Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: so únor 16, 2013 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už to tadyk neaktualizuju abyste si nemysleli že s flákám tak jenom prozradím že naopak makám jako fretka na 200% :)

jezdím silovku plus HIIT a prokladam to kardiem protože jet everyday silovku a HIIT je dost nerealne

zároveň již brzo přestěhujeme SPCgym na nové lepší místo a sem si jistý že letní tréninky budou naprostá šupa ;)

100% se bude konat i nějáká soutěž příůadně soutěže pro začínající siláky :) (strongman) aby si mohli vyzkoušet co a jak ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad pak na nejakou soutez dojdu, ale asi jen jako divak, kdyz nedelam ani drepy ani mrtvolu tak bych tam toho moc nezvladl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: út únor 26, 2013 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no...tak kdybys snama zašel parkrat zatrenovat a osahal si nařadi tak bys hnedka věděl :)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá březen 01, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takhle vypadalo několik poslednich trenalu...dycky jedu zahřivaci kola bud crossfit nebo HIIT...a pak silovou část a pak vytrvalostní a pak zase HIIT až do mrtva...docela mi to sedí...až na ty dva dny před carb upem (ano držím dietu) to je děs běs bez sachru padam na držku :D

dnešni trenal
zahřivačka
intervaly 30sekund bušení do pytle a přeskoky přes švihadlo...8 kol

nějaky mrtvy tahy lehky s hexkou, mavani rukama nohama :) další přeskoky

HIIT
dneska ponekud netradičně...max opak za 60sekund s 80kg přemístění a druhy bylo 100kg deadlift s hexkou, jako třetí běhání minutu se sudem 60kg co nejvice otoček (dal sem dycky minimalne 60metrů)..mezi těmito třemi disciplinkami sem měl jendu 60s sekci na odpočinek protože bez pauzy se to nedalo :D

-nezkoušejte...je to šilenost

celkem 3 kola

tlakové medley (možna dam video) - pytel 80kg, pytel 100kg (no lift), sud 60kg, log lift 90kg

pokus o dání 90kg log liftu jedním dechem bez přemístění na nohy
-výsledek 3-4 opakování, to poslední už nebylo jedním dechem

HIIT
co nejrychleji 10 opak přemístění 80kg, deadlift 100kg hex osa

HIIT intervaly

35sekund na interval - tempo - držel sem se na hraně tak abych vydržel ale byla to bomba...

disciplinky ... boxovani do pytle, kliky na klikovycich nadstavcich, ab roller, švihadlo

celkem 5kol - děs běs mrtvola dead :D plazil sem se od jedne discipliny ke druhe...po čtyrech

závěr...jednoručky na prsa a záda

bench press do 100kg na opakování a prokrvení pak zase boxovačka...

myslim že sem vypotil tak 3 litry a to je v posilce 3stupne nad nulou prosim

jako vždy sem určitě na něco zapoměl :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá březen 29, 2013 4:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stěhuju se a nema vubec čas tak posledni dobou tak 2 treninky tydně...jim meně spim meně... a za posledni dva tydny co sem cely den byl neobvykle aktivni stěhovani, prace, montaže atd... jsem dokonce lehčí cca tak 103 kg a síla RAW se zvyšila nechapu proč ani jakto...dřep bez pasku 200*3 , 220*1 s paskem PR, deadlift 240 bez pasku, pokus o 260 s paskem prvni pokus nic druhy byl lepši ale slaby spodek nešlo to nad kolena bohužel i tak nechapačka...:)

budu pokračovat tedka dal strongman disciplinky namichane s kruhačema a silovyma treninkama ;)

vyrabime jednoručku a vplanu je velka forma na atlasy 150+kg
Smile04

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj lidi už sem dlouho nic nepsal tak to shrneme, samozřejmě probihaji vrcholne připravy na zavody a to fyzička a silovka :) trenujeme disciplinky a moc se těšíme do Aše...

