bylo nalezeno 127 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: zazivani, traveni atd atd
Georgo_K

Odpovědi: 22
Shlédnuto: 7295

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 13, 2012 7:49 pm   Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd
zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi..

Myslis ze by tohle mohlo pomoct ? BTW tu rasu jsem koupil diky tvymu prizpevku nejakem topiku :D tak doufa ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 13, 2012 7:48 pm   Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd
mno ja jsem si to rozesral drive kdyz jsem vedel o dietach uplny prd.... a mel jsem opravdu velkej prijem bilkovin a skoro zadny sachry a skoro zadny tuky.... ale to je uz dlouho.... potom jsem musel ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 13, 2012 7:31 pm   Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd
chlapi ja vim ze posledni dobou kazdej topic co zalozim je blbost, ale potrebuju poradit jeste s jednou malickosti a to je traveni...

posledni dobou s tim mam opravdu velkej problem.... at uz si da ...
  Téma: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
Georgo_K

Odpovědi: 36
Shlédnuto: 13223

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt duben 12, 2012 9:54 pm   Předmět / Subject: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred ti ...
  Téma: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
Georgo_K

Shlédnuto: 13223

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt duben 12, 2012 9:51 pm   Předmět / Subject: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto
Zdravicko,

potreninkovej jsem vzdycky pouzival protein od championship nutrition ale tady ho uz nemaji skladem.... ten byl supr

vice slozkovej jsem si oblibil hodne matrix od syntrax... supr vec ...
  Téma: Tibetska houba
Georgo_K

Shlédnuto: 14407

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt duben 12, 2012 10:07 am   Předmět / Subject: Tibetska houba
Nevite nekdo kde se da koupit ? Driv jsem ji mel doma a bylo to supr na traveni....
  Téma: Tibetska houba
Georgo_K

Shlédnuto: 14407

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt duben 12, 2012 10:07 am   Předmět / Subject: Tibetska houba
Nevite nekdo kde se da koupit ?
  Téma: Kvalita masa
Georgo_K

Odpovědi: 118
Shlédnuto: 46616

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st duben 11, 2012 11:39 pm   Předmět / Subject: Kvalita masa
tvl ja kupuju to hov maso na steaky z globusu a vzdycky to mam gumovy... at uz krvavy, medium nebo propeceny..... Z makra to podle me musi byt to samy ne ? A jinak jaky jiny maso n asteaky je dobry ? ...
  Téma: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Georgo_K

Odpovědi: 1584
Shlédnuto: 929510

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st duben 11, 2012 11:34 pm   Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Tak jsem dneska pokoupil starsi assault a muzu jenom doporucit.... dal jsem dneska pred treninkem polovinu odmerky a delalo to se mnou neuveritelny veci :D energie na rozdavani, vahy o dost vyse, ani ...
  Téma: SACHARIDY (gainery)
Georgo_K

Odpovědi: 2066
Shlédnuto: 1023465

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: st duben 11, 2012 8:14 am   Předmět / Subject: SACHARIDY (gainery)
No ja myslim ze prave tohle je uz zapocitany v bilkovinach a sacharidech
  Téma: SACHARIDY (gainery)
Georgo_K

Odpovědi: 2066
Shlédnuto: 1023465

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: út duben 10, 2012 2:34 pm   Předmět / Subject: SACHARIDY (gainery)
Cus,

Mam dotazek ohledne GO PRO 30 od extrifidu, docela me ten sacharidak zaujal, ale nejak mi nesedi slozeni

energetická hodnota 1412 kJ/336 kcal
bílkoviny 28,2 g
sacharidy 50,9
tuky 2,2 g
...
  Téma: Muscle women
Georgo_K

Odpovědi: 6776
Shlédnuto: 4512363

PříspěvekFórum: Sex a vše okolo   Zaslal: út duben 10, 2012 11:23 am   Předmět / Subject: Muscle women
tobe se to libi ?
  Téma: Muscle women
Georgo_K

Odpovědi: 6776
Shlédnuto: 4512363

PříspěvekFórum: Sex a vše okolo   Zaslal: út duben 10, 2012 11:22 am   Předmět / Subject: Muscle women
no nevim teda tohle mi prijde doooost hrozny
  Téma: Nakládané maso
Georgo_K

Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2667

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: so duben 07, 2012 8:06 am   Předmět / Subject: Nakládané maso
Ok diky :)
  Téma: Nakládané maso
Georgo_K

Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2667

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 06, 2012 10:33 am   Předmět / Subject: Nakládané maso
Zdravim borci,

mam takovej blbej dotaz... kdyz si nalozim maso do oleje, kolik do sebe zhruba toho oleje natahne ? Jedna se o steakovy hovezi co je skoro bez tuku....

Ja jen abych z toho neudela ...

Strana 3 z 9 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: