|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
Leda že bys mě do vany pozvala k sobě a do srazu kurýrovala...Ale když ty vlastně máš toho 18ti letého nevlastního synka... |
Ja mam jeste brachu? |
ty jsi syn Diany???????
no LOL
...je to z topicu pro esprita, tam to psala
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Merhule napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
Leda že bys mě do vany pozvala k sobě a do srazu kurýrovala...Ale když ty vlastně máš toho 18ti letého nevlastního synka... |
Ja mam jeste brachu? |
ty jsi syn Diany???????
no LOL
...je to z topicu pro esprita, tam to psala |
Tak to musim byt ja
Edit:
Tak jsem to procetl a nikde ani zminka, jen jeji 29 letej bracha , ale jinak ja su jeji jakoze adoptovanej syn, ikdyz mi neposila zadny penize. Pritom ja bych ty penize vyuzival na stravu, na skolu, na to abych dostudoval a mohl pokracovat To vis, my tady na jizni Morave mame daleko k civilizaci _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Freimen napsal: | | Merhule napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
Ja mam jeste brachu? |
ty jsi syn Diany???????
no LOL
Tak to musim byt ja
Edit:
Tak jsem to procetl a nikde ani zminka, jen jeji 29 letej bracha , ale jinak ja su jeji jakoze adoptovanej syn, ikdyz mi neposila zadny penize. Pritom ja bych ty penize vyuzival na stravu, na skolu, na to abych dostudoval a mohl pokracovat To vis, my tady na jizni Morave mame daleko k civilizaci |
přijdeš na sraz?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Diana napsal: | | Freimen napsal: | já jsem taky nemocnej
musíme vypálit bacila, nebudeme pít pivo, ale slivovici |
Udělej si svařák a vlez do horké vany a tam ho vypij...Pak už tě nic bolet nebude |
osobno zkusenost? |
Ano, chtěla jsem si vyléčit zánět průdušek a místo toho jsem pak ležela v posteli a čekala až přijde selhání srdce
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
21ti letého....
Merhule je taky osvojený. A je to hodný syn. Na sraz do Ždírce přivezl mamce meruňky:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
21ti letého.... |
no tak sem to popletl, klídek...mám v hlavě připku a leather black mask
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
21ti letého....
Merhule je taky osvojený. A je to hodný syn. Na sraz do Ždírce přivezl mamce meruňky :-) |
hujer...
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Diana napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
21ti letého.... |
no tak sem to popletl, klídek...mám v hlavě připku a leather black mask |
Tak tu paní Chřipku v kožené masce pošli domů a jdi raději na sraz Ať vám to dobře dopadne!
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Merhule napsal: | | Freimen napsal: | | Merhule napsal: | | Freimen napsal: | edit : na koleji máme jen sprchy, ne zrovna nejčistší....
Ja mam jeste brachu? |
ty jsi syn Diany???????
no LOL
Tak to musim byt ja
Edit:
Tak jsem to procetl a nikde ani zminka, jen jeji 29 letej bracha , ale jinak ja su jeji jakoze adoptovanej syn, ikdyz mi neposila zadny penize. Pritom ja bych ty penize vyuzival na stravu, na skolu, na to abych dostudoval a mohl pokracovat To vis, my tady na jizni Morave mame daleko k civilizaci |
přijdeš na sraz? |
Jeste nevim, jak mi to vyjde. Ve ctvrtek bych mel jit trenovat, ale to je to nejmensi. Ted je tu spis problem s financema. Dam momentalne nekolik desitek tisic za opravy, protoze jsou docela drahy ND na Hondu. Uvidim jak se to jeste vyvede do ctvrtka _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 2:02 pm Předmět: |
|
|
Merhule nemel sracky a dojed :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Merhule nemel sracky a dojed :) |
Vsechno je ve hvezdach a kdyz bych dojel, tak se s vama nemuzu ozrat =) Jeste uvidim, jak mi to vyjde casove _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Merhule nemel sracky a dojed :) |
Dragone ty seš vůl
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út říjen 02, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
Boha jeho to bude akce _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|