu neni..nicmene pribrat ze 78 na 85 se da v pohode jen s gainerem ..popripade pokud si opravdu myslis ze trenujes tak tvrde a tak casto ze nestihas uregenerovat muzes zkusit BCAA ale predem ti odpovim, ze to nejspis nebude tvuj pripad..
Kubik19

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
Ta kombinace k nicemu neni..nicmene pribrat ze 78 na 85 se da v pohode jen s gainerem ..popripade pokud si opravdu myslis ze trenujes tak tvrde a tak casto ze nestihas uregenerovat muzes zkusit BCAA ale predem ti odpovim, ze to nejspis nebude tvuj pripad..

mno jako cvičím 3x tydně ve fitku.. 2x tydně běham, 2x tydně kolo, 1x tydně zeĎ a minimalně 2x tydně plavu :)) a když jsou zavody tak ještě mam zavody ale to mam trošku jinak upravenej plan :)
Sei

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono ty BCAA jsou zastoupeny v každém proteinovém doplňku. Takže stačí porovnat složení a je to.
Ono je určitě důležité nejdříve mít kvalitní stravu a teprve potom řešit doplňky, jinak jsou to vyhozené peníze.
Přečti si tohle:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-393-pyramida-ke-kreatinu.html a podle toho se zařiď.
Sei

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:

No bez gaineru to fakt asi nepůjde
Co takhle jídlo???
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to sem napsal? huh..Pevne jidlo je fajn..ale lepsi sluzbu udela kvalitni gainer namisto kurete s rejzi ..na zbytek dne a v netreninkove dny jsi to klidne dam bez nej...
Kubik19

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nanobeast napsal:
to sem napsal? huh..Pevne jidlo je fajn..ale lepsi sluzbu udela kvalitni gainer namisto kurete s rejzi ..na zbytek dne a v netreninkove dny jsi to klidne dam bez nej...

tak ja jsem za posledních 8mesícu cvičení přibral 6kg jen ze stravy takže jsem celkem spokojenej ale protože muj goal je těch 85 tak jsem se rozhodl že to podpořím .. jinak do kreatinu a podobnych věcí určitě nejdu ..

no jinak teda ty bcaa budu rat asi jen po zavodech a podobych věci když budu potřebovat moc regenerace :) a budu davat teda jen sachr a protejnak
Sei

PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2011 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten článek není jen o kreatinu, ale i jiných doplňcích.
Martinn24

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím proč, ale drtivá většina cvičících u nás ve fitku používá bcaa po tréninku....vždyt to přece nemá pro kondičně cvičícícho žádný význam, nebo ano? Proč to každý bere?:) Přijde mi, že nápoj v šejkru tam mám jen já a pár ostatních.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martinn24 napsal:
Nevím proč, ale drtivá většina cvičících u nás ve fitku používá bcaa po tréninku....vždyt to přece nemá pro kondičně cvičícícho žádný význam, nebo ano? Proč to každý bere?:) Přijde mi, že nápoj v šejkru tam mám jen já a pár ostatních.

Jo to taky dost casto vidavam, jak si nekteri lidi po treninku nesmyslne kupuji 3-4 tabletky predrazenych BCCAcek, pritom se vsadim, ze u vetsiny z nich stoji strava za ho*no. Ale co, kdyz jim za to neni lito penez, tak uz jen ten pocit, ze si ty sve 4 hard core tabletky po treninku snedi, udela hodne :)
zztop

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co se tyce sacharidu po treninku,muj nazor je takovy: jeb*t nejake gainery. Ja jim po treninku jedine banany a vubec si nestezuju, at si rika kdo chce,co chce :)
BCAA 4:1:1 Ultra Pure Tablets | Survival
Volné fermentované aminokyseliny BCAA v tabletové formě.
399 Kč

Rychle na stránku:

Přejdi na: