smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
riker

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
Ale on necvičil chodil do posilky s kámošem, rval do sebe creáč, a jel akorát bicák a bench . To neni cvičení . Tady nidko neřeší cvičení kvuli ženskejm, ale tu blbost toho člověka kterýmu stačí tak málo jako bicák. To neni cvičenec, ale trotl

1. i kdyz se ti to nelibi tak i cviceni jenom bicepsu a benchu je cviceni

2. pokud posiluje jenom kvuli zenskejm a pokud je presvedcenej ze mu k udelani dojmu staci velky biceps a prsa (znova zduraznuju ze neresim jestli to fakt staci) tak je jeho chovani naprosto racionalni.

Takze ty reci o trotlech si radsi nech
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roumec

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska sme se ve skolni posilce s kamosem jen tak lajt protahovali a kamos je uz docela zalitej koblih ale silu ma jak bejk vzal si 20kg jednorucky (normal jezdi s o 7kg vetsima) a proste jel bic. zdvihy. A pak tam prisel frajer ze tridy ze ktery mame telocvik a spustil:"ty ses magor ne, kdyz jezdis jen deset opacek, to mas objem jak svina a pak vypadas takhle, vem si mensi a zacni rysovat vole." (nemuzu vybrat smajla) a pak tam zacal chodit a solit ty svy moudra do vsech, nejhorsi je ze mu to zerou a kdyz jim neco reknu ja, tak me poslou do pici =)
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Pí*ušiškyn

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ

Já nevím, ale fotbalistovi je taky cvičení benche nahovno a přesto cvičí,.
Ne každý kdo nejede přesně předepsaně všechny partie je trotl.
Roumec

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:

Ok, prijde ti teda normalni frajere, prijit do fitka odjezdit milion cviku s milionem opakovani na bicak a jit domu a jeste se ohanet tim ze mas neco odcviceny a ostatni tomu p**u rozumi?
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Pí*ušiškyn

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Roumec napsal:
Pí*ušiškyn napsal:

Ok, prijde ti teda normalni frajere, prijit do fitka odjezdit milion cviku s milionem opakovani na bicak a jit domu a jeste se ohanet tim ze mas neco odcviceny a ostatni tomu p**u rozumi?

Teď tomu, nerozumim. Je to reakce opravdu ně mě? Ten muj předešlej post nebyl na tebe

Naposledy upravil Pí*ušiškyn dne st březen 25, 2009 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
Roumec

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
Roumec napsal:
Pí*ušiškyn napsal:

Teď tomu, nerozumim. Je to reakce opravdu ně mě?

Mno ja predpokladal ze tva puvodni reakce byla na me. Nebo ne?
Pí*ušiškyn

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V žádném případě . S tebou souhlasim. Reaguju na hnidopicha rikera
Roumec

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
V žádném případě . S tebou souhlasim. Reaguju na hnidopicha rikera

Tak to sorry, musim lip cist
riker

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:

jediny co me vytaci je ten tvuj postoj "nedela to tak jak si JA myslim ze je to spravny takze je to trotl..."

jo a na to jestli jsem stejnej pripad se muzes podivat sem: https://forum.ronnie.cz/trenink-privedeny-do-stavu-dokonalosti-t22167.html
Pí*ušiškyn

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? Tyvole co to tady meleš? To si rovnou můžu na ptáka přivázat kotouč a řikat, že posiluju . Tohle prostě neni cvičení promin, ale neni.
Jo a s tim svym logem se radši moc nechlub, první stránka mi stačila. Když se ptáš na techniku sklapovaček tak to si fakt machr na slovo vzatý
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky uz me serou ty kecy,jaktoze necvicis mrtvolu, drepy a ja nevim co jeste, kazdej si cvici jak chce a kdyz tim nikoho neotravuje , tak nevidim duvod proc se furt smat lidem co cvicijou jenom bicak a bench , protoze je to bavi Ja zas jezdim zbytecne moc cviku , zbytecne moc opakovani do selhani atd.. a vim ze to neni moc uzitecny , ale delam to protoze me to proste bavi , kdyby me bavilo jet jen bicak , tak pojedu klidne 5krat tydne 6 izolovanejch cviku na biceps

Naposledy upravil Sacharidacek dne st březen 25, 2009 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? Tyvole co to tady meleš? To si rovnou můžu na ptáka přivázat kotouč a řikat, že posiluju . Tohle prostě neni cvičení promin, ale neni.
Jo a s tim svym logem se radši moc nechlub, první stránka mi stačila. Když se ptáš na techniku sklapovaček tak to si fakt machr na slovo vzatý

Já myslím že toho kluka nemáš rád a proto se snažís aby ho i všichni ostatní viděli jako trotla. Jestli cvičí jenom bic a bench je to jeho věc, ale cvičení to je. Každý cvičí to co potřebuje.
riker

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pí*ušiškyn napsal:
Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně?

spravne je relativni pojem. Nejdriv musis vedet ceho se snazi dosahnout a pokud mu ten trenink k tomu pomuze tak je spravne !

A k tomu zbytku se nebudu ani vyjadrovat... misto argumentu jenom sprosty slova... Kolik ti je? 13?
Pí*ušiškyn

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2009 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
taky uz me serou ty kecy,jaktoze necvicis mrtvolu, drepy a ja nevim co jeste, kazdej si cvici jak chce a kdyz tim nikoho neotravuje , tak nevidim duvod proc se furt smat lidem co cvicijou jenom bicak a bench , protoze je to bavi

Kdyby si ho viděl tak řikáš něco jinýho. Furt si o hodinu napínal bicák a nejednou si ho políbil . Byl mu vidět jenom proto, že neměl tricák a byl vychrtlej, takže se mu tam udělala 5cm boulička. A ještě dělal strašnýho frajera. Neřikám aby cvičil dřepy nebo mrtvolu. Ale když všude prohlašuju, že na sobě makám jak bejk a chodim furt do posilky a přitom drtim bicák, tak je to k smíchu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: