|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Black Dragon

|
Zaslal: so prosinec 08, 2007 7:51 pm Předmět: |
|
|
Pivo je natoceny hnedka... ale jak je to tam s obsluhou co se tyce nealka, to nevim :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so prosinec 08, 2007 7:57 pm Předmět: |
|
|
No nic, tak ja frcim. Du ke kamosovi na filmovou party s platnem _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
Se mnou to taky nevypadá růžově, vyrojily se mi ošklivé předtermíny, který musím zmáknout..takže se omlouvám, ale asi nic _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:53 pm Předmět: |
|
|
Hele kurnik bude tam zítra vubec někdo? _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
to Bara : takže ty dv asobotní Saridony nezabraly  ? To je škoda, ale radši se pořádně vylež...
to Poman : i bez Bary nás je 10, spíš mi vysvětli, proč nebudeš pít alkohol
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | Hele kurnik bude tam zítra vubec někdo? |
Taky se divam, aby sme tam nebyli sami _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
Tohle me vzdycky dokaze strasne nasrat... jak vsici, jo, jo, super, prijdu, budu tam na 100% , bude to brutalni atd. kecy, kecy, kecy a nakonec nikdo neprijde, pac vsici neco maji ...
tohle se netyka Bary samosrejme..nemoc clovek nevi predem... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Tohle me vzdycky dokaze strasne nasrat... jak vsici, jo, jo, super, prijdu, budu tam na 100% , bude to brutalni atd. kecy, kecy, kecy a nakonec nikdo neprijde, pac vsici neco maji ...
tohle se netyka Bary samosrejme..nemoc clovek nevi predem... |
však v pohodě, jejich chyba, to neřeš...Lidí přijde pořád dost
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|
Já přijdu ale jen pokud mi někdo řekne jak se jmenuje ta věc co se v nocí dává na oči abyste neměli rušenej spánek...Už 2 hodiny se to snažim zjistit a furt ne ne
Já nepít páč já trenovat a játra špatná míti,dietu držeti museti. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|