|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vítězem turnaje se stane: |
| Fedor Emelianenko |
|
46% |
[ 30 ] |
| Alistair Overeem |
|
41% |
[ 27 ] |
| Sergei Kharitonov |
|
3% |
[ 2 ] |
| Andrei Arlovski |
|
0% |
[ 0 ] |
| Fabricio Werdum |
|
3% |
[ 2 ] |
| Brett Rogers |
|
0% |
[ 0 ] |
| Antonio Silva |
|
4% |
[ 3 ] |
| Josh Barnett |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 65 |
|
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
Veřejne tady slibuju, že už NIKDY nebudu tipovat  .... protože jestli to takhle půjde s mým tipem dál, tak to celé vyhraje Rogers
Jinak Fedor is over .... přišel mi malej, bez drive, sice morál tam byl, to všechna čest, ale bylo vidět, že prostě moc neví co s tím (nebo věděl ale absolutně nebyl schopen realizovat). Nedokážu posoudit, jestli je už prostě starej, obnovují se zranění a není schopen trénovat na 100%, nebo zkrátka až tak neumí na velký chlapy, co nejsou úplný dřeva. Pokud budu předpokládat, že byl zdravotně ok (teď i v přípravě), tak bych ho tedy proti Lesnarovi, Carwinovi, Alistarovi vidět nechtěl ... a po dnešku ani Cainovi  . Buď to chce úplně změnit přípravu, a doufat že to zase půjde, nebo to skončit.
Kharitonovi jsem nevěřil a su blbej ... klidně čekal a pak AA sestřelil jak víno. AA působil dobře, rychle, technicky .... ale prostě fakt už vydrží strašně málo a jak se dostane pod tlak, je bezradný a končí na ležáka. Ale s tím chudák už nic nenadělá. Na Kharitonova jsem v další fajtu docela zvědavý ... vypadá, že se sbírá a ten podzimní nářez mu prospěl jako stimul víc makat.
Z reservů se mi líbil jen Del Rosario x Johnson ... Johnson aktivní, snažil se, a jel dobře, Rosario ale vydržel a počkal si, a hezky ho dal. Sefo tam byl jak kluk z plakátu ..... čistě pro jméno. Nemá na to v K-1, a zkoušet to proto MMA je evidentně blbý nápad. Griggs hezký, ale krátký:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
Jo, abych nezapoměl ..... GEROJI DÍKY _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 11:53 am Předmět: |
|
|
Fedor měl i takové hovada už dřív - mrkni na soupeře jako Kerry Schall, Semmy Schilt, Hong-Man Choi nebo třeba i Goodridge a vždycky to nějak vykoumal. Bohužel už se s tím asi nedá nic dělat, roky nezastavíš.
btw. když už tu byla řeč o té váze, v jakých číslech se pohybovala v PRIDE? Byla stejná nebo vyšší? Docela bych se podíval na to, jak se vyvíjela. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kareem
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Ja si neviem predstavit, ze by na mne sedel taky mamut. To sa jednoducho nemoze stat. Vahova prevaha bola velmi vyrazna, ani jeden z ucastnikov turnaja by v den fightu nenavazil zdaleka (vsetci pod 265, Rogers 265) tolko co Silva, az okolo 290 lbs, co z neho robi jedneho z najtazsich (vahovo) superov akym Fedor kedy celil. Nikdy necelil superovi s takou vahou, ktory disponoval takymto skillom.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
Semmy si do MMA vyloženě odskočil a chytře se zase vrátil, pro něj to absolutně není, ten zmutovaný korejec je sice obr, ale dřevo, a Tim už byl over a stačí akorát tak na Pudziana  .... proto jsem uvedl konkrétní jména, kdy všichni jsou fakt obrovská hovada, ale dřevo není ani jeden z nich, a minimálně to svoje umí kua dobře.
EDIT ... už s Arlovskim měl problémy, a ani s Rogersem to nebylo úplně přesvědčivé. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne ne únor 13, 2011 12:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
deemao

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
yggu, ona to nebyla reakce na tvůj příspěvek, ale dřív někdo psal, že v Pride takové hovada nebyly. Samozřejmě jak na tom byli technicky je druhá věc. A Semmy si tam neodskočil z K-1. On byl první MMA bojovník, až pak začal dělat K-1. _________________ Phenom, Last Emperor, Hendo, Meathead.
Kevin Levrone, Frank Zane, Steve Reeves.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Semmy si do MMA vyloženě odskočil a chytře se zase vrátil, |
Ale no, Semmy najprv robil ultimaty a az potom siel do k-1.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:11 pm Předmět: |
|
|
To mi přijde divný .... jako by si už před fajtem řekl, že jestli to nedá, tak balí, a pokud dá, tak max do konce tohodle turnaje. Protože takhle smířeně a "konečně" třeba takový Lesnar bezprostředně po Cainovi nepůsobil ani nemluvil, a to dostal neksutečnou čočku.
Pro mě další důkaz o tom, že prostě nějak ztratil drive .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:12 pm Předmět: |
|
|
MMA jde hrozně rychle dopředu, když zápasil Semmy, tak byl docela solidním zápasníkem, dneska už by si podle mě s tím co předváděl v první lize neškrtl.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
V tom případě s tím Semmym omluva a díky za upřesnění .... nicméně si prostě pořád myslím, že Semmy v tomto případě není dobrý příklad. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:14 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Sefo ako som cakal bez sance, Arlovskeho brada opat zlyhala, Khari si to vychutnal, ale vela sanci na dalsi postup v turnaji mu nedavam. |
presne tak, vyhral, ale nezdal sa mi až tak istý, Andrei to mal dobre rozbehnuté, pokým... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | To mi přijde divný .... jako by si už před fajtem řekl, že jestli to nedá, tak balí, a pokud dá, tak max do konce tohodle turnaje. Protože takhle smířeně a "konečně" třeba takový Lesnar bezprostředně po Cainovi nepůsobil ani nemluvil, a to dostal neksutečnou čočku.
Pro mě další důkaz o tom, že prostě nějak ztratil drive .... |
jj, však to aj v tom interview viac menej potvrdil, že od začiatku to proste nešlo ako by chcel a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
Arlovski má vynikající stand-up, rychlej a nebezpečnej boxing, do zápasů chodí dobře připravenej fyzicky, ale pak přijde jedno švihadlo na vypínač a je konec, v tomhle stádiu, už bych to viděl na konec kariéry raději.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne únor 13, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
To Geroj ... souhlas. Protože mám pocit, že s tímhle .... že člověk už není schopen něco ustát .... se asi tréninkově moc udělat nedá (možná v začátku kariery ale ne po těch letech). Navíc to musí být psychicky totálně na hovno, jít do fajtu s vědomím, že pokud se ten druhý trochu slušně trefí, tak to neustojím a nějak se z toho neotřepu, ale půjdu ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|