| Autor |
Zpráva |
Téma: zazivani, traveni atd atd |
Georgo_K
Odpovědi: 22
Shlédnuto: 7295
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 7:49 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
zkus jeden den jist jenom bilkoviny, tuky a zeleninu, schvalne jestli se ti to nezlepsi..
Myslis ze by tohle mohlo pomoct ? BTW tu rasu jsem koupil diky tvymu prizpevku nejakem topiku :D tak doufa ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 7:48 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
| mno ja jsem si to rozesral drive kdyz jsem vedel o dietach uplny prd.... a mel jsem opravdu velkej prijem bilkovin a skoro zadny sachry a skoro zadny tuky.... ale to je uz dlouho.... potom jsem musel ... |
Georgo_K
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 13, 2012 7:31 pm Předmět / Subject: zazivani, traveni atd atd |
chlapi ja vim ze posledni dobou kazdej topic co zalozim je blbost, ale potrebuju poradit jeste s jednou malickosti a to je traveni...
posledni dobou s tim mam opravdu velkej problem.... at uz si da ... |
Téma: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
Georgo_K
Odpovědi: 36
Shlédnuto: 13223
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 12, 2012 9:54 pm Předmět / Subject: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
| jinak od extrifidu jsem si koupil Go pro 30 a jsem po nem dost nafouklej...... takze nevim nevim.... a to jsem si jeste pro jistotu koupil dve baleni protoze byl v akci... zhase sem naletel :D pred ti ... |
Téma: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
Georgo_K
Shlédnuto: 13223
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 12, 2012 9:51 pm Předmět / Subject: Výběr kvalitních suplementů za rozumnej peníz na léto |
Zdravicko,
potreninkovej jsem vzdycky pouzival protein od championship nutrition ale tady ho uz nemaji skladem.... ten byl supr
vice slozkovej jsem si oblibil hodne matrix od syntrax... supr vec ... |
Téma: Tibetska houba |
Georgo_K
Shlédnuto: 14407
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 12, 2012 10:07 am Předmět / Subject: Tibetska houba |
Nevite nekdo kde se da koupit ? Driv jsem ji mel doma a bylo to supr na traveni.... |
Téma: Tibetska houba |
Georgo_K
Shlédnuto: 14407
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt duben 12, 2012 10:07 am Předmět / Subject: Tibetska houba |
Nevite nekdo kde se da koupit ?  |
Téma: Kvalita masa |
Georgo_K
Odpovědi: 118
Shlédnuto: 46616
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st duben 11, 2012 11:39 pm Předmět / Subject: Kvalita masa |
| tvl ja kupuju to hov maso na steaky z globusu a vzdycky to mam gumovy... at uz krvavy, medium nebo propeceny..... Z makra to podle me musi byt to samy ne ? A jinak jaky jiny maso n asteaky je dobry ? ... |
Téma: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
Georgo_K
Odpovědi: 1584
Shlédnuto: 929510
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st duben 11, 2012 11:34 pm Předmět / Subject: SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) |
| Tak jsem dneska pokoupil starsi assault a muzu jenom doporucit.... dal jsem dneska pred treninkem polovinu odmerky a delalo to se mnou neuveritelny veci :D energie na rozdavani, vahy o dost vyse, ani ... |
Téma: SACHARIDY (gainery) |
Georgo_K
Odpovědi: 2066
Shlédnuto: 1023465
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: st duben 11, 2012 8:14 am Předmět / Subject: SACHARIDY (gainery) |
| No ja myslim ze prave tohle je uz zapocitany v bilkovinach a sacharidech |
Téma: SACHARIDY (gainery) |
Georgo_K
Odpovědi: 2066
Shlédnuto: 1023465
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: út duben 10, 2012 2:34 pm Předmět / Subject: SACHARIDY (gainery) |
Cus,
Mam dotazek ohledne GO PRO 30 od extrifidu, docela me ten sacharidak zaujal, ale nejak mi nesedi slozeni
energetická hodnota 1412 kJ/336 kcal
bílkoviny 28,2 g
sacharidy 50,9
tuky 2,2 g
... |
Téma: Muscle women |
Georgo_K
Odpovědi: 6776
Shlédnuto: 4512363
|
Fórum: Sex a vše okolo Zaslal: út duben 10, 2012 11:23 am Předmět / Subject: Muscle women |
tobe se to libi ?  |
Téma: Muscle women |
Georgo_K
Odpovědi: 6776
Shlédnuto: 4512363
|
Fórum: Sex a vše okolo Zaslal: út duben 10, 2012 11:22 am Předmět / Subject: Muscle women |
no nevim teda tohle mi prijde doooost hrozny  |
Téma: Nakládané maso |
Georgo_K
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2667
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: so duben 07, 2012 8:06 am Předmět / Subject: Nakládané maso |
| Ok diky :) |
Téma: Nakládané maso |
Georgo_K
Odpovědi: 4
Shlédnuto: 2667
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 06, 2012 10:33 am Předmět / Subject: Nakládané maso |
Zdravim borci,
mam takovej blbej dotaz... kdyz si nalozim maso do oleje, kolik do sebe zhruba toho oleje natahne ? Jedna se o steakovy hovezi co je skoro bez tuku....
Ja jen abych z toho neudela ... |
| |