|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Mno ja to nepochopil, ale doufam ze zpatky nepudem po 4 .. cti po ctyrech |
a nebo ve 4 (čti ve 4 am)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 7:17 pm Předmět: |
|
|
To bych mohl jet rovnou do prace  ... udelame z toho takovou komornejsi akci ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 12:34 pm Předmět: |
|
|
Panove, uz se nam ta katastrofa blizi _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 2:55 pm Předmět: |
|
|
jatra mi uz tedka vypovedeli sluzbu  .. tak doufam Merhule ze semka vubec trefis _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
Dostal sem v rámci pravidelnýho týdenního firemního přídělu kultůry volňase na Mig 21 v Lucerně. Neberte si to osobně, stejně nikdo nečekal, že bych přijel  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
Jezismarja LJi, jaksi nam to mohl udelat???nee...tolik sem ti veril
...slozime se na sampano,ne??? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 4:05 pm Předmět: |
|
|
Stejně bys žárlil, že pracuju v parku a dávaj mi lupeny zadarmo  . A srovnával to s tím tvým zákazem nicnedělání, což je naopak můj denní chleba  . Kdoví jestli bys pak neudělal pod tíhou smutku nějakou klukovinu, třeba mě nezvedal do vzduchu a hystericky nepokřikoval že já tě nezvednu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 4:10 pm Předmět: |
|
|
Ste me nezvedli ani dva wole  Mno ja nemam zakaz nic nedelani, me vytykaji, ze delam hovno ... ale nejlepsi, ze uz me pisou kolegove dole z vyroby emaily, ze mam skocit pokecat, ze stejne zas delam hovno :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 11:35 pm Předmět: |
|
|
Toz ten tatarak mi zacina delat v brise neplechu  ... kazdopadne sem s dneskem docela spokojenej... jedinej kdo me nasral je YUD ( cti zid ... )
Jinak Ericku, doufam ze uz je ti lip ... jo a moje mama aspon neni na obalce jako stetka! ... rikala, ze byla mlada a nemela na najem .. ale Cartmane, to bylo foceny minulej mesic ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
Co kdybychom to priste udelali nekde kousek u Brna, treba v Zidlochovicich. Mamut Pub nebyl spatnej, ale to parkovani kolem ty paty byla katastrofa. _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 1:51 pm Předmět: |
|
|
mě se na tomto srazu líbilo to, že jsem ho Dragonovi odřekl , protože jsme měli od tří firemní večírek....takže bych nestihl být na dvou místech současně....no a protože jsem byl ještě před šestou ve Zlíně a postupně se nasíral, kdeže jsem to v tom nečase skončil...nestihl jsem pro jistotu ani tři chody a alkohol zdarma na našem firemním večírku...ani Dragonovu party....jediný co mi zůstalo je ten pocit nasranosti....pro mě z toho plyne jedno poučení -až budu zase někdy požádán , abych někomu ( komukoliv ) pomohl...tak SE NA NĚJ ( NI ) VYSERU!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | | Co kdybychom to priste udelali nekde kousek u Brna, treba v Zidlochovicich. Mamut Pub nebyl spatnej, ale to parkovani kolem ty paty byla katastrofa. |
upadl jsi z jabloně?
Uvědom si, že ne každý je jako ty, aby nechlastal. Já nepojedu někam autem, abych popíjel džus a vyprávěl vtipy o Pakostovi
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Merhule napsal: | | Co kdybychom to priste udelali nekde kousek u Brna, treba v Zidlochovicich. Mamut Pub nebyl spatnej, ale to parkovani kolem ty paty byla katastrofa. |
upadl jsi z jabloně?
Uvědom si, že ne každý je jako ty, aby nechlastal. Já nepojedu někam autem, abych popíjel džus a vyprávěl vtipy o Pakostovi |
No, jasny, s tim sem tak nejak pocital. Stejne tam nakonec bylo dost nepijaku, takze by se to svezlo, ale mamut byl dobrej ;-) Holt si musim najit lepsi parkovani _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|