Sloty - Strongman, trojboj, všechno bude!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sloty - Strongman, trojboj, všechno bude!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Sloty - Strongman, trojboj, všechno bude!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sloty

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2016 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shit,zase se mi nepodařilo dát volno. Byl jsem fakt blízko, ale pak jsem se učil gynekologii a prostě jsem potřeboval něco odcvičit takže alespoň mega lehounce prakticky volno...

Běh 11min

Biceps s VČ
5x40
5x50
4x5x60

Extenze s VČ za hlavou ve stoje
2x8x40
2x6x50

Biceps s JR supinace
4x10x17,5

Skull-crushers s JR
4x10x15

Kladka bajc provazy
4s

Kladka trajc provazy
4s

Běh 11min
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sloty

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

běh 11min

Bench
3x3x115 - 1. sérka se stopkama, další bez, šlo to dobře
3x2x120 - dvojky na pohodu, trojky by byly asi krvavý, necham si je na příště :) jsem btw. idiot, že jsem včera dal ty ruce, dneska byla svalovka, měl jsem dát volno

Incline bench
4x7x85
Heavyyyyyy

Sumo mrtvola
5x160
3x5x200
4x200 - dostal jsem křeč
6x200 - abych vynahradil minulou sérku
Takhle špatně mi sumo mrtvoly snad v životě nesedly, bylo to hrozný dneska

Břuch
5s

Stroj kozy
4x10x94

Dneska nic moc

Proteinovka: Low carb peanut butter cake - hodně dobrý, chutnalo to skoro jak normální tyčinka, ani to nebylo umělý, jen to bylo málo peanut butterový 8/10
Magumi

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemůže být každý den posvícení. Jdeš nahoru jako raketa, příště to bude zas o něco lepší. Hlavně se nezraň. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Sloty

PříspěvekZaslal: pá říjen 28, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Nemůže být každý den posvícení. Jdeš nahoru jako raketa, příště to bude zas o něco lepší. Hlavně se nezraň. :)

Díky Magumi :) však já vim, ne vždy to sedne, jede se dál. Zejtra dam tak nějak poslední trénink tohohle intro tréninku nebo co to vlastně bylo a pak si napíšu nejlepší trénink, který kdy viděl světlo světa
Sloty

PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerejší sumo mrtvolky nezanechaly takovou škodu, jaké jsem se obával a tak se dneska dřepovalo relativně dobře:

Dřep
5x120
5x140
5x5x160 - relativně heavy, ale byl jsem ve fitku sám a byl jsem si na sto procent jistej, že to nemissnu, takže zas až tak heavy ne.

Dosedy na low box
5x3x160
Tohle byl pro mě normálně cvik na břicho, hodně jsem ho cítil, když jsem se zvedal ze spodní polohy.

Dřep
16x120 - Chtěl jsem 20, ale byl jsem už totálně zničenej

Pendlay přítahy
2x6x60
6x6x90
Na střídačku nadhmat podhmat, šlo to pěkně

Shyby paralelní úchop
5x
5x4x18kg
10x

Spiderman plank
3x15 na každou stranu

Pike plank
3x20

Biceps s JR v pololeže
4x10x15

Běh 11min

Jsem spokojenej s dosavadním progresem a dnešním dnem ukončuju tenhle intro trénink a začnu něco nového, chtěl jsem si něco napsat, ale asi půjdu každý týden něco trochu jiného, takže si to nebudu rozepisovat a budu mít jen nějaký základní plán v hlavě. Jelikož jsem teď docela dedicated a motivated, tak měním název logu, protože už to neni tak smutný! a pokud všechno půjde jak má, tak bych chtěl jít další sezonu konečně strongmany a nějakej ten trojbojík. Bude to těkžý, jsem teď v Německu, na konci února se vracim, budu muset dohánět zkoušky, který mi u nás neuznaj, ale prostě máknu a nějak to dopadne. Důležitý je, aby se mi neobnovilo to starý zranění m. scalenus anterior...

BTW: Je tu někdo z Brna? Budu tam 22.-23.11. mít přednášku na československém kole studentské vědecké konference, tak pokud se někdo chcete přijít podívat tak super, ale hlavně bych rád s někym zatrénoval :) tak pokud někdo máte zájem dejte vědět! ;)

Edit: Low carb birthday cake - topová tyčinka 9/10
Sloty

PříspěvekZaslal: po říjen 31, 2016 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešní trénink absolutně brutal a myslím, že můžu hrdě říct, že pokračuji v tradici mosteckých KTA tréninků! Victory or death!

