zdravím , tak jsem si to tady pročetl a moc pěkně to dávaš . Jen nechápu jak můžeš dát tolik na MT a tak málo na bench . Já dám 150 MT a nemohu se dostat vejš . Sice cvičím od května ,ale nějak se mi zdá , že to neleze nahoru bench mam celkem slušnej (115 sám a maximum jsem nezkoušel ) . Moje váha 89 kg . Tak ať se t daří dál
hele mám za sebou 8 let juda, kde jsem záda namáhal pořád... 150 jsem zvedl poprvé, když jsem MT zkoušel a nevěděl nic o technice... jen jsem to prostě urval zádama. 200 mi zdaleka nepřijde hodně, ale je to asi moje nejsilnější disciplína, když to srovnám se zbylými - tam je to opravdu bída
Jsi na tom stejne jako ja mrtvola suter, drep dobrej a bench nic moc. Hold od prirody ma nikdo silnejsi spodek tela od horejsku nebo naopak. Koukni na nejaky vysledky z trojboje a uvidis to sam.
odcvičeno u patokrase v garáži, priorita byl dřep v dresu, konečně by to mohlo začít vypadat...
RAW Dřep
osa
1x5x60
1x3x80
1x1x110
Dřep v dresu nasoukání byl sice zas porod, ale podstatně lepší, než to bylo minule a hlavně se nám podařilo konečně nasadit nohavičky tak, jak by měly být...
1x1x123 - absolutně bez hloubky
2x1x143 - ze samý snahy o hloubku mě předběhly kolena, dres "vypnul" a já sedl prdelí na dosedávácí box :)
1x1x163 - už nasazený bandy - to už začlo vypadat...
1x1x173 - téměř na box, teda skoro paralel. Z toho pokusu je to video o příspěvek výše. Hloubku to nemělo, ale výstřel nahoru to byl krásnej... pak nějaký pokusy, jak bych se naskládal k čince na MT v dresu... no... blbě :)
Přemístění silou
1x3x60
1x3x65
1x3x75
1x3x78
Výtahy nadhozový
4x4x90
Bicepsový zdvih JČ s vytáčením zápěstí
4x8x17 (pro každou ruku)
Přítahy JČ v předklonu
3x10x30 (opět na každou stranu)
Zkracovačky
4x15
celkově dobrý, spokojenost je, protože dres i já děláme pokroky... snad se do ligy stihne roztahat úplně a já se do tý doby naučím techniku...
Nic menam.
Konecne se srovnavam po diete. Takze ti nusi staci tohle
Mrtvolu jsem skousel v pondeli pro jedno op. zvedl 230kg. 240 jdem uz ani neodlepil od zeme.
Bench cvicim 3x3op s115kg maximalku chci vyskouset zitra. citim se tak na 125, 130kg.
Drep pred dietou 200kg 1op. ted cvicim 3x3 175kg Jestli bude nikdo v patek v posilce tak bych si skusil max.
Moje soucasna vaha 89kg.
Technyka by byla asi na hrane. Ale snazim se o stryktni provedeni.
Zadny polodrepy nebo skubani pri mrtvole nebo mosty pri benchi.
Cvicim jen tak pro sebe.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru