|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | ja si pred par dny koupil tuhle vecicku...pry to byl napoj inku ale proc to rikam...pred spanim jsem si dal salek tohoto napoje a behem chvilky jsem se octnul zcela necekane nekde na motorce na zavodni draze pote jsem byl nekde na pouti na cetrifuze,kde jsem obsolovoval celou jizdu..ac je me z tehle atrakci spatne,ve snu to tak zle nebylo a cele jsem to zakoncil super sexem s nejakou prsatou blondynkou....takze vazeni,pred spankem doporucuji si dat salek a prozijete necekane a nevidane
|
tak ted uz si je Diana jista, ze nic nekouris...ale pouze pijes caj inku
Zajimavej tip..hlavne teda kuli tem vedlejsim efektum
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
ty vogo jdi s tim vetrnikem ho haje
.....i kdyz tyhle jsou celkem ojebany. Kdysi delavali moji prarodice domaci, ktere nebyly tak vyschle a s daleko hustsim kremem, s cokoladou na vrchu a co si pomatuji tak i pekne ochucene rumem.... a ty byly _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
coala

|
|
|
skvelých vecí je veľa
mne sa ťažko odoláva marokánkám
ešte, že ich je v potravinovom reťazci ako šafránu
k receptu sa dá dostať kliknutím na obrázok
_________________ [b:b5c7639489][i:b5c7639489][color=#00008B:b5c7639489][size=9:b5c7639489]Život sa nemeria počtom nádychov a výdychov, ale chvíľami, ktoré nám vzali dych![/size:b5c7639489][/color:b5c7639489][/i:b5c7639489][/b:b5c7639489]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
|
Miluju větrníky. Hlavně když je hustý krém a ta kurevsky sladká poleva _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Luster dne pá listopad 14, 2008 8:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | já jsem předevčírem okusil asi po 10 letech zabijačkové pochoutky. No neuvěřitelná slast pro chuťové buňky!
zrovna se cpu timhle, do objemu ideální strava!!!
|
no tak presně tímhle se chci nacpat příští týden, ještě že jsmi mi to připomněl :-D, ale mam radši jelita
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
Lustere za tenhle topik budes proklinanej :) Vubec jsi ho nemel zakladat, protoze akorat povede k dietnim hrichum a nasledně k hromadne obezite clenu fora _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Lustere za tenhle topik budes proklinanej :) Vubec jsi ho nemel zakladat, protoze akorat povede k dietnim hrichum a nasledně k hromadne obezite clenu fora |
jj a zacne to u me...zejtra se vycpu jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
tento topic vyzerá akoby tu prispievali len ľudia čo sú v diéte _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|