Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drlift_

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Jak bys definoval lehkej dřep? Třeba něco jako 60-70% maxima pro kolik, tři op? A jet pětky?

Jj, neco mezi 60-70% a delej s tim petky. Lehkej trenink neni na to, abys ses odrovnal, je to proste jen aby ses vydrepoval, podrzel tonus a malicko to prizivil :)

Pokud to budes o treninku porad hrotit, tak se daleko nedostanes.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky. Zkusím si z toho něco splácat.

Na čem bys přidal pokud bysme se bavili o cvičení 4x týdně? Ono to tak asi dopadne, pokud se mi nepovede dát dokupy nohu tak abych moh zase běhat.
Georgo_K

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno ja v tobe vidim me cca tak 2 roky nazpet... porad jsem se snazil rvat co nejvic a vsechno do selhani... Trener mi porad rikal ze cviceni neni o vahach a ze si tim akorat zadelam na problemy.... neposlouchal jsem byl jsem slepej atd atd az se mi jednoho krasnyho dne podarilo pri maxku 220 kg pri 80kg tel hm. podarilo posrat zada... mam oddelany ramena protoze jsem jim taky daval moc, pravidelne co 3 mesice v nich zanet nebo ja nevim co to je, proste takova paliva bolest cca na 14 dni a nezvednu ani sejkr s proteinem... paradicka... kolena me pri drepech bolej atd atd... nj ale ja jsem proste musel rvat co nejvetsi vahy.. a nenechal jsem si poradil... dneska uz na vahy seru, neni to o tom.. a ver i jde to i s mensima :D a nebude z tebe casem kripl
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Georgo_K: mam stejnej nazor
Luster

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Georgo_K: mam stejnej nazor

ja taky a je to pravda, v prvni rade by melo jit o kvalitni provedeni cviku a vysrat se na nejaky svoje ego (coz ale bejva problem:)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já neřek, že se řídím egem. Třeba jsem k tomu jen blbě přistupoval :P
Rozhodně jsem poslední dobou nikdy necvičil za účelem narvat tam co nejvíc - ale zároveň nechápu, jak se můžu silově zlepšovat s pořád stejnýma vahama, tak jsem logicky přidával.
Georgo_K

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ale já neřek, že se řídím egem. Třeba jsem k tomu jen blbě přistupoval :P
Rozhodně jsem poslední dobou nikdy necvičil za účelem narvat tam co nejvíc - ale zároveň nechápu, jak se můžu silově zlepšovat s pořád stejnýma vahama, tak jsem logicky přidával.

no silove se zlepsujes tak ze ta vaha je pro tebe porad lehci a lehci zvedat, kdyz uz je to opravdu pohodicka tak neco prihodis.. :) a progres tam urcite bude a nehlede na to ze to nepojedes na ukor techniky coz je podle me to nejhorsi co muzes delat a povede to akorat k asimetriim disbalancim, zranenim a jinejm vecim co mame vsichni tak radi :)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá květen 11, 2012 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zoidberg nemá chybu

S dysbalancema jsem v prdeli ego neego, to už není rozdíl
Ale s těma dřepama něco udělat budu muset, to je fakt. Mrtvoly jsou docela v pohodě, tam technicky žádnej problém nemám (troufalý tvrzení).
drlift_

PříspěvekZaslal: so květen 12, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Ok, díky. Zkusím si z toho něco splácat.

Na čem bys přidal pokud bysme se bavili o cvičení 4x týdně? Ono to tak asi dopadne, pokud se mi nepovede dát dokupy nohu tak abych moh zase běhat.

Vybodni se na cviceni 4x tydne. Uplne v pohode vystaci kdyz pojdes do posilovny jen 3x. Pokud ale nedas jinak tak nepridavej nic. Proste si to jen rozhod tak, at mas kratsi treninky.

Jinak k tomu pridavani vah. Samozrejme se pridavat musi, ale ne tak abys sel na krev kazdy trenink. Resp. muzes trenovat tvrde s velkejma vahama, delat velky treninkovy objem, ale mel by ses vyhybat vaham, kdy ti hrozi selhani.

Nejjednodusi je to pridavani, jak jsem ti psal (kde sice obcas selzes, ale zas je to hodne maly treninkovy objem, tak se to obcasne selhani zkousnout), nebo si udelat nejaky jednoduchy cyklus, kde budes par tydnu pridavat. Po odjeti cyklu zase shodis vahy, ale cyklus budes zacinat na vahach o malinko vyssich. Dulezity je nemit velky oci nemyslet si, ze jsi geneticky zazrak, kteremu jde vykonnost raketove nahoru.
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a byl jsi u nejakeho solidniho fyzioterapeuta, kdyz tak bych mel tip. Spravil mi celkem solidne SI skloubeni, kdyz jsem se nemohl ani hnout.
Nejde o to, ze Te napravi, ale spis o to, ze Ti objektivne rekne co je blbe a jak to spravit.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale jo, byl. Trochu to pomohlo, ale ne úplně. Chvíli je to dobrý a chvíli horší. Tak nějak jsem s tím smířenej. Snažím se hodně protahovat a točím si pár pseudorehabilitačních cviků, ale o moc víc s tím dělat nejde...
EddieCz

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak snad to, nebo to zkus uplne vypustit, treba se venuj chvili plavani, cod na masaze a nejake rehabilitace jestli muzes.
Ale vim co dokaze psychika, ja osobne vzdy upadam do depresi, kdyz si uvedomim, ze ja jsem cvicil a Vanis jeste honil puk po lede na rybniku
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.5.

Za značné podpory ženy jsem se nakonec vykopal aspoň si dát takovej rozhýbávací kruháč nebo něco na ten způsob. Nakonec se mi povedlo záda rozehřát a rozhýbat a šlo to.
Dneska ještě moje standardní fullbody, od příště už trochu jinak (dneska to stejně byly jen střední váhy, takže se nic neděje).

Kdyby někoho zajímalo (nebo pochyboval, že na to nekašlu) jak se rozcvičuju, vypadá to zhruba takhle:

bent knee twist 12-15x
anterior-posterior leg swings 10x
birddog 10x
supine bridge 10x
nějaký přítahy kolen vleže
YTLW 10x každá část (díky grime, ty starý chuju )
windmills 10-15x
fire hydrants 10x
rotátory s oporou lokte 20x
supine scorpion 6x

To je zhruba základní suma rozehřívacích cviků. Pak obvykle následujou nějakej rehab cvik na fixátory (buď stahování kladky "do polo" nebo pullover s fialovým bandem), případně trochu ramen.
Dneska jsem toho (vzhledem k nejistotě co záda a celková únava posledních dnů dovolí) dal trochu víc, a vyplatilo se.
Krom nějakých dřepů, mrtvol a benchů s prázdnou osou jsem si dal pár sérií na zadní delty na lavici, myslím něco jako 4x15x4. Kladka je obvykle 30-35kg, podobný série.

Normálně to nacpu do 20 minut, dneska se to natáhlo na 35.

Tím mám zaznamenanou rozcvičku a můžu si místo rozpisu cviků uložit jen odkaz na příspěvek

pak už
dřepy 10x60, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80
mrtvoly 5x60, 5x80, 5x80, 3x100, 3x100, 3x100, 3x100
břicho 5x15
tlaky (prsa) 10x14, 10x18, 10x20, 10x20, 10x22
bench 20x40, 10x60 (jen tak na dopumpování a test ramene; docela to šlo)
zakopávání 15x24, 10x27, 10x27, 8x30, 8x30
biceps 10x14, 10x16, 10x16, 8x18, 8x18
triceps obouruč s červeným bandem 50, 50, 50 (au)
přítahy k bradě s fialovým bandem 25, 25, 25, 25

Celkem dvě hodiny, energie tak akorát. Příště si s sebou vezmu druhý tričko. A musím si koupit mikinu kde je víc než 1% bavlny

Záda poslední dobou nic moc, ale zdá se, že se to přece jen dá rozcvičit. Zkusím od tohohle týdne alternativní medicínu, třeba to k něčemu bude. V nejhorším se nestane nic.
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty to budeš vědět, protože si minule tuším postoval název - jak se jmenujou ty kliky na mezilopatkové svaly, kdy krčíš jen ramena ale ruce zůstavají napnuté? Je to skvělej cvik, jen bych rád znal název. Díky
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne květen 13, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude asi scapular pushups (teda jestli pushup je klik - furt si to pletu).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Silnější pes mrdá - 2012: rok kripla Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: