Sacharidove vlny



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidove vlny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidove vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Lze hubnout i zmenou stravy ? Bez pridani pohybu ?
Ano
69%
 69%  [ 25 ]
Ne
25%
 25%  [ 9 ]
Jak u koho,ty nemas sanci...
5%
 5%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 36

Autor Zpráva
Sejdy


PříspěvekZaslal: pá únor 22, 2008 7:10 pm    Předmět: Sacharidove vlny Odpovědět s citátem

Zdarec... kvuli docela vaznym potizim s krcni pateri ted nemuzu vykonavat v podstate zadnou poradnou aerobni bo anaerobni cinnost, a na vaze se to projevilo nepriznive,protoze mam metabolismus navyklej na pohyb 6x tydne (treninky+zapasy volejbalu + 3x tydne posilka), a proto bych chtel neco dostat dolu v podstate ze zacatku ciste stravou,protoze tedka jim doslova smesne.

Mam 87kg a myslim ze je realny se do dvou mesicu na 80 dostat. Postava spis mezomorfni,proste je videt ze sem se celej zivot hejbal ale sem takovej oplaclej,i kdyz "svlalstvo" mi moc neopadlo a "sila" v nem porad vcelku je.

Premyslel jsem o sach.vlnach,protoze na CKD nejak nemam,a ani nevim jestli je vhodny kdyz ted nemuzu naplno makat v posilce. Chtel bych poradit s nastavenim vln,vhodnym jidlem a tak. Az bych mel v tomhle jasno,zalozil bych log,kde bych to prubezne konzultoval.

Jinak muj jedinej momentalni "pohyb" je 5x tydne rehabilitace.Reci o tom at zacnu behat nebo at nahodim KORTEho si nechte od cesty,ten krk mi hodne zvysuje nitrolebecni tlak a neni prijemny kdyz se mi jeste pohybem nebo namahou zvysi. Zlepsuje se to,ale pomalu,ale to tu resit nechci.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
fajso


PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caf,co znamena nemam na CKD?mohol by si ju ist carb up raz za dva tyzdne ked necvicis...sach. vlny je tiez moznost.Ale bez posilky by som nechudol 7kg/2 mesiace,vela z toho budu svaly...S tym nastavenim SV je to tazko ked nevies kolko jes teraz a ci pri tom chudnes/priberas bo udrzujes...teoreticky bielkoviny 180g,tuky 30-60,sach. ?? ...priemerne na den by si mal cca o 1000kcal menej ako vydas,okolo tej hodnoty zvln sacharidy...
_________________
-- "chci vejš, chci doplachtit tam kam ješte nikdo nedoplachtil, chci zastínit samotná oblaka,chci se vysmát božímu úmyslu,chci mu plivnout..." :Homer J.Simpson --
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ChickenEater


PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

snad to s tou pateri nebude tak hrozny,ze bys nemohl delat vubec nic.. minimalne plavat znak, nebo chodit do kopce by vadit nemelo

k te diete.. je to otazka priorit, ale je dost pravdepodobny,ze s tukem pujde dolu urcite i sila a svaly,kdyz nebudes cvicit a to by byla trochu skoda.. byt na tvem miste,tak bych spis zkvalitnil stravu (vynechal sladkosti a tucna jidla), jedl pravidelne male porce a energeticky prijem bych upravil tak,aby jsi shazoval hodne pomalu nebo si vahu spis drzel..
_________________
Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sejdy


PříspěvekZaslal: ne únor 24, 2008 9:17 pm    Předmět: behani Odpovědět s citátem

Dostal sem na to novy prasky,dneska sem si byl zabehat a zatim vpohode,tak pokud to pujde,budu chodit denne. A postupne bych se zase asi vratil k posilce,slysel sem o "svalovy pameti" a myslim ze v tomhle problem nebude. Takze si sypu popel na hlavu,v tom smyslu,ze se nemuzu vubec hejbat,je to spis otazka dobry lekarsky pece.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lionet


PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 6:22 pm    Předmět: Re: Sacharidove vlny Odpovědět s citátem

Zdravím,

na úvod říkám, že jsem naprostý nováček. Rozhodla jsem se vyzkoušet sacharidové vlny dle jídelníčku ronnie pro dívky 50-50-100-150-200-250-300. Po první vlně jsem zhubla 3kg a to jsem u toho neměla žádný pohyb, nestíhala jsem. Ted mám za sebou druhou vlnu stejného jídelníčku, váha stojí, co více po druhé vlně mi ukázala o kilo více. Přitom jsem jídelníček dodržela, žádné hříchy nebyly a přidal jsem cvičení. 2x týdně v posilovně (úplně poprvé absolutní nováček), jinak mimo tyto dny kardio jako rotoped, in line brusle cca 45-60 minut.
Zajímalo by mě zda nedělám nějakou chybu, když se váha zvýšila při dodržení jídelníčku, zda nemám ubrat sacharidů nebo jet jídelníček, 6 dní vlny, 7 den "nespoutaná žranice". Oblečení je volnější to ano, ale váha ukazuje více.

Míry 165cm/60kilo

Trénink začínám, bylo mi porazeno jeden den horní část, druhý den spodní část těla. Mám v úmyslu zvýšit na 3x týdně.

Budu ráda za každé Vaše rady a připomínky.

Díky
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mmks


PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslím, že potřebuješ jen podpořit, protože když už si nastudoval sacharidové vlny, tak si musel číst i to, že hmotnost je měřítko druhořadé. Nafoť se, změř se a jednou za měsíc to prověď znovu a porovnej.
Dokonce jsem slyšel, že vážit by si se měl 1x za týden při stejných podmínkách, jinak to působí tak jak u tebe a člověk se zbytečně trápí. Sám píšeš, že šaty jsou volnější a o to snad jde.
Jídelníček chvilku drž, zkus nedělat kompromisy (z vlastní zkušenosti vím, že se to pak vrství), a hlídej si tepovku. Dobře se dá spočítat třeba tady http://www.spinattic.cz/vypocet-tepove-frekvence
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sacharidove vlny
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: