Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte?



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte?  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
raw-power


PříspěvekZaslal: st srpen 21, 2019 11:13 am    Předmět: Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte? Odpovědět s citátem

Ahoj,

nehoní se Vám čas od času v hlavě myšlenky, zda se postupně zlepšujete, jak máte silný úder ...?
Vytvořil jsem sportovní pomůcku, momentálně ve stádiu testování prototypu a zajímal by mě názor lidí, kteří se pohybují v oblasti bojového umění.

- Co na to říkáte?
- Využili by jste takovéto zařízení?
- Koupili by jste si jej?

Moje videa:




Díky!
Alex.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN


PříspěvekZaslal: čt srpen 22, 2019 9:26 am    Předmět: Re: Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte? Odpovědět s citátem

Jako je to zajímavé, to né že ne. Asi spíš pro boxera, nebo kickboxera na front kicky (push kicky) pokud by to vydrželo takový náraz...
Jinak bych tipnul, že průměrný fighter až zase tolik neřeší jakou ránu dá, protože je pro něj možná stěžejnější to, jestli se vůbec trefí a jaké dá kombinace.
Takže kdyby to vypadalo nějak obzvlášť dobře, tak bych si to dokázal představit jako lákadlo do nějakého fancy gymu a nebo dárek zbohatlickému synkovi (to nemyslím jako urážku).
Těžko říct, jestli by si to koupil nějaký běžný fighter...
Ale třeba ti odpoví i nějací boxeři. Pár jich tu je...
_________________
Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
raw-power


PříspěvekZaslal: pá srpen 23, 2019 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to není moc dobře vidět, ale tvar úderové plochy je zaoblený jako jsou běžné boxovací pytle. Je to přirozenější a nevytváří to napětí v zápěstí. Co se týče typu úderů, tak lze použít klasické přímé údery jako jaby. crossy, háky, údery na tělo, ale i další části těla jako lokty, kolena, nohy (pokud to prostor dovolí). Verze na videu měří do 1000kg, což je dostatečné i pro profesionální sportovce.

Zařízení lze používat pro měření maximálního úderu, ale hlavní účel je možnost trénovat klidně každý den a dlouhodobě sledovat vlastní pokrok. Díky zpětné odezvě a záznamu z cvičení lze zkoušet různé techniky a vzájemně je porovnávat. Díky automatické kalibraci a senzorům umístěným až za nárazovou plochou nelze dosaženou hodnotu síly nijak ošidit (jako u jiných produktů využívajících akcelerometry a gyroskopy).

Cenu bych rád prezentoval až v plánované Kickstarter kampani. Bude srovnatelná s klasickým boxovacím pytlem. Navíc, v rámci předobjednávek bude cena výhodnější.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Senzor síly pro bojové sporty - co na to říkáte?
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: