|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út září 21, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
ve fitku kde trenuju uz 10 let je taky bordel, po jednom 20kg kotouci na kazdy strane nechavam na benci i na drepu a kdyz najdu na zemi jednorucky, tak si s nima odcvicim a hodim je zase tam, kde jsem je nasel :)
funguje to tak uz roky a nemam potrebu byt ten revolucionar, ktery bude neco menit :)
samozrejme ze v jinem fitku po sobe kotouce nenechavam, pouze se prizpusobuju podminkam a nevidim v tom zadny problem _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: út září 21, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | u nás je to podobné, všetci sme spokojný, ked nejaká slečna (asi tak raz za pol roka) potrebuje zložiť závažia - vždy sa bleskovo nájde niekto, kto jej s tým pomôže, ked je vo fitku nepsané pravidlo, že nikto neodkladá nič, verte mi, dá sa na to zvyknúť úplne v pohode. To more rozhádzaných jednoručiek mi často pripomína metroflex gym:))) |
To by mne spíš zajímalo, jak tam pak uklízejí podlahu
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
Zaslal: út září 21, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
Já mam rád pořádek, proto po sobě všechno uklízim  a nedělá mi to sebemenší problém vrátit kotouče tam odkud jsem je vzal.
Když někdo nechá něco naložený tak si to prostě sundám a i když vim, kdo to tam nechal, nejdu za nim ho zbuzerovat aby to příště sundaval. Nemam potřebu se s někym hádat, jsem kliďas.
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: út září 21, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
serou mě lidi co po sobě neuklízej... už vidím jak budu sundavat 5x20kg z každé strany po nějakém borečkovi... fakt ne.. jen ať si to všichni uklízej... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út září 21, 2010 1:07 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Turakam napsal: | | u nás je to podobné, všetci sme spokojný, ked nejaká slečna (asi tak raz za pol roka) potrebuje zložiť závažia - vždy sa bleskovo nájde niekto, kto jej s tým pomôže, ked je vo fitku nepsané pravidlo, že nikto neodkladá nič, verte mi, dá sa na to zvyknúť úplne v pohode. To more rozhádzaných jednoručiek mi často pripomína metroflex gym:))) |
To by mne spíš zajímalo, jak tam pak uklízejí podlahu |
nijako _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út září 21, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
U nas v gyme je plavajuca podlaha v strojovej casti a plavajuca+hruba guma v cinkarni. Dost silno pochybujem, ze tu gumu umyvaju nejak casto. Predpokladam, ze zotru len uzky pas podlahy po okrajoch, kde nezasahuje guma. P
Podobne ako pisal Turakam aj Cizo, nikto nic neodklada. Teda ano - pokial ma niekto na benchi povedzme 120, tak zlozi po 60 a kotuce oprie o lavicku. Jednorucky nad 30kg na stojany nedava nikto. A leggpress, no jo...ak chce cvicit nejaka kocka, tak ma zastup pomocnikov, aby dostala dole 25kg kotuce. A nevidim dovod nechavat prazdny legpress.
Kedysi davno, vo vzpieracskom klube, kde sme zacinali cvicit, sa na benchovacich laviciach z olympijskych tyciek nesmeli zlozit 20-tky kotuce. 60kg bol zaklad...kto chcel, kvoli rozcvicke, samozrejme, ze si to smel zlozit :), ale po odcviceni tam musela ostat 60-tka. A postihy boli prisne....ale to bolo pred 1989
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út září 21, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem napsal - pravdidla si nastavuje šéf. Pokud žádná nestanoví, tak se to také pokládá za pravidlo.  To je jeho nehynoucí právo. Čím menší fit, tím větší nutnost udržovat pořádek.
Jen tak mimochodem - největší nepřítel cvičícího je poletující prach zvedající se od podlahy. Odtud pak vane vítr se stále se opakujícími respiračními potížemi, nemluvím o astmaticích a alergicích. Ti se začnou podobnému fitu vyhýbat jak čert kříži.
Důležitá je i klientela, na kterou se zaměřuje. Pokud ho uživí harcore klientela, je to v pořádku. Ale do neuklizené bušírny, kde je neodstrojené nářadí budou mít blok chodit začátečníci a ženské.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út září 21, 2010 2:25 pm Předmět: |
|
|
Nejsem ženská ani (snad) úplnej začátečník, ale do špíny bych nešel tak nebo tak. Vždycky si vzpomenu, když jsem chodil na box k Tišerovi, a tam ten špinavej hajzl, plesnivý zdi, a hromady smradlavejch cigošů. Ne díky. Jsem heterosexuální očkovaný daně platící běloch a pank je jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út září 21, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
S kočkama je to nalevačku.
Když jedna koštěnka odjede MT s 2x15 a tyč a nechá to tam, tak občas přišel jeden nechal tam 6x20 a argumentoval, že ta předním taky neuklidila.
P.S. U Tišera je to nově opraveno a všude bílo. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út září 21, 2010 2:55 pm Předmět: |
|
|
| kernel napsal: | S kočkama je to nalevačku.
Když jedna koštěnka odjede MT s 2x15 a tyč a nechá to tam, tak občas přišel jeden nechal tam 6x20 a argumentoval, že ta předním taky neuklidila.
P.S. U Tišera je to nově opraveno a všude bílo. |
Když už zde zmiňujete pana Tišera, přijďte se podívat na Žižkovský pohár v boxu, který se uskuteční ve čtvrtek 30.9.2010 v hotelu Olšanka v Praze 3, Táboritská 23. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út září 28, 2010 3:43 pm Předmět: |
|
|
Začíná mi ukrutně vadit hláška hlavně teen bouchačů: "Sám, sám."
Teď jsem byl ve fitu, tam dvojka maníků, tak 18-20 let. Strašně ukecaní, pořád řešili auto jednoho z nich, minulou pařbu někde,...
Co mi až tak nevadilo, to byl ten fakt, že díky těmto kecům jsem se po nich občas podíval. Jeden to asi pochopil divně a kdykoli jsem šel proti němu, tak se strašně vypnul, lehce zpevnil a díval se mi pořád do očí pravým "macho" pohledem. Asi mě chtěl pohledem zabít, či co.
Ale zpět. Proč tihle ocasi řvou sám, sám, když pomáhají s třetinou opakování?
Blbečci cvičili například francouzské tlaky. Naložili kotuče a šli do akce. U šestého opakování maník chcípal, sparing na něj začal řvát: "Pojď, jedeš sám, sám!" Sedmé a osmé opakování byl týpek dole zcela rudý, propínal se, mrskal sebou na lavičce, lokty zcela od těla, zvedal to po centimetrech, ruce se klepaly, sparing pomalu rudnul, jak mu "pomáhal" pomalu zvedat zátěž, ale pořád řval to své" SÁM, SÁM !!! "
To už po nich čuměla pomalu celá činkárna. Kurva tohle mě začíná srát čím dál víc. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: út září 28, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 28, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|