bylo nalezeno 5 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Počítají kalorické tabulky správně?
Duffman1990

Odpovědi: 14
Shlédnuto: 11860

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st květen 22, 2019 6:15 pm   Předmět / Subject: Počítají kalorické tabulky správně?
Co se týče tabulek - vážíš to přesně? A v odpovídajícím stavu? 100g syrové rýže má tak 2,5x více kalorií než 100g uvařené. Maso to samé etc. Stejně raději vážím věci syrové, třeba rýže se dá uvařit tv ...
Duffman1990

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st květen 22, 2019 3:42 pm   Předmět / Subject: Počítají kalorické tabulky správně?
Tohle je jakoze dieta na shazovani tuku?

Tohle je jakože můj denní příjem kalorií o kterém si myslím, že by měl být deficitní. A kalorický deficit + dostatečné množství bílkovin by mělo ...
Duffman1990

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st květen 22, 2019 3:02 pm   Předmět / Subject: Počítají kalorické tabulky správně?
Tabulky obecne pocitaji spravne, nejlip kdyz ukazes nejake screeny, kde ti to neco prijde divne.

https://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1558533699_1.jpg
https://forum.ronnie.cz/images/uploads/ ...
Duffman1990

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st květen 22, 2019 2:54 pm   Předmět / Subject: Počítají kalorické tabulky správně?
Spíš mi jde o ten faktický stav, který by dle všeho měl být deficitní, tzn. měla by jít váha dolů. Ale nejde. Z jakého důvodu?
Duffman1990

PříspěvekFórum: Ostatní - kulturistika   Zaslal: st květen 22, 2019 1:05 pm   Předmět / Subject: Počítají kalorické tabulky správně?
V poslední době jsem si začal spíše ze zvědavosti zapisovat co jím do kalorických tabulek. Podle nich jsem poslední dejme tomu měsíc přijímal cca 2000 kalorií (což mi přijde málo, jím často a hodně :D ...

Strana 1 z 1
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: