|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 3:07 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sloty napsal: | | nevíte někdo jakej má vlil přerušení spánku (vymočení se) na jeho kvalitu respektive na množství vylučovaného testosteronu atd prostě hlavně na růst svalů :) |
rekl bych ze obrovskej, nech si zavest cevku |
díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron Lung Power

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 3:17 pm Předmět: |
|
|
A potom napíš ako si dopadol, tiež túto možnosť zvažujem
Ale nie, nemá to žiadny vplyv.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 3:31 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | A potom napíš ako si dopadol, tiež túto možnosť zvažujem
Ale nie, nemá to žiadny vplyv. |
mno max trochu na tu kvalitu spánku když se mi někdy /hodně výjmečně) povede spát nepřerušovaně tak jsem mnohem líp odpočatej než když se jdu během noci vychcat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:25 am Předmět: |
|
|
Tak dnes 2. noc s melatoninem, spal jsem cca od 22h do 3:30 dost tvrde s jen asi 2 prestavkama na WC. Pokazde, kdyz jsem se vzbudil na moceni, tak jsem byl opet totalne zmatenej a chvili jsem nevedel ani poradne kdo jsem, coz se mne bez malatoninu nestavalo. Okolo 4h jsem se nasnidal, sel jsem spat, usnul jsem tak po pul hodine po snidani a spal jsem do 7. Ted se citim krasne vyspalej. Takze dnes s melatoninem lepsi nez vcera, hlavne ta hloubka spanku v prvni casti noci, to by me myslim nevzbudila ani zbijecka :) Jo stejne jako vcera, tak i dnes dost zive sny. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:32 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Dříve když jsem měl také problémy se spaním tak jsem zkoušel různý způsoby a několik jich dokonce zabralo. Jako třeba, že jsem se přežral před spaním a usnul jsem jak dudek......ale bylo toho více a ani melatonin jsem nemusel užívat. Ale je to otom co na každého reaguje. Třeba na mě prášky na spaní vůbec nezabíraj a vlastně měly dokonce i opačný účinek. To bych od toho nikdy neočekával. Teď už s tím problémy nemám  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Dříve když jsem měl také problémy se spaním tak jsem zkoušel různý způsoby a několik jich dokonce zabralo. Jako třeba, že jsem se přežral před spaním a usnul jsem jak dudek . |
Tohle je jediny 100% ucinny zpusob, ktery funguje i u me....jenze prezirej se kazdy den pred spanim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:59 am Předmět: |
|
|
| citace: | | těsně před spaním dal náročný trénink |
Ja jsem naopak po narocnem trenink mel vzdy problemy usnout. Kdyz jsem kdysi cvicival vecer kolem 18h, tak jsem do pulnoci nemel sanci zabrat a i pak byl ten spanek hodne nekvalitni a prerusovany. Zvlast po takovem treninku nohou je CNS pekne "nabuzeny" a dlouho me trva, nez se zklidni. Ale kazdy jsem jiny, nekdo prijde z fitka a naopak spi lepe nez jindy a jeste si treba da kafe... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:10 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | těsně před spaním dal náročný trénink |
Ja jsem naopak po narocnem trenink mel vzdy problemy usnout. Kdyz jsem kdysi cvicival vecer kolem 18h, tak jsem do pulnoci nemel sanci zabrat a i pak byl ten spanek hodne nekvalitni a prerusovany. Zvlast po takovem treninku nohou je CNS pekne "nabuzeny" a dlouho me trva, nez se zklidni. Ale kazdy jsem jiny, nekdo prijde z fitka a naopak spi lepe nez jindy a jeste si treba da kafe... |
To máš pravdu. Mě to v tomhle případě nevadí. Nebo se mě taky dobře usíná když si pustím relaxační hudbu. Třeba já zase neusnu když je ticho. Musim mít puštěnou telvizi a nebo muziku. A tak spím celý večer. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
supeeel
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 12:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
a kdyz se jdes dle tvych slov vychcat, jak dlouho trva prestavaka? u je to tak max 5min _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | a kdyz se jdes dle tvych slov vychcat, jak dlouho trva prestavaka? u je to tak max 5min |
jj u mě taky ale když někdy prostě spim bez toho je to poznat
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|