|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ovi8
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ChickenEater

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
a nejsi těhotná? _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:53 am Předmět: Re: Snídaně |
|
|
| Ovi8 napsal: | Ahoj mám menší problém, poslední měsíc mám docela problém Ať sním na snídani cokoliv (vločky,musli,mlíko, celozrny chleba s arašídovým máslem ) je mi po chvíli téměř na blití...Nevím co s tím |
A nemas zaludecni vredy? Kamosovi to delalo stejne. (nemas nejake dispozice v rodine - mamina, tatik atd...)
Jinak zkus uplnou obmenu jidelnicku. Proste neco co jsi zatim nejedl, treba je to alergicka reakce na zdrave jidlo. :D :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
| ChickenEater napsal: | | a nejsi těhotná? |
Hm tahle varianta me nenapadla :) žen je zde na foru jako safranu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ovi8
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 8:58 am Předmět: Re: Snídaně |
|
|
| Izman napsal: | | Ovi8 napsal: | Ahoj mám menší problém, poslední měsíc mám docela problém Ať sním na snídani cokoliv (vločky,musli,mlíko, celozrny chleba s arašídovým máslem ) je mi po chvíli téměř na blití...Nevím co s tím |
A nemas zaludecni vredy? Kamosovi to delalo stejne. (nemas nejake dispozice v rodine - mamina, tatik atd...)
Jinak zkus uplnou obmenu jidelnicku. Proste neco co jsi zatim nejedl, treba je to alergicka reakce na zdrave jidlo. :D :D |
Hmm to mně vůbec nenapadlo, v rodině s tím pár lidí potíž mělo...Dík ! ale snad bude stačit nějaká obměna jidelničku
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 10:37 am Předmět: |
|
|
Jestli se to týká jenom snídaně, tak co zkusit třeba nesnídat?
Jo já zapomněl, snídaně je nejdůležitější jídlo dne. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|