Bench
5x5x105
Spokojenost, šlo to supr čupr, tak konečně nějakej progres na benchi, tak do měsíce bych tam rád viděl 5x5x120

Dotlaky
2x2x130
3x1x130
Mega divný, vůbec jsem nemohl zabrat z tý pozice, příště to možná nahradim floorpressem.

Mrtvý tah
5x160
5x5x200
Lehký, ale záda a nohy ještě unavený ze sobotních dřepů, takže technika bohužel občas trochu ulítla, ale prodloužil jsem pak pauzy a bylo to lepší

Mrtvý tah proti green bandu
5x3x160
Někde jsem četl, že to má v horní pozici tenzi kolem 100kg, těžko říct, každopádně naprosto bombovej cvik, moc mě to bavilo, zařadim častějš

Anderson frontsquat
4x110
2x5x100
Nikdy jsem to necvičil, ale je to zajímavý, divný a dobrý těch 110 v první sérii mělo bejt 100, střídal jsem se s jednim týpkem a myslel jsem, že má na ose 20 a ne 25

Anderson Zerchersquat
3x5x100
Supr, akorát bolest jako svině no, nedivim se, že jsem zerchery přes 3 roky necvičil

Shyby nadhmat
8x
3x7
2x6

Břicho ve visu
5s

Biceps s Kettlebellem
3x6x20

Kladiva s kettlebellem
3x8x12
Četl jsem dneska na t-nation že je bomba dát bajc s kettlebellama tak jsem to probnul a neni to špatný, občas zařadim.

Šílená cvičba, před tréninkem jsem byl total unavenej a spíš tak zralej na postel, ale pak jsem se do toho dostal a lítalo to samo!

Dnešní hodnocení proteinovek: Quest bar Cookies and cream - mega dobrý 9,5/10
Quest bar S´mores - nejlepší proteinovka, co jsem kdy jedl 10/10
Sloty

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera mi holky z koleje, který mě vidí každej den řekly, že jsem měl sice vždycky svaly, ale že jsem za poslední měsíc udělal neskutečnej progres. Jsem rád, že se brutal tréninky 6x tejdně nějak projevily a jede se dál!

Dneska svalovka spodních a středních zad a trochu nohou. Bylo po několika dnech pěkný počasí a bůh ví kdy tu zase bude svítit sluníčko, tak jsem si šel zaběhat na 40min do lesa, pomalý tempíčko a snad jsem trochu vyjoggoval tu svalovku.
Bastifantasty

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle se dá vysvětlit jedině tak, že tam svaly nemá nikdo, takže mezi hubenými tlustý svalnatým králem .
Berserk_Grom

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Včera mi holky z koleje, který mě vidí každej den řekly, že jsem měl sice vždycky svaly, ale že jsem za poslední měsíc udělal neskutečnej progres. Jsem rád, že se brutal tréninky 6x tejdně nějak projevily a jede se dál!

To je jasny, chteji malyho Slotyho!
Sloty

PříspěvekZaslal: út listopad 01, 2016 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Basťoch: Jako svym způsobem je to bohužel pravda
Berserk podtržítko Grom: Doufam, že máš pravdu, i když 2 ze tří nevypadaj nic moc, pořád to beru
ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sloty napsal:
Berserk podtržítko Grom: Doufam, že máš pravdu, i když 2 ze tří nevypadaj nic moc, pořád to beru

těm dvěma na hlavu igelitky a máš hned 3 ze 3

Naposledy upravil ryvaru dne st listopad 02, 2016 3:54 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
[quote="Sloty"Berserk podtržítko Grom: Doufam, že máš pravdu, i když 2 ze tří nevypadaj nic moc, pořád to beru

těm dvěma na hlavu igelitky a máš hned 3 ze 3 [/quote]

Igelitky, vole, to ich udusíš
Tá dnešná mládež Činky to dvíha a ani súložiť to nevie

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ryvaru

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
ryvaru napsal:
Sloty napsal:

těm dvěma na hlavu igelitky a máš hned 3 ze 3

Igelitky, vole, to ich udusíš
Tá dnešná mládež Činky to dvíha a ani súložiť to nevie

zatím se mi bohužel nenaskytla příležitost abych spal s nějakou hnusnou holkou a bylo třeba ten obličej schovat

každopádně díky za radu, možná jsi nevědomky zachránil lidský život, kdybych se k tomu někdy dostal
Sloty

