|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 9:20 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Proboha co to je za ocasy, co do fitka s sebou berou svoje malé děcka? Tatík si cvičil a dvě jeho asi 6leté dcery si pobíhaly po fitku, motaly se pod nohy a z podložek na cvičení si u strojů stavěly bunkry. Pár dnů před tím oba rodiče přišli s malým mimčem v přenosné sedačce, tu přivázali pod hrazdu a když začalo brečet, tak ho rozhoupali. |
U nás jsem zase zažil 2 ambiciózní tatíky, co své cca 10ti leté syny brali sebou do posilky a nechávali je taky cvičit, ale úplně dementně, nijak je neopravovali takže cvičili strašnou techniku a v tomhle věku to podle mě ještě horší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gObla
|
Zaslal: ne říjen 24, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | setit napsal: | | Proboha co to je za ocasy, co do fitka s sebou berou svoje malé děcka? Tatík si cvičil a dvě jeho asi 6leté dcery si pobíhaly po fitku, motaly se pod nohy a z podložek na cvičení si u strojů stavěly bunkry. Pár dnů před tím oba rodiče přišli s malým mimčem v přenosné sedačce, tu přivázali pod hrazdu a když začalo brečet, tak ho rozhoupali. |
U nás jsem zase zažil 2 ambiciózní tatíky, co své cca 10ti leté syny brali sebou do posilky a nechávali je taky cvičit, ale úplně dementně, nijak je neopravovali takže cvičili strašnou techniku a v tomhle věku to podle mě ještě horší. |
U nás taky chodil jeden chlap s cca 6-7letym děckem. Jeden borec zrovna Bencoval a děcko litalo a cinklo o Bencovu tycku a nebyt tam sparing kterej to jaks taks chytl tak nevim nevim. ( mel tam nejakych zasranyhc 100 Kg ale i tak kdyz to spadne... ) no ale pak ho teda serval slusne toho rodica ze si vzal tu svoji ratolest a pelasel dom a byl tam cca 15 minut :D od te doby tam enbylo ani decko ani ten rodic.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 7:48 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | guruhonza napsal: | | Já chodím do spinning&fitness do Brna a teď dopoledne tam maj asi nějaký holčiny tělocvik či co...vždy tak 7 pěknejch holek. Sice si všimnu, že tam jsou... i že maj hezký nožky,zadečky... každopádně že by mě to nějak odradilo, odvedlo od cvičení, to fakt ne... jelikož teď jedu tvrdý tréninky, tak jsem rád, že to dokážu jakžtakž rozdejchat mezi sériema... ani nevím, jestli holky okujujou i můj zadek. |
Ty volejbalistky mě spíš štvou, protože se akorát všude bezcílně povalují. Kdyby jim jejich "trenér" místo toho naordinoval nějakou relaxaci, udělal by líp. Kterej ty seš? |
=)ktere jsem já.... já tam chodím měsíc, nejsem z Brna, takže mě znát nebudeš =)
Dneska tam budu tak od 11ti =) Bilý tričko (marathon) a černý ktaťasy.... pojedu "spodek" =) takže ten kluk co nejede nic z vršku budu já
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
nevedel sem kam to zaradit,ale dam to sem...
znama se nachytala u herbalifu..dali ji zazracnej protein (60g sacharidu z toho 60g cukru) kerej ma brat po kazdym jidle, protoze tedka kdyz by chtela zhubnout tak ji to prej nepude,protoze ma podvyziveny bunky ,takze telo bude brat energie jenom ze svalu a z tuku vubec.pak samozrejmne rybi tuk a prasky na hubnuti,aby ji to slo rychlejc.
Ta znama ma nakou special dietu narizenou od doktora,ze muze jenom vybrany potraviny a ty hovada z herbalife ji nacpou ty jejich hovna,aniz by meli naky zdravotnicky vzdelani a znali jeji zdravotni stav.. zahodej kybl s vodou a koste,prestanou uklizet a je z nich Dr.house _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 10:06 pm Předmět: |
|
|
Tomu se říká byznys... až člověk kouká, jak chytře to maj vymyšlený. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
buddyJohn

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | znama se nachytala u herbalifu.. |
ze se na to jeste nekdo chyti, si vzpominam pred 10 lety sem shanel nejakou brigosku a nejak sem tam zabloudil, velmi rychle sem upaloval pryc :) budete bohati ablablablabla
znamymu dokonce zacli neco placat ze je hloupy, kdyz odesel v pulce ty jejich prednasky a chteli ho tam nasackovat zpatky, takovejch magoru se tady mezi nami toula
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 11:40 pm Předmět: |
|
|
Asi týždeň dozadu som narazil na inzerát, že nejaké wellness studio hladá vyživového poradcu...tak som tam zavolal a prezentoval som sa ako znalec v obore výživy aby som si zvýšil šance pri pohovore. Na pohovore som bol jediný...mladá slečna sa ma najprv pýtala aké mam skúsenosti atď. a potom mi začala predstavovať ich produkty (zn. Herbalife) a že zakladateľ je laureát Nobelovej ceny a take kraviny. Že to berie aj Leo Messi a že sojový protein je ten naj. Tak som sa jej spýtal či može konkurovať sójový protein srvátkovému alebo inému živočišnemu svojím aminokyselinovým spektrom...to už mala nachystanú odpoveď že ma všetkých 9 aminokyselin. Ešte mi povedala jaké má dobré výsledky so svojími zverencami...že aj jej manžel schudol a dokonca mu "začali rysovať svaly" vďaka lepšej výžive. Keď skončila prednášku po ktorej sa mi zdalo že zažila stav podobný orgrazmu  tak som sa jej spýtal či je ten výživový poradca z inzerátu táto práca dílera doplnkov od spoločnosti Herbalife..tak sa usmievala a pýtala sa ako som sa rozhodol...že na to netreba žiadnu zmluvu ale len licenciu ktorá stojí 130E a zahrňuje testovací balíček zložený z 1kg sójovej náhražky jedla za 50E a potom ešte nejake vitamíny a čaj na chudnutie (granulovaný) za zvyšných 80E asi. Tak som jej povedal že si to rozmyslím, že jej zavolám (samozrejme že by som nezavolal ale slečna bola celkom kočka tak som ju nechcel odbyť) a ona na to že ona mi zavolá no tak som jej v telefone povedal že nie a (tut tut tut):D toto je moja skúsenosť s touto firmou
|
|
| nahoru |
|
 |
Emtik

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 5:55 am Předmět: |
|
|
hmm...aspon ze byla pekna,ja tam taky byl..a byly tam 2 stary baby,ktery me rikaly,ze sem tak chytrej ze jednou budu prezidentem apod. hovadiny.. _________________ Od tý doby, co jsem přešel z efedrinu na sustanon, rostu jako z vody
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 7:42 am Předmět: |
|
|
| Emtik napsal: | | hmm...aspon ze byla pekna,ja tam taky byl..a byly tam 2 stary baby,ktery me rikaly,ze sem tak chytrej ze jednou budu prezidentem apod. hovadiny.. |
No takto si zahodit karieru
Na druhej strane, raz budes rozpravat vnucatam, ako si mal sancu stat sa prezidentom nadnarodnej spolocnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
jedna z voleja od neviem jeho meno ..
ty koko*, rano vstanem z hajzla a neveril by si co tam po mne ostalo
|
|
| nahoru |
|
 |
smarter
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
Takova zabavna scenka z fitka. Mlada slecna, hezke rysy obliceje, krasne oci, ale jak uz to tak byva - obrovska (jako fakt enormni) p.del. A tak se divka rozhodla se sebou neco delat a vzala i kamaradku, proste klasika. Zatim co se kamaradka bavila s abductorem, nase divka se chystala k vyponum v sede na stroji, jenze ouha, nikdy to nevidela a jaksi tomu slozitemu pristroji nemuze prijit na kloub. Jeji nesnaze se vsimne mlady, vysoky, svalnaty blondak a prispecha ji na pomoc. Po celou dobu, kdy mladik vysvetloval jak na vec, neodtrhla od nej oci, a kdyz odkracel jeji oci zustaly zamlzene a jeji rty se rozplynuly v blazenem usmevu. Nejprve se otocila na kamaradku a vymenila si s ni vserikajici pohled. Pak se temer instinktivne otocila k zrcadlum... jeji oboci sjelo dolu spolu s koutky - vyraz cire zoufalosti ochvatil celou jeji bytost a zustal tam po celou dobu, kdy apaticky a bez zajmu kyvala se svymy chodidly nahoru a dolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Michael Müller

|
Zaslal: st říjen 27, 2010 6:50 am Předmět: |
|
|
Při cvičení sedů-lehů a břicha mne zpovídal jeden kolega, co že je nejlepší na břicho. Byl trošku tmavší, o to však upřímnější a jeho břišní pneumatika byla enormní. Říkal jsem mu ty řeči, že na břicho je jedno jaký cvik, hlavně aby to břicho procvičil a že ho může cvičit pořád. On pokýval hlavou, řekl:jasny, ale já jim uplně všechno, hlavně ty baleny buchty vedle v Lidlu a odešel. _________________ Michal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pilot

|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Emtik: kdyz by chtela zhubnout tak ji to prej nepude,protoze ma podvyziveny bunky.
To je skvělá hláška, skoro jako když Šimek s Grossmanem říkali, že se má hodně jíst a dlouho spát, aby tělo mělo sílu se proti tloušťce bránit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|