|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
Zaslal: st březen 23, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
většinou obrovskou pixlu plnou kuřecích prs a rýži se zelinou, jím každou hodinu  třída si po 2 letech zvykla. Už to není: Copak máme dobrého? kuře z rýží. bléééé. Nebo sýr, celozrnné pečivo, cottage.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Kerekanič Robin napsal: | | Jak ten syr cottage uze nekdo jist, koupil jse to jedlou a stacilo mi / mozna to bylo jen prichzti kren sunka/ ale opravdu to nechutnalo nic. Atech bilkovin tam taky extra neni |
Křenová příchuť - to byl ten hnus z Madety, že? Zkus si koupit jinou značku, Madeta má cottage pěkně hnusné.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 23, 2011 10:51 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
To byl doufám překlep, nebo to myslíš vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
To byl doufám překlep, nebo to myslíš vážně? |
co je na tom tak nepochopitelného, ty inteligente ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
Pokuď je hubenej a potřebuje přibrat, proč ne? Já bejt hubenej a potřebovat přibrat, tak jím ve škole i v hodinách...
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
co je na tom tak nepochopitelného, ty inteligente ? |
A ty seš kterej, rozumbrado?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:38 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
A ty seš kterej, rozumbrado? |
pořád tady radíš, co a jak a kritizuješ různý logický příspěvky, ale nikde jsem neviděl, jestli máš nějakou fotku nebo zkušenost, aby tu neradil nějakej chcípák, co hovno cvičí
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
pořád tady radíš, co a jak a kritizuješ různý logický příspěvky, ale nikde jsem neviděl, jestli máš nějakou fotku nebo zkušenost, aby tu neradil nějakej chcípák, co hovno cvičí |
Aha, takže to seš ty, ten chytrej 18letej se základním vzděláním s fotkou v zrcadle? Podívej chlapče, až mě tady vysvětlíš, proč je dobré jíst každou hodinu a srozumitelně mi vyložíš, jak to tělo zpracuje, tak mi můžeš nadávat do inteligentů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:49 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | | shooter napsal: | | .... jím každou hodinu ... |
pořád tady radíš, co a jak a kritizuješ různý logický příspěvky, ale nikde jsem neviděl, jestli máš nějakou fotku nebo zkušenost, aby tu neradil nějakej chcípák, co hovno cvičí |
Aha, takže to seš ty, ten chytrej 18letej se základním vzděláním s fotkou v zrcadle? Podívej chlapče, až mě tady vysvětlíš, proč je dobré jíst každou hodinu a srozumitelně mi vyložíš, jak to tělo zpracuje, tak mi můžeš nadávat do inteligentů. |
znáš někoho v 18ti se středním vzděláním ty blbe ? každou hodinu můžeš klidně jíst, nepsal objem jídel ani složení, podle tvýho logu seš celkem mrdka na to, abys radil lidem, který mají nacvičeno daleko víc než ty už za několik měsíců tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st březen 23, 2011 11:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:03 am Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | Ty seš ten mrkač, už vím! Ty jsi solidní ignorant, nechápu, že jsem si hned neuvědomil, s jakým pitomcem mám tu čest. Protože to je můj poslední příspěvek, kterým na tebe kdy reaguju, tak ti posílám tvůj zamilovaný smajlík, abych ti trochu projasnil tvoji smutnou existenci:
|
ty blboune, akorát tím dokazuješ, co seš za malou kurvičku, když to tady celý zaspamuješ
|
|
| nahoru |
|
 |
sediwak

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 12:13 am Předmět: |
|
|
Hele, tak aspon vysvětli, proč je blbost jíst každou hodinu, myslim, že by to bylo fér. Taky si nemyslim, že je to ideální, ale zajímá mě názor zkušeného odborníka (kterým podle Tvého vystupování zaručeně budeš a Tvá postava tomu bude taktéž odpovídat), abych v tom měl jasno. S dovolením bych si taky jednou mrknul, taky hrozně rád projasňuji smutné existence, jako to děláš Ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 6:34 am Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | I.N.G. napsal: | Ty seš ten mrkač, už vím! Ty jsi solidní ignorant, nechápu, že jsem si hned neuvědomil, s jakým pitomcem mám tu čest. Protože to je můj poslední příspěvek, kterým na tebe kdy reaguju, tak ti posílám tvůj zamilovaný smajlík, abych ti trochu projasnil tvoji smutnou existenci:
|
ty blboune, akorát tím dokazuješ, co seš za malou kurvičku, když to tady celý zaspamuješ |
kamaráde, když jíš co hodinu ty voje prsa tak sse divím, že ti ještě nenasrostly žádné svaly kdyby si místo těch keců tady šel cvičit
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 24, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Uživatel Tomt3 se ani přes mé několikanásobné upozornění nezačal chovat slušně, čímž si vysloužil ban. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|