PříspěvekZaslal: st listopad 02, 2016 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoš hoši já jsem skromnej člověk a proto hledám problém nejprve v sobě a až pak v druhých a jelikož je krása tak subjektivní a relativní věc, tak je jednodušší změnit svoje vnímání světa (ožrat se) než měnit objektivní realitu (igelitky) ale díky za rady, ryvaru pokud trváš na igelitkách, tak jim tam udělej otvor na dejchání nebo jim tam prostrč šnorchl nebo něco

Dneska jsem po zkoušce jel domu z Německa, protože tu musim něco zařizovat, skoro jsem nespal a musel jsem 5 hodin řídit a 97% ostatních řidičů mě strašně sralo leč vliv na trénink to naštěstí nemělo a byl peckovej, byly totiž dneska po dlouhé době DISCIPLÍNY!

Farmers walk
6x25mx105kg
Všechno no belt, šel bych to i s páskem, ale neměl jsem ho s sebou první série jsem to zvednul, odešel těch 25, a bylo to těžký jako svině, nestabilní, pomalý, měl jsem chuť to zabalit a jít domu, navíc farmers walk je cvik u kterýho jsem se už 2x zranil (urval jsem si m. scalenus anterior na 2 místech) a proto z něj mam docela respekt a snažim se to chodit vždycky zpěvněnej a ne jako hadrová panenka. K mému nezměrnému štěstí se ale všechno každou sérii rapidně lepšilo a poslední 2 už byly sprinty na pohodu. Jak jsem teď relativně slabej, tak mi mnohem víc dochází, jak moc jsou všechny strongman disciplíny hlavně o technice...

Log lift (počet přemístění + počet tlaků)
2+2x83
1+1x83 - viper press
4x 3+3x95
3+4x95
Loglift mě dneska asi nejvíc potěšil, všechno lehce a s rezervou, v poslední sérce jsem si dal po poslednim přemístění 2 tlaky, chtěl jsem víc, ale přidusila mě ta potvora 1. série stejně jako u kufrů dost děsná, ale nebylo to tady tak markantní, spokojenost.

Tire flip
6x250
3x5x350
6x350
Má total ohmataný úchopy, tak jsem si dal na špičky prstů vosk. Šlo to moc pěkně, bál jsem se, že to bude fiasko, ale dobrý. Snažil jsem se soustředit, abych to šel co nejvíc dynamicky, od spodu to rozjet a pak to co nejvíc nakopnout a dát to jednim pohybem. Všechny opáčka jsem dával vždycky bez položení, ale nejsem s dynamikou úplně spokojenej,ale na první trénink relativně OK.

Atlas stone
5x1x110kg
Bez vosku, šlo to gut, akorát je tu problém, že se nám náš nejlehčí kamínek už tak druhym rokem rozpadá a obávam se, že to došlo ke svému konci. Dávam mu životnost ještě tak 1-3 tréninky než se obrátí v prach :/ což je dost na hovno jelikož pak bude náš nejlehčí šutr 130.

Sledge hammer + Zkracovačky s nohama ve vzduchu
6x 20+25

Celkově supr cvičba, byl jsem ještě dost zničenej z mrtvol, ale nedá se nic dělat, to nejde abych šel v pondělí mrtvoly a byl z toho v prdeli do dalšího pondělí, musí si trochu zvykat tělo jedno líny, možná mam ale přetíženej piriformis, těžko říct
Sloty

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2016 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela zničenej ze včera, spodní záda furt unavený, nohy relativně OK, přední delty zničený, horní záda zničený, bajcy zničený. Tak jsem si dneska tak nějak dal, co nebolelo

Běh 24min bylo supr počasí

Tlaky s JR v narovný
5x40
2x5x50
3x4x50
5x8x40
Jak jsem už psal, mám v Německu nejtěžší jednoručky 30, takže si teď užívám nějaké normální jednoručky, když jsem doma :)

Peck-deck
5x15
Obecně dávam cokoliv, co v gymu v Německu nemam

Zadní delty
5x15

Střední delty na stroji
4x12

Extenze s JR v sedě
5x5x50
5x10x40

Kladka trajc
5x15

Ab wheel
15x
3x12
15x

Zejtra trénink podle toho, co nebude unavený

Dneska se mě btw. jeden chlap ve fitku zeptal, jestli sypu, že mě viděl před měsícem a že jdu strašně rychle nahoru, cíl splněn, lidi si zase myslí, že sypu, můžu opět skončit se cvičením

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Sloty - Strongman, trojboj, všechno bude! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: