|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: po červen 16, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
Dneska 100 g. slaniny + 4 vejce  . Co víc si přát. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
STAKOCMA

|
Zaslal: po červen 16, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
125g rýže + tvaroh + skořicový cukr
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po červen 16, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
90g ovesných vloček + ovesná kaše goody :3 Moc dobré :3 + trochu kakaa do toho :O vše samozřejmě zalít horkou vodou :3
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
3 celé vajíčka + 2ks celozrnný toastový chlieb a zelenina
Káva + voda s citrónom
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| Lukáš Mužík napsal: | | 90g ovesných vloček + ovesná kaše goody :3 Moc dobré :3 + trochu kakaa do toho :O vše samozřejmě zalít horkou vodou :3 |
Máš :3 od :3 doktora :3 zakázáno jíst? :33
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po červen 16, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
to jsou koule s ocima nebo co je to za smajlika _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou si nedokážu představit snídani bez 80-100g ovesných vloček vařených v cca 200ml polotučného mléka v mlékovaru..po uvaření přisypu tak 15-20g čokoládového proteinu a tak 10g kakaa na vaření..asi su na tom závislej..:) sice klasika, ale totálně mňam..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukáš Mužík
|
Zaslal: po červen 16, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | | Lukáš Mužík napsal: | | 90g ovesných vloček + ovesná kaše goody :3 Moc dobré :3 + trochu kakaa do toho :O vše samozřejmě zalít horkou vodou :3 |
Máš :3 od :3 doktora :3 zakázáno jíst? :33 |
Proč :3 bych :3 měl :3 mít :3 zakázáno :3 jíst ? :33 xD
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt červen 19, 2014 1:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sasakr

|
Zaslal: út červen 24, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Obvykle 5 míchaných vajíček a k tomu knäckebrot, ale toho mám problém do sebe nasoukat dost, aby mi to dalo nějaký rozumný množství sacharidů, takže si k tomu asi budu dávat vločky s mlíkem, i když se to tedy moc nehodí.
Mimochodem pokud teď chci nabrat co nejvíc objem, tak bych měl snídat hned co vstanu, že? Protože do práce to mám cirka 15 minut na kole a nebyl by problém najíst se tam, tedy cca 30 minut po probuzení. Říkám si, jestli by to nemělo příznivý vliv na spalování tuků, ale zároveň negativní na růst svalů (a o to mi teď jde především).
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červen 24, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Sasakr napsal: | Obvykle 5 míchaných vajíček a k tomu knäckebrot, ale toho mám problém do sebe nasoukat dost, aby mi to dalo nějaký rozumný množství sacharidů, takže si k tomu asi budu dávat vločky s mlíkem, i když se to tedy moc nehodí.
Mimochodem pokud teď chci nabrat co nejvíc objem, tak bych měl snídat hned co vstanu, že? Protože do práce to mám cirka 15 minut na kole a nebyl by problém najíst se tam, tedy cca 30 minut po probuzení. Říkám si, jestli by to nemělo příznivý vliv na spalování tuků, ale zároveň negativní na růst svalů (a o to mi teď jde především). |
Ten druhej odstavec mě rozsekal :D :D :D....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 24, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
Negativni vliv na rust svalu to urcite mit nebude :) nasnidej se az v praci, minimalne se ti lepe pojede na kole , kdyz nebudes mit plnech bachor... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wombat

|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 5:36 am Předmět: |
|
|
Momentálně si v objemu ujíždím na tomhle:

..a kilečka jdou krásně nahoru.
Úplná klasika, ale výborný.
100g ovesných vloček,
3 vejce,
50g medu,
25g brusinko-borůvkové marmelády.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 6:02 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Mimochodem pokud teď chci nabrat co nejvíc objem, tak bych měl snídat hned co vstanu, že? Protože do práce to mám cirka 15 minut na kole a nebyl by problém najíst se tam, tedy cca 30 minut po probuzení. Říkám si, jestli by to nemělo příznivý vliv na spalování tuků, ale zároveň negativní na růst svalů (a o to mi teď jde především). |
Je to tak jak píše draper. Žádného úbytku svalů se bát nemusíš. Já taky jezdím do práce na kole a snídám až v práci což je tak 30-45 minut po probuzení. Aspoň se ráno nemusím zdržovat snídaní a můžu déle spát:) [/quote]
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: pá říjen 17, 2014 6:34 am Předmět: |
|
|
Obvykle snídám polévku: vločkovou, z hlívy, zeleninovou, hovězí vývar, slepičí vývar .... A jsem na ranní polévce docela závislý. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|