|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
Jenže ona symetrie není jen o tom, co máš velké a co malé... ale z fyziologického hlediska je naprostý nesmysl nějaké svaly zatěžovat a nějaké ne... Dřepy nejsou jen cvik na nohy, ale jedou tam stabilizátory, střed těla, krom toho to považuju za nejlepší cvik na břicho... A cvičit se dá i jinak, než na objem, že.... |
Z fyziologického jo. Ale ne z praktického.
Ať budeš ty dřepy cvičit jak chceš (obvzláště hluboké), tak svalstvo zadku prostě zapojíš. Z hlediska rozvoje svalů by samozřejmě dřepy byly vynikající, ale z hlediska pratického života je pro mě prostě lepší je vynechat.
Ale já se tu nehádám o užitečnosti dřepů. Jen brečím nad genetikou (znáš to, každý chce to co nemá. Jeden nadává že má spodek moc velký, druhý že ho má moc malý ... )
| g_dgrim napsal: | | Mablung napsal: | | takže zatím cvičit jen stehna na vyrýsování jednou týdně |
a ja som bol v tom ze sa rysuje dietou
pocuj, a preco potom nejazdis jednou tydne cviky na prdel nech ju trochu zrysujes ked ju mas taku velku? |
Neslovíčkař, hade
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
boze mablungu proste ses bachratej vepr, mas velkou prdel a nechcou se ti cvicit drepy to je fakt a ten nezmenis, tak tady nemel nesmysly o symetrii a jinejch hovadinach ses trapnej ... :))
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
Tak znova...
cvičit se dá i jinak, než na objem...
A u mě s velkým zadkem nebreč... Víš houby, co je zlo.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Na prdeli budu mít tuku stejně, ať dřepuju či ne. Podkožní tuk mi ubývá, přibývá na pásu i prdeli stejně. Před rokem jsem měl o 15 kg méně ( k čertu, musím se tam zase dostat). A jak před rokem, tak dnes mám mezi pásem a prdelí rozdíl 20 cm.
On neřekl na základě symetrie. Prostě se na mě podíval a řekl něco ve stylu, že stehna a zadek mám k mé postavě dost velké, takže zatím cvičit jen stehna na vyrýsování jednou týdně.
Kalhoty si mohu nechat ušít na míru. Mohl bych si také koupit ferrari (až vykradu pár bank ) |
To mě jen uvrzuje v tom, že ten trenér je k*k*t. Takže podle něj by tlustí lidé něměli cvičit dřepy, protože by pak měli ještě větší prdel? To je logika jako prase. Třeba spousta holek, co dělá dřepy s činkou (a že jich je velmi málo), má velmi pěkné zadečky.
Radší by ti měl říct, jak tu prdel posílit a zpevnit. Jsem na tom v tomhle směru podobně jako ty a necvičit těžký dřepy, tak jsem na tom ještě hůř.
Pokud si pamatuju, tak jsi psal, že někde děláš vedoucího, tak nevidím žádnej problém v tom, nechat si ušít kalhoty na míru. Možná se budeš divit, ale třeba tě to vyjde i levněji, než si kupovat některý rádoby značky ušitý v Číně, na kterých se přižíví X lidí a dáš tak třeba vydělat nějaké známé. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 2:14 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | boze mablungu proste ses bachratej vepr, mas velkou prdel a nechcou se ti cvicit drepy to je fakt a ten nezmenis, tak tady nemel nesmysly o symetrii a jinejch hovadinach ses trapnej ... :)) |
Njn, je lepší mít velkou prdel než malou schopnost pochopit text
Čímž se vracíme k mojí úvodní poznámce. Někteří lidé by si mohli postavit oltář, dát tam boha dřepu, klanět se mu a přinášet mu obětiny. A samozřejmě, vést svatou válku proti všem co nedřepují
Zkus pochopit že dřep je jeden ze stovek cviků. Ano, je užitečný. Ale je to jen jeden cvik z mnoha ...
| kulíšek napsal: | Tak znova...
cvičit se dá i jinak, než na objem...
A u mě s velkým zadkem nebreč... Víš houby, co je zlo.... |
Jj, věřím že se ty či Jirka smějete tomu že si někdo myslí že má velký zadek
Nicméně spodek si stejně raději protáhnu na bruslích a břicho na izolovaných cvicích.
| madball napsal: |
To mě jen uvrzuje v tom, že ten trenér je k*k*t. Takže podle něj by tlustí lidé něměli cvičit dřepy, protože by pak měli ještě větší prdel? To je logika jako prase. Třeba spousta holek, co dělá dřepy s činkou (a že jich je velmi málo), má velmi pěkné zadečky.
Radší by ti měl říct, jak tu prdel posílit a zpevnit. Jsem na tom v tomhle směru podobně jako ty a necvičit těžký dřepy, tak jsem na tom ještě hůř.
Pokud si pamatuju, tak jsi psal, že někde děláš vedoucího, tak nevidím žádnej problém v tom, nechat si ušít kalhoty na míru. Možná se budeš divit, ale třeba tě to vyjde i levněji, než si kupovat některý rádoby značky ušitý v Číně, na kterých se přižíví X lidí a dáš tak třeba vydělat nějaké známé. |
Číst text, číst text, číst text. A zkusit ho pochopit. Kdybys to udělal, došlo by ti že by se mi nechtělo cvičit dřep jak s 12 % tak i s 50 % tuku.
Zkus se projít po městě a všímat si lidí. Ne nejsme všichni stejní a můžeš si všimnout, že jsou lidé co mají spodek prostě o dost silnější než ostatní.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 2:39 pm Předmět: |
|
|
trenér, co doporučí necvičit dřepy z jinýho, než zdravotního hlediska.... hmmm... ten by měl vracet penízě
Prostě pokud někdo dřepy dělat nechce, tak ho neukecáte =)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Číst text, číst text, číst text. A zkusit ho pochopit. Kdybys to udělal, došlo by ti že by se mi nechtělo cvičit dřep jak s 12 % tak i s 50 % tuku.
Zkus se projít po městě a všímat si lidí. Ne nejsme všichni stejní a můžeš si všimnout, že jsou lidé co mají spodek prostě o dost silnější než ostatní. |
Sorry, ale na tom textu není nic, co by si člověk musel číst vickrát. Prostě jseš línej a to, že ti někdo ("trenér") řekl, že ti dřepy nedoporučuje, ti prostě absolutně vyhovuje, což jsi teď napsal.
Většina těch postav, co popisuješ jsou postavy typu hrušky a mají je lidí, kteří nikdy pořádně nesportovali, nemají je kvůli tomu, že by je měli vydřený jen dřepa a nic jinýho necvičili.
edit: Mají je protože nohy mají aspoň nějakou zátež při chůzi narozdíl od vrchu těla, tak jsou tam i nějaký svaly + hromada sádla. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
kristepane tahle hysterie kolem drepu je uz trapna... jeste pred lety na tomto foru drep tak zbozstovan nebyl a najednou kdo necvici drepy tak je proste totalne mimo. proboha lidi uz se z tech drepu zase nepocurejte, pochopte ze kazdy ma jiny cile a preference, cvicte si drepy, necpete to ostatnim. taky drepy necvicim, proste mi ten cvik nevyhovuje je mi neprijemny a vzhledem k tomu ze je spousta jinych zpusobu jak protahnout a pocvicit nohy nechapu proc bych jej mel delat pokud cvicim pouze rekreacne nikoli profesionalne. Uz se kristepane uklidnete schvalne kolik z vas sportovani opravdu na 100% zivi ? myslim si ze na toto forum aktivne nikdo takovy nechodi tak proc tolik povyku kvuli drepum
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:42 pm Předmět: |
|
|
Protože dřep je dřep pane učiteli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | kristepane tahle hysterie kolem drepu je uz trapna... jeste pred lety na tomto foru drep tak zbozstovan nebyl a najednou kdo necvici drepy tak je proste totalne mimo. proboha lidi uz se z tech drepu zase nepocurejte, pochopte ze kazdy ma jiny cile a preference, cvicte si drepy, necpete to ostatnim. taky drepy necvicim, proste mi ten cvik nevyhovuje je mi neprijemny a vzhledem k tomu ze je spousta jinych zpusobu jak protahnout a pocvicit nohy nechapu proc bych jej mel delat pokud cvicim pouze rekreacne nikoli profesionalne . Uz se kristepane uklidnete schvalne kolik z vas sportovani opravdu na 100% zivi ? myslim si ze na toto forum aktivne nikdo takovy nechodi tak proc tolik povyku kvuli drepum |
A tím jsi chtěl napsat co? Že dřepy jsou nejlepší varianta? |
jsou pro toho kdo chce mit silny spodek nebo je delat musi. kdyby me zivil sport tak sice s nechuti ale delam drepy, a vzhledem k tomu ze tomu tak neni tak si nedelam nasili a drepy necvicim. zase jsem zastance jinych cviku, ale to neznamena ze se jim budu klanet a nutit je vsem ostatnim. to ze drep je jeden z kralu cviku nepopiram smaozrejme
chapem se ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:52 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | madball napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | kristepane tahle hysterie kolem drepu je uz trapna... jeste pred lety na tomto foru drep tak zbozstovan nebyl a najednou kdo necvici drepy tak je proste totalne mimo. proboha lidi uz se z tech drepu zase nepocurejte, pochopte ze kazdy ma jiny cile a preference, cvicte si drepy, necpete to ostatnim. taky drepy necvicim, proste mi ten cvik nevyhovuje je mi neprijemny a vzhledem k tomu ze je spousta jinych zpusobu jak protahnout a pocvicit nohy nechapu proc bych jej mel delat pokud cvicim pouze rekreacne nikoli profesionalne . Uz se kristepane uklidnete schvalne kolik z vas sportovani opravdu na 100% zivi ? myslim si ze na toto forum aktivne nikdo takovy nechodi tak proc tolik povyku kvuli drepum |
A tím jsi chtěl napsat co? Že dřepy jsou nejlepší varianta? |
jsou pro toho kdo chce mit silny spodek nebo je delat musi. kdyby me zivil sport tak sice s nechuti ale delam drepy, a vzhledem k tomu ze tomu tak neni tak si nedelam nasili a drepy necvicim. zase jsem zastance jinych cviku, ale to neznamena ze se jim budu klanet a nutit je vsem ostatnim. to ze drep je jeden z kralu cviku nepopiram smaozrejme
chapem se ? |
No jasne, ale ty se priznas ze drep proste nechces delat a nevymlouvas se na to ze mas velkou prdel kterou nenacpes do kalhot a nohy uz mas beztak dost velke ze drepovat nepotrebujes.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:54 pm Předmět: |
|
|
"dřep je nejlepší cvik... ale když ho někdo cvčit nechce, tak nevadí"
takhle to myslíš, že?
No k tomu nic moc říct nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
| citace: | sou pro toho kdo chce mit silny spodek nebo je delat musi. kdyby me zivil sport tak sice s nechuti ale delam drepy, a vzhledem k tomu ze tomu tak neni tak si nedelam nasili a drepy necvicim. zase jsem zastance jinych cviku, ale to neznamena ze se jim budu klanet a nutit je vsem ostatnim. to ze drep je jeden z kralu cviku nepopiram smaozrejme
chapem se ? |
Samozřejmě. Ale to je naprosto jinej přístup. Já vím, že je spousta cviků a sposuta způsobů jak cvičit, ale Mablung prostě zaprovokoval, tak se do něho hned lidi pustili. Toť vše. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|