|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | Ale on necvičil chodil do posilky s kámošem, rval do sebe creáč, a jel akorát bicák a bench . To neni cvičení . Tady nidko neřeší cvičení kvuli ženskejm, ale tu blbost toho člověka kterýmu stačí tak málo jako bicák. To neni cvičenec, ale trotl |
1. i kdyz se ti to nelibi tak i cviceni jenom bicepsu a benchu je cviceni
2. pokud posiluje jenom kvuli zenskejm a pokud je presvedcenej ze mu k udelani dojmu staci velky biceps a prsa (znova zduraznuju ze neresim jestli to fakt staci) tak je jeho chovani naprosto racionalni.
Takze ty reci o trotlech si radsi nech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:34 pm Předmět: |
|
|
Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ |
Já nevím, ale fotbalistovi je taky cvičení benche nahovno a přesto cvičí,.
Ne každý kdo nejede přesně předepsaně všechny partie je trotl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ |
Ok, prijde ti teda normalni frajere, prijit do fitka odjezdit milion cviku s milionem opakovani na bicak a jit domu a jeste se ohanet tim ze mas neco odcviceny a ostatni tomu p**u rozumi? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Roumec napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ |
Ok, prijde ti teda normalni frajere, prijit do fitka odjezdit milion cviku s milionem opakovani na bicak a jit domu a jeste se ohanet tim ze mas neco odcviceny a ostatni tomu p**u rozumi? |
Teď tomu, nerozumim. Je to reakce opravdu ně mě? Ten muj předešlej post nebyl na tebe _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
Naposledy upravil Pí*ušiškyn dne st březen 25, 2009 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Roumec napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Ehm neznáš ho. Takže si to radši nech ty. Trotl to je i z mnoha jinejch důvodů. Příjde mi, že tě to vytáčí jenom z důvodu, že si stejnej případ |
Ok, prijde ti teda normalni frajere, prijit do fitka odjezdit milion cviku s milionem opakovani na bicak a jit domu a jeste se ohanet tim ze mas neco odcviceny a ostatni tomu p**u rozumi? |
Teď tomu, nerozumim. Je to reakce opravdu ně mě? |
Mno ja predpokladal ze tva puvodni reakce byla na me. Nebo ne? _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
V žádném případě  . S tebou souhlasim. Reaguju na hnidopicha rikera _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:40 pm Předmět: |
|
|
jediny co me vytaci je ten tvuj postoj "nedela to tak jak si JA myslim ze je to spravny takze je to trotl..."
jo a na to jestli jsem stejnej pripad se muzes podivat sem: https://forum.ronnie.cz/trenink-privedeny-do-stavu-dokonalosti-t22167.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? Tyvole co to tady meleš? To si rovnou můžu na ptáka přivázat kotouč a řikat, že posiluju  . Tohle prostě neni cvičení promin, ale neni.
Jo a s tim svym logem se radši moc nechlub, první stránka mi stačila. Když se ptáš na techniku sklapovaček  tak to si fakt machr na slovo vzatý _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
taky uz me serou ty kecy,jaktoze necvicis mrtvolu, drepy a ja nevim co jeste, kazdej si cvici jak chce a kdyz tim nikoho neotravuje , tak nevidim duvod proc se furt smat lidem co cvicijou jenom bicak a bench , protoze je to bavi  Ja zas jezdim zbytecne moc cviku , zbytecne moc opakovani do selhani atd.. a vim ze to neni moc uzitecny , ale delam to protoze me to proste bavi , kdyby me bavilo jet jen bicak , tak pojedu klidne 5krat tydne 6 izolovanejch cviku na biceps
Naposledy upravil Sacharidacek dne st březen 25, 2009 5:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? Tyvole co to tady meleš? To si rovnou můžu na ptáka přivázat kotouč a řikat, že posiluju . Tohle prostě neni cvičení promin, ale neni.
Jo a s tim svym logem se radši moc nechlub, první stránka mi stačila. Když se ptáš na techniku sklapovaček tak to si fakt machr na slovo vzatý |
Já myslím že toho kluka nemáš rád a proto se snažís aby ho i všichni ostatní viděli jako trotla. Jestli cvičí jenom bic a bench je to jeho věc, ale cvičení to je. Každý cvičí to co potřebuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? |
spravne je relativni pojem. Nejdriv musis vedet ceho se snazi dosahnout a pokud mu ten trenink k tomu pomuze tak je spravne !
A k tomu zbytku se nebudu ani vyjadrovat... misto argumentu jenom sprosty slova... Kolik ti je? 13?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | taky uz me serou ty kecy,jaktoze necvicis mrtvolu, drepy a ja nevim co jeste, kazdej si cvici jak chce a kdyz tim nikoho neotravuje , tak nevidim duvod proc se furt smat lidem co cvicijou jenom bicak a bench , protoze je to bavi |
Kdyby si ho viděl tak řikáš něco jinýho. Furt si o hodinu napínal bicák a nejednou si ho políbil . Byl mu vidět jenom proto, že neměl tricák a byl vychrtlej, takže se mu tam udělala 5cm boulička. A ještě dělal strašnýho frajera. Neřikám aby cvičil dřepy nebo mrtvolu. Ale když všude prohlašuju, že na sobě makám jak bejk a chodim furt do posilky a přitom drtim bicák, tak je to k smíchu _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|