zavod czech army strongman byl takovej super začatek sezony na otrkání a za chvilku přijde to pravy ořechovy

předevčirem sme dotahli do posilky novou hračku a to 55kilovou jednoručku s rukojetí 6cm ...abych pravdu řekl tak 55 s normální rukojetí dostanu nad hlavu trhem ze země ale toto je docela jiná píseň :D prvnich par pokusů na výraz byly špatné,ale jakmile jsme si zbvykli na nestabilitu tlusté osy začalo to tam lítat už vpohodě...

o mnoho nestabilnější byla jak jinak levá ruka ale i to se nakonec povedlo ikdyž pocitově je stále na čem pracovat...¨

tento tyden konecne zkusime kompletni nacvik na tlakovy medley v aši diky jednoručce ta nam chyběla :)

pak sme dali atlasy pořadne... 125tku sem doslova střílel na 140 podstavec lital tam obloukem
takže 130 v aši myslim bych měl dat vpoho

no a pak sme šli ven na 300stovku už značně zlikvidovaní protože stou jednoručkou sme si hrali asi hodinu a něco :D přesto přes unavu a bolest sme tam nasazeli každej tak 20 opakování, předloktí totálně vpiči z kamenu a pneu :D ale dobrej trenal

tedka valim nakole do posilky a kdyz to stihnu protahnu to jeste na kopec za barakem na Julec nahoru je to velice solidni hebl tak snad ty moje perka ještě něco snesou po zimě :D
Judson

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To se vzdy pred strongman soutezi vy dostatecne dopredu discipliny a dokonce i vahy ? To je o nicem, ma se tam jet uplne naslepo a pekne trenovat uplne vse )
Smile04

PříspěvekZaslal: st duben 24, 2013 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tohle není crossfit tyvole :D ale tak jako vono je to celkem jedno taky se stejne docela pravidelně stává že se polovina disciplin změní těsně před zavodem alespon mam takovou zkušenost :D

např minule mi dali misto atlasu kufry s tlustyma rukojetma coz je des pro me no a taky misto tereniho auta co bylo v propozicich sme tahali dvounapravovej 9t tahač :D
¨

dnešni trenink kufry do 120kg a 20m se zašel uchop vprdeli předlokti namožene pořad...

super yoke do 300kg a po 10 m celkem třikrat jednou naraz no moc mi to nejde ale jednou sem to zašel docela hezky :D musim si zvykat...

s 240 litam jako stronaut musim to dopilovat abych si zvykl na tech 300 :)

pak nejake good morningy sem dal bicak taky a hura do prace...
Smile04

PříspěvekZaslal: ne květen 26, 2013 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dam sem par videi z připrav na dalši zavody dopilovavam slabinky změnil sem hodně svuj trenink podrobosti zevřejnovat nebudu ale jenom nahažu videa sem :) je to ze dvou poslednich trenalů

samozřejmě toho cvičim mnohem vice než je na videu ale videolog se mi nechce dělat stejně nejsu žadna star aby na to někdo čuměl :D

starší log lift vidim že tu neni asi tak davam

posledni dva trenaly
nacvik na conans wheel...220kg šlo tak tak a malem sem umřel tak sem dal 260 a ondra řikal že mě ani nebude točit že to budou 3 kroky max :D

druhy kolo :D

pressing day :) jednoručka 55 (7op za 60s.) a na konec těžkyho trenalu ještě HSPU mezitimhle toho byla ještě spooooousta :D

HLAVNĚ POŘÁDNĚ MAKAT!!!!
Smile04

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 7:53 am    Předmět: ZAČÁTEK DIETY Odpovědět s citátem

ZAHÁJENÍ DIETY CCA 2 TYDNY PŘED ZAVODEM ŠTERNBERK (8.6.2013cca) ALE TO JEŠTĚ NEBYLO UPLNĚ STRIKTNÍ...A TAKY SAMOZŘEJMĚ CUKROVAČKA PŘED ZAVODEM NUTNÁ

dietu jsem zahájil na 106kg fotky formy davat nebudu až nakonec dám před a po...

styl diety: carb backloading 5dni téměř výhradně proteiny+zel (martule opet zepsula že zelenina zpomaluje metabolismus..myslim si opak ponevadž bez zel. bych měl proteinama zacpanej bachor a zacpu) a 2dny vikend cukrovačka...stim že dřive sem jedl i junk food v těchto dnech se to pry může ale chci dosahnout lepšich vysledků tak budu dávat minimum junk food nejlip jenom kvalitu...ryže těstoviny brambory apod...

dost se nudim v praci někdy a tak podobně tak se chci zabavit tuněním logu... abych nemyslel zbytečně na žrádlo if you know what i mean ;)

táákže zkurvené horko...střidam to asi takhle...po dnech trenink s kardiem- koupak

včera byl lehkej trenal s kardiem (běh poklusem 2,5km) vice jak poklusem sem radši neběžel protože přeci jen v tom vedru se neda moc dejchat :)

co se trenalu tyka tak jedu lehké treninky opravdu oproti normálu skoro nic nedělám dá se říct protože ty zavody mi daly dost naprdel tak se tak nějak zotavuju soustředím se na nějaky slabiny, davam pumpovaci trenaly a hubnu

aktuální váha včera 104kg navaženo odpoledne trenky a tenisky, napitej a po obědě, tudíž si myslim že tak o kilo mene realne...

ondra tvrdi že už je to na mě poznat že sem pohublej (add 20.6.2013 - pozn pro mě)

břicho trochu klesá ale to je i tim že neni pořád plný sraček že a no jako když se přejidam :D

ocenim rady do diety...ale nepojedu těžkej HC to že mě martule zepsula že žeru mrkev a cottage že je vtom cukr, atd beru jako vtip :D
Ikee

PříspěvekZaslal: čt červen 20, 2013 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak se v práci nudím, tak tuním log? To máš kolem sebe málo mládeže k buzerování? To dnes snad mají všichni průkazky?

Jinak pěkný Michale, dietku mám tu čest sledovat na FB. Už si zkusil můj cottage salát? A nedokopávej přítelku furt k dietění, když sama nechce, nemá to smysl. Leda bys jí něčím motivoval.
Smile04

PříspěvekZaslal: so červen 22, 2013 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Jak se v práci nudím, tak tuním log? To máš kolem sebe málo mládeže k buzerování? To dnes snad mají všichni průkazky?

Jinak pěkný Michale, dietku mám tu čest sledovat na FB. Už si zkusil můj cottage salát? A nedokopávej přítelku furt k dietění, když sama nechce, nemá to smysl. Leda bys jí něčím motivoval.

ale tak studentici moc neotravujou pořad tak se to docela dá :D když nemaj prukazku pošlu je at si pro nu dojdou :D nee kecam jsou to flakači ;)...

mam zase par novych fotek jidel...vim že je to hloupy si fotit jidlo a postovat na face ale tak mě to docela motivuje...např dneska mam cheat meal day...tak sem dal trošinku masička jehněčiho od tchana a dort jako zakuseček :D (jojo a to bylo řečí že vikendy budu davat hlavně těstovinky co :D) tohle byla vyjimka :) žranice nemivaji naštěsti moc často...ale včera tam měli oslavu...
nikolka to šecko snědla a pak to vytřela dortem ten pekáč :D já ho vylízal samozřejmě

jinak cvičim jak nějaka postižená fitness dorostenka s lehkyma vahama halvně jednoručky a lehky činky prostě :) a davam kardio když to jde v tomhle počasi :D postupně se do toho dobře dostavam ;) a budu nakladat vic a vic kardia ;)
Smile04

PříspěvekZaslal: so srpen 24, 2013 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

docela si davam bacha na to abych nějak moc neprovokoval a neporušoval pravidla tohoto fóra... protože mam takovou dost provokativni povahu...ale tohle nechapu...nemužu přispivat ke článkum na ronnie.cz...

asi jsem napsal moc pravdy k nějakemu přispěvku to je divné...